Sorumlular Hesap Versin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • fsmehmetkaya
    • 17.02.2005
    • 3

-edit- suresiz uyeligi askiya alinmistir!Edited by: murat

Yorum

• trinity61
      • 26.07.2005
      • 27

BU YENILGI FENER PIÇLERININ PENDIK YENILGISINDEN BILE AGIRDIRARKADASLAR YENILDIGIMIZ TAKIM BIR RUM TAKIMI. HALA INANAMIYORUM BIRILERI BUNUN HESABINI DERHAL VERMELI.

YÖNETIM ISTIFA

Yorum

• Tunga
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 29.11.2004
        • 11392
        • Yüksek Mühendis
        • İstanbul

Yarin nefes alamadan kalkacagim yataktan, biliyorum.

Yarin bugüne inanamayacagim, biliyorum.

Bu gece kaybolan sevkimi bir daha yakalayabilir miyim bilmiyorum.

Yarin sabah nefes alamayacagim biliyorum.

Hepinize veda ediyorum.
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• immortal_TS
          • 17.07.2005
          • 3163
          • Muhasebe
          • İstanbul

ulan yavas beeeeeee bizde elestiriyoz ama bukadar uzunboyutlu degil adam gibi elestiri yapin.
          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Emiroğlu
            • 17.05.2005
            • 3447
            • Jeofizik Mh. - İş Güvenliği Şefi
            • İstanbul

kATILIYORUM.YAVAS OLUN BIRAZ,HERKES KIZGIN,HERKES SINIRLI.
            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• ShadoW
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 29.05.2004
              • 420
              • Web

-edit-Edited by: murat

Yorum

• The Legend
                • 25.07.2005
                • 2929
                • Makina Mühendisi
                • Trabzon

BU TAKIMA YÖNETIM GEREKMEZ.

YÖNETIM ISTIFA [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

• Guests

Evet ne olcak ki alt tarafi EOK cilara yenildik.Alt tarafi kibrista yüzbinlerce Türkü katledenlerin takimina yenildik.Ayrica o 20 ytl ye bilet alan ve statda çekirdek çitlatanlar size hiç bir sey söylemiyorum.Allahinizdan bulun.Ama kendi adima görevimi tam olarak yerine getirdim.Su an sesim çikmiyor bile....

Tanimadigimiz ülkenin takimina ballandira ballandira anlatacaklari bir zafer yasattik.Dikkatinizi çekerim bunu biz (Trabzonspor) yaptik

Daha ne söyleyeyim.Atay bey küplere binsin.....

Yorum

• TrabzonStorm
                    • 19.07.2005
                    • 259

Arkadaslar iste gerçek taraftar olma zamani, ümitsizlik yok, panik yok..Üzülsek de aglasak da baska Trabzonspor yok...Olan oldu..Bir de geçen maç Yattara yi Mehmet i bugün Gökdeniz i satalim, her yenildigimiz maçtan sonra birini gönderelim...Yahu kardesim zaten bir tane onbiri yok su takimin, iste mal meydanda...

Ah yönetim ahh..Hiçbirine olmadigi kadar sempati duydum bu yönetime..Ama tecrübesiz (belki de akilsiz, çünki geçen yil da ayni seyler oldu, ders almadilar), basiretsiz ve dirayetsiz davraniliyor...Kardesim senin SL ön eleme maçin var, forvetsiz çikiyosun, san ki 2 gün önce belli oldu maç yapacagin..Ne söylenir bilemiyorum...

Bu arada lütfen futbplcularimizin üzerinde artik bundan sonra hiç olmazsa baski kurmayalim..Gördünüz ilk golden sonraki hallerini, keske on dakika erken gelseydi gol belki ilk yarida atardik ikinciyi...

Bu takima takviye lazim..apaçik ortada..Defansta Tolga nin gidisinden sonra Hüseyin bitmis durumda farkettiyseniz...Orta saha yok, Szymek in yanina oyun kurucu lazim , sol kanat yok , yok oglu yok....Bu turu geçsek ne yapacaktik? Eger yönetimde akli basinda birileri varsa artik ufak hesaplari birakip su takima adam gibi takviye yapar...Bu takima böyle maçlari sirtlayacak isim yapmis oyuncu lazim....O yüzden kaybediyoruz final maçlarinin hepsini...

Bilmiyorum...Ilk maçtaki kadar üzülmedim sonuca, belki Celalettin in kaçirdigi golden sonra turu alamayacagimizi hissettim...Ama her iste bir hayir vardir...Bu kadroyla zaten hem lig hem SL zaten gitmezdi..Sezon basi olmasi bu açidan iyi...SL her sene oynaniyor...Ama Trabzonspordan verdiklerimizi kolay alamiyoruz...Tamam elendik rumlara..Ama bu maçi kurtulus savasi havasina sokanlarin hiç mi suçu yok...Nedir bu eziklik duygusu?

Olan oldu...Daha kötü olmamasi için akli basinda ve sakin düsünme zamanidir..Öfkeyle kalkan zararla oturur...Kendi kendimize zarar vermeyelim...Bu yönetimin alabilecegi bundan daha büyük ders yok...Desteklemiyorsak bile zarar vermememiz lazim...Baska Trabzonspor yok, bordo mavi renklerin verdigi heyecani bu dünyada tattiracak baska renk de yok...

Simdi önümüze bakalim...Kimseyi kirmadan, incitmeden...Ne yönetim, ne taraftar, ne teknik adamlar ne de futbolcular; hiç kimse vatan haini degil...Yanlislar olmustur ama bir daha yapilmamasi için ugrasalim...Bir daha bu aciyi yasamayalim....

Yorum

• The Legend
                      • 25.07.2005
                      • 2929
                      • Makina Mühendisi
                      • Trabzon

ömer sari maçtan sonraki röportajinda gülüyo yok artik yuuuughhhhh........[img]smileys/smiley7.gif[/img]

ömer sari istifa .[img]smileys/smiley7.gif[/img]

yönetim istifa.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      legends never die ...

Yorum

• Emiroğlu
                        • 17.05.2005
                        • 3447
                        • Jeofizik Mh. - İş Güvenliği Şefi
                        • İstanbul

ne diye gülüyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[img]smileys/smiley7.gif[/img](eger dogruysa)Haysiyetsiz çikarci herif

Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• The Legend
                          • 25.07.2005
                          • 2929
                          • Makina Mühendisi
                          • Trabzon

Senol günesin az önceki açiklamasindan ; sezon yeni basliyor bu takimi yeniden toparlamaliyiz.

Ancak yenimi geldi aklina bu takimi toplamak.Simdiye kadar aklin nerdeydi eee hocam.

Ayrica bu günü milat olarak görmeliyiz dedi.

Eee hocam milattan önce kaçan milyon dolarlarin hesabini kim verecek.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          legends never die ...

Yorum

• angaralits
                            • 02.02.2005
                            • 137

BUNLARIN ALAYI FUTBOLCUSUNDAN YÖNETICISINE BES PARA ETMEZZZZZZ,UTANIYORUM.BENIM TAKIMIM BU DEGIL.Edited by: murat

Yorum

• The Legend
                              • 25.07.2005
                              • 2929
                              • Makina Mühendisi
                              • Trabzon

Ömer sarinin sanirim sinirleri bozulmustu.(Gülmesi o yüzden olabilir.)
                              legends never die ...

Yorum

• vizarian
                                • 17.03.2005
                                • 501
                                • İnşaat Müh.
                                • Bitlis

[img]smileys/smiley7.gif[/img]YETEEEER artik isyan ediyorum[img]smileys/smiley7.gif[/img]

bu sitresler uzuntuler[img]smileys/smiley15.gif[/img]

yavas yavas eriyorum

-edit-Edited by: murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...