ERDINÇ SUPER[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR - Kayserispor (LIGTV CANLI)
Daraltma
X
-
''symkoviak bbir kafaci gibi vurdu kafayi orta saha gibi degilde'' BUNU MAÇIN SPIKERI OLAN ZAT-I SAHANE ÖZTÜRK PEKINI KUTLUYORUM[img]smileys/smiley5.gif[/img]
HAY BU ADAMI BIZE MAÇ ANLATSIN DIYE GÖNDERENIN TOSTUNU YIYIM[img]smileys/smiley7.gif[/img]LazY_61 YandanÇarkli FB
Yorum
-
Maç bana zevk vermedi.Kazandik.Mutluyum.
Onun disinda belirtmek istedigim seyler var.Bu sene yol tarafinda yer alacak Erdogdu grubu Atatürk'ün sözünün yer aldigi tabelanin üstünden pankartlarini kaldirip uygun bi yere asmislar.Maç boyunca bagirdilar.Etkiliydiler.Ancak sayilarinin artmasi gerek.
Çilginlar süperdi.Hem Trabzonspor hem de kendileri için bagirdilar.Yani kendileri de zevk alarak bagirdilar.Çok begendim ben Çilginlari.
Maraton'da ve Kapali'da bi numara yoktu.Ben Maraton Altta izledim maçi.Ancak bu kadar kil bi seyirci hayatimda görmedim.Resmen basim agirdi.Herseye küfür eden herseye kulp bulan sinirini bosaltmak için gelmis bi seyirci vardi bulundugum yerde.Oturdugum yerde kombinelerin oldugu yerdi.Bütün sene bunlar gelirse vay Trabzonspor'un haline.Hala basim agriyor kusmam da geldi.keyif adamı ..
Yorum
-
çok heycanla bekledigim maçi didgitürk den satin aldim salonlardan...
Maç bitti spiker dedi az sonra birlikteyiz...20-25 dak...film reklami bekledim baglanmadilart...bir tane bile röportaj yok,maç sonrasi görüntügsü yok..
Yine hafife aldilar bizi...
Zamanla bunu da düzeltirler umarim...
Çok sinirlenmistim,neyse ki TRABZONSPORUM yenmisti...A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....
Yorum
-
İlk olarak Alajandro tarafından gönderildiGolleri upload eden 1 vatandas yokmu yaws ..38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Yattaranin çikarilmasi bence KESINLIKLE baskana bir mesajdir(bak baskan bu adamçikinca 10 dakkada ne ataklar yapiyoruz[img]smileys/smiley18.gif[/img])
Yattara'da golden sonra protokole en güzel cevabi vermistir !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi
Oyunun 75. dakikasi ve oyuna Jun girecek. Iyi, güzel. Yeni transfer, oyuna taze kan. Çikacak oyuncu o ana kadar forvette oynayan (daha dogrusu oynayamayan) Gökdeniz- Fatih ikilisinden biri olmali. Babama diyorum ki bu Senol Gökdeniz ya da Fatih'i çikaramaz, korkar onlardan, Yattara'yi çikaracak bak gör. Aynen tahmin ettigim gibi Yattara oyundan çikiyor Jun giriyor. Ve Yattara'yi oyundan çikaran adam Trabzonspor'un teknik direktörü. Yattarao dakikaya kadar 1 gol atmis, 1 gol pasi vermis, 2 sutu direkten dönmüs, takimin en iyi oyuncusu. Diger tarafta o ana kadarhiçbirsey yapmamis Fatih veya 1 pozisyon hariç ayagina gelen bütün toplari öldürmüs Gökdeniz degil de sahanin en iyisiYattara çikiyor. O dakikada Kayserispor teknik direktörüne "Trabzonspor'dan hangi futbolcunun çikmasini istersin" diyesorsaniz yüzde yüz Yattara diyecektir. Senol Günes Gökdeniz'le Fatih'ten çekiniyor. Gücü Yattara'ya yetiyor. Trabzonspor'u degil kendisini düsünüyor Senol Günes.
Milli takimdan uzaklastirildiktan sonra hiçbir takimi çalistirmadi Senol Günes. Trabzonspor disinda hiçbir takimin da kendisini almak istedigini zannetmiyorum. Hatta su an ayrilsa hiçbir takim da Senol Günes'i teknik direktör yapmaz. Biz neden bu adama tahammül etmek zorundayiz anlamiyorum. Anorthosis'e elenmemizinen büyüksorumlusu da Senol Günes'tir. Bu adamdan teknik direktör olmaz. Hiçbir zaman olmadi. Git artik basimizdan Senol Günes. Bir daha gelmemek üzere git. Trabzonspor'u degil kendini düsünmeye devam edeceksen iki kere git hatta. Yeter yahu.
Tamamen katiliyorum,yillardir cesaret bekliyoruz Senol hocadan,ne takim uzerinde bir otorite kurabildi bugune kadar, ne de kritik bir mac kazandirdi,her zaman sahip ciktik,milli takimdan kovuldu Trabzonda torenle karsilayip bagrimiza bastik, bizden tek TS li oyuncu almamasina ragmen,96 yi unuttuk gene ona kucak actik,ama hic bir basarisi olmayan siradan bir rum takimina,sirf onun hatalari ile elendigimizi gormek artik omrumuzu tuketti,benim kendisine hic bir inancim kalmadi artik...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum