saol[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR - Kayserispor (LIGTV CANLI)
Daraltma
X
-
İlk olarak units tarafından gönderildi
abi bu maçin zo geçecegi belliydi.(bunu zorlastiran gerçi kayseriden çok bizim durumumuzduya )
çünkü lig yeni baslamis her takim ilk hafta diger haftalardan daha çok galip gelmek isteyecek.
bide biz bu s.ligindende kopunca bocalayacagimiz belli idi.
ama neyse takim yedigimiz gole kadar bence 4 4 lük oynadi. akinlar vardi.(diyceksiniz çok posizyon verdik. unutmayalim trabzonspor açik bir futbol oynuyo dolayisiyla böyle oluyo)bazi arkadaslar defansa transfer istiyo bence hatalilar bilmem farkindamisiniz ama defans oyuncularimiz bile ataga çiktigimizda bindiriyo.
ee güzelde ne yapalim diyosaniz bence lee ortanin göbegine Aurello gibi oynuyo devam etsin tek sorun Hüseyin. lee orda oynayinca hüseyin çok bosaldi ona simdi ii bi görevle ortadan top geçirtirmeyecez fazla deil geçen sene gibi oynamasi bu kadro ile bije yaptirir.sampiyonluk bile bilmem katiliyomusunuz."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Maçin ilk 20dk sini Akçakoca'da izleyebilecek bir yer ararken kaçirdim. Sanirim ilk dakikalar da Kayserispor ataklari olmus spikerin söyledigine göre ama göremedim pozisyonlari. Öncelikle S.L den elenmemizden sonra o moral bozukluguyla maça giden herkesten Allah razi olsun. O maçta tribünleri doldurmak Trabzonspor'un gelecegi açisindançok önemliydi.Trabzonspor etkili basladi oyuna, biraz silkinmis gibiydi S.L maçlarindan sonra. Yattara'nin kendini affettirmek için gösterdigi çaba güzeldi ancak umarim bir daha affolunacak bir konu meydana gelmez. Gökdeniz iyi degildi ancak Senol Hoca kendine gelmesi için oyunda tuttu kanimca. Biraz daha sabretmeliyiz, Gökdeniz yerini bulunca oyununu gösterir. Jun un gelmesiyle esas mevkiine dönecektir. Tabi kötü oynadigigimiz zamanlar da oldu. Ortasahanin ve defansin bazi aksamalari oldu sonlara dogru, kondisyonlari 90 dk için yetersizdi. Lee farkli bir yerde denendi, bence yorum yapmak için 1 maç yetersiz. Umarim bu sene bu kadro basarili olur, ancak hala alternatifi olmayan bir kadro.Koyverdun gittun bizi...
Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
Republic of Of
[COLOR="DarkRed"]
Yorum
-
İlk olarak Bodyguard-61 tarafından gönderildiha bu arada bizim ERDOGDULULAR cadde tarafindaki kale arkasinda ne ariyolar onlar hep ordamiydi yoksa ilk defami geliyorlar takimi desteklemeye acaiphosuma gittieh erdogduda oturuyoruznasi olsa[img]smileys/smiley2.gif[/img]!!!?
erdogdulular daha once (yakin zamanda demiyorum..vakt-i zamaninda maratonda erdogdulu mekansizlar olarak vardik) o kae arkasinda degildi..derneklesmemizi gerçeklestirdikten sonra bu maçtan baslayarak yol tarafi kale arkasinda yerimizi alacagiz..tribun açisindan güzel seyler yapmaya çalisacaz..haftasonu trabzona gitmemle beraber tribune renk getirecek yeni organizasdyonlarin çalismasini yapacagiz..
bu arada sadece hosuna gitmesiyle kalmasin,erdogduda opturuyorsan sen de yol tarafi kale arkasina onlarla beraber takil bundan sonra
Yorum
-
macdaki goller, direkten dönenler, tezahüratlar SES kayidi.
TIKLA INDIR( 8 MB )
SES VAR, GÖRÜNTÜ YOK"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Yattara'nin "insan" oldugu için Arnavut topçuya sinirlenip kirmizi kart görmesini makul karsilayan arkadaslar niçin hazirlik maçlarinin yari performansiyla oynayip rum idman gücüne elenen takimin baskanina bu hakki çok görüyorlar merak ediyorum. Elbette yönetim transferde geç kaldi ve bu ciddi bir hata. Bu hatanin bedeli de bir çok felaket tellalinin öngördügü üzere her an "istifa" ile ödenebilir. Kayseri maçinda kaybedilecek 2 puan buna neden olurdu mesela, ki ilk maçta puan kaybinin ne derece makul bir sey oldugunu herkes gördü...
Ben Yattara'nin kesinlikle kalmasi gerektigini düsünüyorum. Ancak neticede bir futbolcudur kendileri. Ve asil tehlike, kendileri taraftar destegini arkasinda hissettigi zaman hakliyken haksiz duruma düsmeye son derece müsait,mental olgunluk sikintisi olan "tehlikeli" bir vatandastir.Yattara'nin taraftarin bu yogun ilgi ve sevgisini kaldiramayip sorumsuzluklarina devam edecegi endisesi tasiyorum kisaca. Umarim yanilan ben olurum, ama yanlis yapiliyor vebu baskan tarafindan degil, kayitsiz sartsiz Yattara'ya destek olarak ona kaldiramayacagi bir yük bindirenler tarafindan.
Bilmem kimi padisah yapmislar, önce babasini asmis...
Yorum
-
Trabzonumuzun en büyük gafleti defansta falan degil..
Her sefer vurgulamaktan biktim bunu...
Maalesef gol atamiyoruz...Böyle kolay maçlarda bulabildiklerinin
hepsini atacaksin ki zor maçlarda kaçirmayasin...Bu kadar rahat
olmamamiz gerek buldumuzu atmamiz en azindan öz güven için önemli...
Jun
Yorum
-
benim en cok merak ettigim konu:
gokdeniz 'in ilk 11 den kesilmesi icin senol hoca ne bekliyor acaba? bu adamin bir ayricaligi mi var?
bence en iyi degerlendirebilecegimiz yer (ozellikle emrah 'in berbat futbolunu gordukten sonra) defansin sagi....ara sira arkadan da bindirme yapar, kesin su anki halinden daha faydali olur. boylece rakip sahadaki top kayiplarimiz da azalmis olur, yattara ;nin ayagina dolasmaz, belki frikik kullanma sevdasindan bile vazgecer....***gevezelik etmeyin! diyor....
Yorum
-
kale arkasindan bagirilan tezahürat aklima geldikçe gülüyorum. alemdi yaww [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
IHH IHHH GAYSEERI IHH IHH GAYSERRII
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
volkan çok çok kötüydü. kendisine hiç yakismadi bu performans. erdinç, gökdeniz, emrah da kötüler arasindaydi. fatihte idman eksikligi gayet belirgin ama yine iyiydi ve elinden geleni yapti. özellikle ilk golde topu kaleye sirti dönükken alip hemen sagdaki yattaraya vermesi, defansin hazirliksiz yakalanmasina yolaçti ve gelen orta da gol oldu zaten. senol günesin oyuncu degisiklikleri maalesef çok kötüydü ve yalnisti. takimi tek ataga kaldiran yattaranin ve tek ayaga pas yapan oyuncusu simkonun disariya alinmasi sebebiyle kayseriye son 10 dakika mahkum oynadik ve maçin berabere bitmesi bizim sansimiz miydi, kayserinin beceriksizligi miydi anlayamadim. gökdenizin kötü oynamasina ragmen disari alinmasi taraftarin da gökdenize tepki göstermesine neden oldu. senol günes gökdenizi disari almayarak oyuncuyu da kaybedebilir.
ellerle ilgili ne söylesem az. bozogluna selamlar, tesekkürler bir oyuncu niye transfer edilmemeli bunu bize ögretti. umarim gelecekteki yöneticiler bu transferi hatirlayarak dogru adimlar atarlar. 1-2 kritik pas hatasi ve ilk yarida auta çikan topu tekrar bizim altipasa kayserili forvetlere ortalamasi kafalarda soru isareti yaratti. erdinç zaten agir bir topçu. onun yanina alinacak stoper hizli, her topa dalan biri olmaliydi. yabanci hakki ellerle kullanilmamaliydi. umarim bu hatalar uyum süreci sebebiyle yaptigi hatalardir ve bu görüsleirimn degismesini saglar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum