İlk olarak sanatik tarafından gönderildi
Kazim Kanat-Protesto-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben hala diyorum adamlari kale almayin kötü seyler yazmalarina sinirlenmeyin bize az yerayirmalarina üzülmeyin hiç bizden bahsetmemeleri için dua edin.....bunlarin bizim hakkimizda yazdiklari en iyi yazi bile artniyet dolu ve zarar verici.....sahsen medya beni üzemez!!!!!sinirlendiremez!!!!!rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor... -
ben e-mail yoluyla protesto yapilmasina karsiyim böyle durumlarda.
ayni sekilde cevap verilmesi gerek. vermemekle susmakla hic birsey degismez. Dahada kötüsünü yaparlar, yillardan beri yapildigi gibi.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiPeki sence, bu findik beyinli adam, maillerini okuyor mu? Bence okumuyordur...
bencede okumuyordur.
Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.Yorum
-
arkadaslar bu adam hasta gerçekten hasta Osman Tanburaci ile kanal D de program yaptiklari zaman Senol hoca milli takimi yönetiyordu. Bu salakyine böyle aptalca atip tuttu ama tahammül sinirlari disinda Tanburaci bizim alt komsumuz ist. zincirlikuyu da ertesi gün kendisine neden senol hocayla bu kadar ugrasiyor bu adam diye sordum bana söledigini aynen aktariyorum ''bosver onu kazim hasta asalagin tekidir sözlerini kaale almaya degmez '' Osman Tanburacinin söylediklerine aynen katiliyorum bosverin su salagi bir söz vardir ''it ulur, kervan yürür''.her insan sevdiginde eksigini bulur, ben sende baskaldiriyi buldum.Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi
ben e-mail yoluyla protesto yapilmasina karsiyim böyle durumlarda.
ayni sekilde cevap verilmesi gerek. vermemekle susmakla hic birsey degismez. Dahada kötüsünü yaparlar, yillardan beri yapildigi gibi.
Tabi ki ayni sekilde cevap verilmesi gerekir. Ama madalyonun diger bir yüzü daha var. Buda Koskoca Trabzonspor Yönetimi, Teknik Direktörü neden bu findik beyinli adami muhatap alsin ki. Yani ona cevap vermekle, bir bakima ona prim vermis olmazlar mi. Yani adam sonuçta gazete yazari, okumazsan olur biter. Cevap verirsen, adamin yazisi prim yapmis, gazetesi de satmis olmuyor.
Ben bu noktada kilitleniyorum. Yani adama tepki öyle bir verilmeli ki, Trabzonspor'u bir daha agzina almasin. Bizi gördügünde yolunu çevirsin.Yorum
-
kutoz aramizda senin gibi yazi yazmasini beceren, gerekdigi gibi cevab vermesini bu forumda verme yerine, herkesin okuyabilecegi bir site veya bu sitenin ön sayfasinda yazmasi yanlismi olur ?
Böyle senin gibi kalemine hakim bir cok üyemiz var ve maalesef ya burada forumda veya e-mail yollayarak ( yazar tarafindan okunmadigini düsünürsek ) bu yazilar kayip olup gidiyorlar.
kazim koyun yazisi sadece bir örnekdir. Forumdaki medya bölümünde hakkimizda yazilan yazilara tepkilere gibip bakin isterseniz. Orada yazara tepki vermek ile ne degisiyor ? Yok beni ilgilendirmez diyip orada sayfalarca tartismanin kime ne faydasi var ?
yönetim, senol hoca konusunda haklisin. Onlar gerekdigi yerde müdaheleyi yapsin. dogrudur. Ancak resmi sitemizde bile misal hürriyet, gibi gazetelerin haberlerini yayinlanmasi ile büyük bir celiski icinde degilmiyiz ?
Niye bu kadar yaziyorsun bu konu hakkinda diyorsan. Yaklasik bir yildir artik bu hakkimizda uydurma yazilarin hepsini ele alan bir site düsünüyorum. BMN ön sayfasindaki konsepte uyar uymaz bilemem. Ancak böyle devam etmekden memnun degilim. Burada forumda her hakkimizda olumsuz yazi sonrasi sayfalarca yazilari izlemek, katilmak birsey degistirmiyor. Sonuc hep aynisonuc. Ya e-mail protestosu yapalim, yada cok agirsa yürüyüs yapalim.
Nasil onlar yazilarini herkes ile bulusturabiliyorsa amacina ulasabiliyorsa, bizimde ayni cözümü üretmemiz gerekdigini düsünüyorum. Kendisinle dialoga gecmekle olacak is degil bu.Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
Haklisin, birebir medya önüne çikmaktansa resmi sitede bu konuyu tekzip edici bir yazi yazilabilir. Kulübün, gerek basinla gerekse halkla iliskili departmanin çok aktif çalismadigini düsünüyorum. Çünkü TS Dergisi ile birebir yasadigim bir olumsuzluk, beni bu sekilde düsünmeye sevk etti. Bunun yerinin burasi olmadigini düsünerek, sizinle paylasmak istemiyorum.
Sanirim, tepkiyi dile getirme konusunda yani sizin de dediginiz türden genel bir sitede yayinlama konusunda tembellik var. Hep birileri bizi "Hadi abi, suraya bir yazi yaz" demesini bekliyoruz. Kendi adima, açikcasi nereye yazacagimi da bilmiyorum. Nacizane, yazana mail atmaktan baska birsey yapamiyorum bu asamada.
Hakkimizda çikan olumsuz yazilarin hepsini bir arada yayinlama konusunda sizi desteklerim. Cevaben yazilacak yazilar konusunda da elimden geldigi kadar aktif rol almak beni sevindirir. Ben yaninizdayim.Edited by: kutozYorum
-
bizde senin yanindayiz kutoz senin gibilere ihtiyacimiz var.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.Yorum
-
İlk olarak perhaps tarafından gönderildiİlk olarak perfectstorm tarafından gönderildi
ah ziya hoca ahhhhhh.
mumla aricaz....!
Dolmabahçe civarindan aramaya baslarsan çabuk bulursun kanaatindeyim. Kendisi olmasa da akli sürekli oralarda döner dolanir. Resmi internet sitesi halen bordo-mavi renlerden olusur, çünkü "adam gibi" adam oldugu yer Trabzon'dur. Ama kendileri bejeke'den teklif aldigini açikladiginda bu camianin en yetkili agzi tarafindan yalancillikla suçlandiginda -"Hayir, biz Ziya'ya teklif götürmedik. Zaten istesek Ziya-Samet-Riza'nin üçünü de aliriz" Y. Demirören- sessiz kalmayi tercih ederek gönül baglarinin nerede oldugunu belli etmistir.
Bulunca Trabzon'a getirme de sevgili perfectstorm... [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Senol Hoca'nin taktik hatalari nedeniyle elestrildigi bir topicte Kiev'e turu elleriyle veren, tüm derbi maçlarinda Karabükspor hüvviyetiyle top oynatan bir baska hocanin bu kadar göge çikartilmasina üzüldüm cidden... Tabi sonuçta fikirdir, saygi duymak lazim.
Neyse, konu sapmasin... Adinin oldugu topic bile kendiliginden birbirine giriyor Kazim, ne adammissin sen !
ne aramasi ya o herifi unutulmasin ki hiç bir derbide top oynamayan bu takim 3 derbinin 2 tanesinde çok iyi oynadi birini yendi birinde de papila denen herife yenildi diger maçta bjk ileydi onda çok kötü oynadik yine de beraberlik alioduk ama talihsizlik oldu o adam büyük takim çalistiramaz trabzonun simgesi senol hoca varken onu (adam edtigimiz sora da bizi bjk ye satan adami)aramakta zaten mümkün olmazz...SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !Yorum
-
Resmi site hangi birisini tekzip etsin ,
Maillerin hepsini okumadigini bende biliyorum ve bu yüzden herkes mailleri atarken sitemizin mailinden atmasini istedim. Mail kutusuna baktigi zaman isim@bordomavi.net mesajlarini görünce içeriklerini okumasa bile bordomavi.net sitesinden gelen organize bir tepkiden haberdar olacak . Ve sitemize girip hakkinda yazilanlari okuyacaktir, buna emin olun.
Saygilar Kazim Bey [img]smileys/smiley21.gif[/img]Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum