Kazim Kanat-Protesto-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • antagonist
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 26.03.2005
    • 8897
    • Tıp Doktoru
    • İstanbul

Kazim Kanat-Protesto-

Kazim Kanat'ın Senol Hoca Hakkindaki igrenç yazisi:

Senol Günes

Türk antrenörlügünün en büyük ismi Gündüz Kiliç söylerdi : "Kaleciden antrenör olmaz." Senol Günes, Trabzon'u büyük hedeflere tasiyamaz. Rum Kesimi'ne inilmis. Dünya medyasi Bay Günes'in agzinin içine bakiyor. O da, "Buraya futbol oynamaya geldik" diyor. Oysa Trabzon sadece futbol oynamaya gitmedi. Baris elçisi olarak gitti. Futbol konusacak olursak Bay Günes bizlere tarihi ayip yasatti. Bir de Türkiye'nin en büyük santrforu Fatih Tekke'nin futbol hayatinin bitmesi için elinden geleni yapti. "Bay Günes'in kariyeri ve karizmasi yok" diyordum ya. Yine hakli çiktim.

Protesto için:kanat@sabah.com.tr
    En son antagonist tarafından düzenlendi; 15.07.2006, 18:25.
  • te4cher
    • 17.06.2004
    • 131

güzel bi yazi hazirlasakta sunu mail bombardimanina tutsak...[img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: te4cher
    seni nasil sevdigimi tahmin bile edemezsin TRABZONSPOR

Yorum

• EmrahYalçınalp
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 29.05.2004
      • 5470
      • Akademisyen

Bu sabah bagimsiz olarak kendisine yazdigim mail:
      Merhabalar sayin Kanat...

Bu maili Trabzonspor'un bu sene hiç bir sey yapamayacaginin açikça ortaya çiktigini yazdiginiz yaziniz ve Senol Günes hakkindaki görüslerinizi belirttiginiz (yillardir süren kininizi kustugunuz mu demeliyim acaba) paragrafiniza cevaben yaziyorum...

Biliyor musunuz, sizi hiç sevmiyorum, en az sizin Trabzonspor'u ve Trabzonlulari sevmediginiz kadar... Alinmis bir yenilgi sonrasi Trabzonspor'a ve Senol Günes'e saldirmanizi ve yasadiginiz orgazmi "ayip" olarak degerlendiriyorum. Siz mafia babalarina yurtdisina çikmakta yardimci olan,maçlari esnasinda cinayet islenentakimlari yazmaya devam edin...Trabzonspor'un agziniza ve kaleminize hiç yakismadigi kanaatindeyim...

Iyi çalismalar...

Yorum

• Özkan Erdem
        • 28.06.2004
        • 3908
        • Yük. Mühendis
        • İstanbul

Allah'indan bulsun bu köpek.. Besiktas'ta milletin masasina yamanan otlakçi asaligin tekidir bu adam. Isi gücü ona buna çamur atip gündeme gelmek, devamli olumsuz fikir beyan edip 50 tane söyleyip 1 tane tutturarak ben söylemistim demektir..
        BORDO MAVİ

Yorum

• Burçak
          • 31.05.2005
          • 29405
          • İnşaat Teknikeri
          • Trabzon

ya bu kanatliyi adam yerine koymaya degmez.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• te4cher
            • 17.06.2004
            • 131

Emrah Abi çok güzel yazmissin...

bu adamin kanatlarini kirmali...
            seni nasil sevdigimi tahmin bile edemezsin TRABZONSPOR

Yorum

• Taner Uykuçeken
              • 31.07.2004
              • 2784
              • SMMM
              • İstanbul

Bosuna kötülere birsey olmaz demiyolar bu adam! (ppardon) yaratikta yillardir kenan onuk gibi hastalikla bogusuyo ama kenan onuk gitti bu kaldi afkursun .......

Yorum

• halil ibo
                • 14.08.2004
                • 6355
                • Ekonometrist
                • İstanbul

''Diger insanlarin kutsallarina ve degerlerine saldirmaktan vazgeç.Mazinde olmayan,yasamadigin,yasayamaycagin basarilara çamur atmayi birak artik.Kendine gel...'' Ben de serefsize böyle bir mail gönderdim.Hakaret etmemek için elimi zor zaptettim.
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Badaloğlu
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 16.07.1999
                  • 18194
                  • İstanbul

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

Yahu, su mantigida anlamiyorum!...Trabzonsporla ilgili ya da Senol hoca ile ilgili birileri kötü bir sey yazinca ona topyekün tepki vermek hepimizin boynunun borcudur.Ne demek? bu adama degmez!O bize istedigini diyor,hakaretler ediyor,yerden yere vuruyor.ve bunu yaparkende ülkenn en çok alinan (Günebakistan baska gazete almam)gazetesinde yapiyor.

O zaman, Cem papila da adam degildi onun için neden sokaklara döküldük,ona dadegmezdi.Herkes aklini basina alsin ve bu adama gereken cevabi yazsin.Ona degmez,buan egmez,kime deger?Kafanizi deve kusu gibi kuma gömmüssünüz çikariin artik,Trabzon taraftari tepkili taraftardir.Bu islere papuç birakmaz.

Trabzonspor ve Senol haoca nezdinde Trabzonlu düsmanligi yapiliyor görmüyormusunuz?Senol ve Trabzonspor bizim en büyük degerlerimizdendir.Buna tepki vermeyecek adam Trabzonsporlu olmasin yahu...
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Guests

dünya kupasi zamani kazim bir programda senol hocaya saldiriyordu. programa bir trabzonlu sair abimiz baglanmisti. senol günesin hayatini yaptiklarini anlatmisti. adeta konusmasiyla kazimi yerden yere vuruyordu. programi sunan sahis bakti olmadi ikisininde telefon baglantisini kesti. ama abimiz kazimi yerin dibine sokmustu. o konusmalardan sonra kazimi protesto etmeye deger birisi olarak dahi görmüyorum.

AMA HER PROTESTODA VARIZ YANI.Edited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

• antagonist
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 26.03.2005
                      • 8897
                      • Tıp Doktoru
                      • İstanbul

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
                      İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

Yahu, su mantigida anlamiyorum!...Trabzonsporla ilgili ya da Senol hoca ile ilgili birileri kötü bir sey yazinca ona topyekün tepki vermek hepimizin boynunun borcudur.Ne demek? bu adama degmez!O bize istedigini diyor,hakaretler ediyor,yerden yere vuruyor.ve bunu yaparkende ülkenn en çok alinan (Günebakistan baska gazete almam)gazetesinde yapiyor.

O zaman, Cem papila da adam degildi onun için neden sokaklara döküldük,ona dadegmezdi.Herkes aklini basina alsin ve bu adama gereken cevabi yazsin.Ona degmez,buan egmez,kime deger?Kafanizi deve kusu gibi kuma gömmüssünüz çikariin artik,Trabzon taraftari tepkili taraftardir.Bu islere papuç birakmaz.

Trabzonspor ve Senol haoca nezdinde Trabzonlu düsmanligi yapiliyor görmüyormusunuz?Senol ve Trabzonspor bizim en büyük degerlerimizdendir.Buna tepki vermeyecek adam Trabzonsporlu olmasin yahu...

Aynen katiliyorum...Bu adam Türkiye'nin en çok satan gazetelerinden birinde yazar.Etkiledigi insan sayisi çok fazla...Bu yüzden bu adami protesto etmeliyiz...

Yorum

• melrok
                        • 22.07.2004
                        • 504
                        • Ankara

maçta rum tarafinda bu i..eyi oturtalim nasil olsa onlari tutuyor hay.an oglu hay.an.
                        BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                        ÜLKERE HAYIR

Yorum

• tunganyan
                          • 01.06.2004
                          • 1625
                          • İNSAN
                          • Kocaeli

iyi de bu direkt mail atmakla olmaz.o zaman yazdigigazeteyi falanmail bombardimanina tutalim ki,tepkimiz duyulsun. Edited by: l-m
                          Alper PEKEN
                          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• LazY_61
                            • 11.07.2005
                            • 107

Simdi çok kötü bir kelime ederdim salh abi gibi ban yerim diye demiyorum varin siz anlayin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            LazY_61 YandanÇarkli FB :)

Yorum

• Keleşoğlu

birakin su kanatliyi!!! Adam olsa kanatli olmazdi zaten[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                              -ismail-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...