Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Atay Aktug Küplere binmis

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ALTERNATIF KENDISI ORTAYA ÇIKMALIDIR.BENIM EKIBIM,PROJELERIM..DIYEREK SIRALAMALIDIR.ATAY AKTUG'DA EGOLARI TRABZONSPORLULUKLARINI ASMIS OLANLARI ELEYEREK YENI BIR YÖNETIM KURULU ILE YENIDEN ADAY OLABILIR.DELEGE NEZDINDE HALA KREDIBILITESI VE GÜVENILIRLIGI VARSA SEÇILEBILIR.BÖYLE BIR ADAY ÇIKAR MI ?BILINMEZ.BILINEN BIR GERÇEK TRABZON'DA FUTBOLCUDA,T.DIREKTÖRDE,YÖNETICIDE,BASKANDA OLMAK ZOR.TARAFTARLIK HEPSINDEN ZOR...
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• The Londoner, aslinda zihniyet anlaminda son yillarda epey degisiklik yasandi..olumlu anlamda tabiki...kurumsallasma, profesyonellesme, kisilere bagimli olmaktan kurtarma vs..bize, atilan bu adimlari devam ettirecek, biraz daha vizyonu genis, daha is bitirici, "kulübün parasi sokaga atmamakla" "gerekli harcamalari yapma" arasinda dengeyi kurabilecek yöneticiler lazim simdi...
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

Demirel`inBasbakanlik yillarindakendisine tepkiler arttigindave halkta memnuniyetsizlik olustugu zaman kullandigi bir laf vardi: "Biz gidersek Refah gelir". Yani demek istiyordu ki halinize sukredin biz gidersek basiniza daha buyuk belalar gelir, bugunleri de ararsiniz.

Simdi ayni mantikla hareket eden bazi arkadaslar surekli gecmise gonderme yapip "bu yonetim giderse kume dusme tehlikesiyasadigimiz gunlere doneriz" diyerek bilincaltlarindaki korku ve kompleksleri dillendiriyorlar.

Ben bu arkadaslara tarihte biraz daha geriye gitmelerini ve 6 yilda 5 sampiyonluk kazanan Trabzonspor`u hatirlamalarini tavsiye ediyorum. Arkadaslar, Trabzonspor kendi yuksek standartlarini bu sekilde koymustur. Trabzonspor`da basarinin olcusu bu olmustur. O yuzden hicbir gercek Trabzonsporlu asla serefli ikinciliklerle, gonullerin sampiyonluklariylakendini kandirmaz. Hele hele Liverpool, Inter, Barcelona galibiyetlerini bilenler on elemelerde Anorthosos`lere elenmeleri hic mi hic kabullenmezler.

Bir arkadas bu yenilgi bizi 30 yil geriye goturdu demis. Keske oyle olsaydi! 30 yil once sampiyonluklara hegemonyasini koymaya hazirlanan bir Trabzonspor vardi!

Son Soz: Yonetimlerin degismesi tek basina bir sey ifade etmez. Aslolan zihniyetlerin degismesidir.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Çok güzel yazmissin tamamen katiliyorum Artik bu yönetime kim inanir güvenirliklerini kaybettiler Ibrahim sahin ' gelecek sezona hakemleride yenecek bi kadro olusturucaz ' dedi inanin benden mutlusu yoktu ozaman Ama herzamanenayi yerine konulduk Bu adamalrin eline bi firsat daha geçsin yine aynisini yaparlar.
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
          The Londoner, aslinda zihniyet anlaminda son yillarda epey degisiklik yasandi..olumlu anlamda tabiki...kurumsallasma, profesyonellesme, kisilere bagimli olmaktan kurtarma vs..bize, atilan bu adimlari devam ettirecek, biraz daha vizyonu genis, daha is bitirici, "kulübün parasi sokaga atmamakla" "gerekli harcamalari yapma" arasinda dengeyi kurabilecek yöneticiler lazim simdi...

ozcanasanoglu, ben sahsen yasanan degisiklikleri koklu zihniyet degisimi/donusumu olarak gormuyorum. Ozkan Sumer doneminde baslatilanve hala devam eden kuculerek buyume eksenindeki politikalar kismen meyvelerini vermistir.Bu politiklarin son halkasi olan halka acilmayla birlikte kulup ekonomik anlamda da saglam temeller uzerine oturmustur. Lakin, mevcut yonetim bahsettigimiz zihinsel devrimi gerceklestirecek donanima sahip olmadigi icin bu imkanlar degerlendirilememistir.Bunun en buyuk delili kulubun hala bir transfer politikasinin olmamasi ve bu islerin tamamen kisilere endekslenmesidir. Kralin ciplak oldugu da boylece ortaya cikmistir.
          "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
          Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• "küçülerek büyüme" politikasi o zaman için gerekliydi dedigin gibi devamindaki gelismelerle meyveleri de alindi..köklü degisim kolay olmuyor..dedigin gizi vizyonsuz bir baskanla da dönüsümü devam ettirmenin imkani yok..somuta inersek, geçen sene, transefersiz bir sekilde dinamo kiev elenmemizden ders almamis bir baskan, bu sene de fatih'in ameliyat olacagini bile bile forveti zamaninda almamasi, defansa takviye lazimken tolgayi gönderip yerine bir kisi alinmasi vizyonsuz oldugunu ilan etmistir...transfer döneminde yasananlar, senin de belirttigin gibi basli basina kralin çiplak oldugunu haykirmistir....

kimse "kim gelecek" demesin...bu camia vizyon sahibi, kurumsallasmayi devam ettirecek insanlari çikaracak güçtedir....
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• BUBASLIGIN SAHIBINE [img]smileys/smiley32.gif[/img]

BUDA EN BAS YAZI HAKKININ ALEYINDE KONUSANLARA::
              STAND UP YAPMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

• Hala daha birileri bazi arkadaslarimiza mesaj verme pesindeler.Kardesim körmüsünüz?Bu takim göz göre göre CL elendi.Hemde ne oldugunu bilmedigimiz; belkide hayatimizda bir çogumuzun ilk defa duydugu bir takim olan Anorthosis Famagusta'ya...Bunu temizlesin yönetim önce bir yerede gitmesin...

Bazi arkadaslarimiz çikmislar diyorlar ki: ''adayiniz kimse buraya yazin''nedenmis?çünkü burada tartisip karar verecekmisiz,öyle ya!Atay Aktugu'da sanki buralarda biz belirledik, sanki bizyazdik bizim yazdigimizdan dolayi o da aday olup baskanliga yarismisti.Pes dogrusu!...Adam sanki ömrünün sonuna kadar baskanlik yapacak!O gidince bu kulüp sahipsiz kalacak...

Hala daha bizim düsüncelerimizde ard niyet ariyorsunuz ya; yönetiminizde sizde kalsin,sahsim adina ben almayayim.1 kupayla 5 yil idare etmeyi basari sayanlar böyle devam edin,Kayseri'yi yenip, orgazm olursunuz.Bunu da basari sayariz.

BÜYÜK DÜSÜNÜN BÜYÜÜÜÜÜÜÜÜK...bir sey kaybetmezsiniz...CL bir vizyon,bütün dünyanin izledigi bir vizyon,bu adamlar Clasgow'u da elerlerse al sana vizyon iste...Al sana Kibris'in ne oldugunu bilmedigimiz bir takiminin, 37 yasindaki hocasinin basarisi...Al sana ekonomi...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• YETER ARTIK BIZLERI ÜZÜNTÜDEN DEGIL NESEDEN SEVINÇDEN AGLATIN BASKAN BU ISI YAPAMIYORSAN ISTIFA ET BIZIM ESAS BASKAN M. ALI YILMAZ GELSIN TAKIMIN BASKANLIGINA

ISYAN EDER OLDUM KADERIME,

BU TALIHSIZLIK NIYE?

BI SAMPIYONLUK FAZLA MI???

BIZIM GIBI GERÇEKTEN SEVENLERE?
                  baha

Yorum

• bence bu lekeyi ancak superligdeki sampiyonluk temizler,
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak psychofool_19 tarafından gönderildi

YETER ARTIK BIZLERI ÜZÜNTÜDEN DEGIL NESEDEN SEVINÇDEN AGLATIN BASKAN BU ISI YAPAMIYORSAN ISTIFA ET BIZIM ESAS BASKAN M. ALI YILMAZ GELSIN TAKIMIN BASKANLIGINA

ISYAN EDER OLDUM KADERIME,

BU TALIHSIZLIK NIYE?

BI SAMPIYONLUK FAZLA MI???

BIZIM GIBI GERÇEKTEN SEVENLERE?

kardes MEHMET LI NE YAPTIU düsün biraz sakin olun hersey yoluna girecek,

@zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• Bu futbolla bu takimdan bir cacik olmaz bunu bilin ayrica baskan geçen seneki gibi aktif degil yapmayacaksa biraksin o kadar severdim atay baskani anlatamam ama dünkü maçtan sonra baska bir takim olsa eyvallah ama bir rum takimi ya bir rum takimina nasil yeniliriz. Birak git baskan vallaha billaha birak git.
                        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• badaloglu haklisin..

üç besyüz bin ero için 10 milyon dolar gitti. Kim verecek bunun hesabini borsa da da dibe vururuz.

ama bence bu yönetim su an istifa ederse ortalik hepten karisir. biraz daha sonra ortalik yatisinca yönetim gönderilmeli
                          İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

Hala daha birileri bazi arkadaslarimiza mesaj verme pesindeler.Kardesim körmüsünüz?Bu takim göz göre göre CL elendi.Hemde ne oldugunu bilmedigimiz; belkide hayatimizda bir çogumuzun ilk defa duydugu bir takim olan Anorthosis Famagusta'ya...Bunu temizlesin yönetim önce bir yerede gitmesin...

Bazi arkadaslarimiz çikmislar diyorlar ki: ''adayiniz kimse buraya yazin''nedenmis?çünkü burada tartisip karar verecekmisiz,öyle ya!Atay Aktugu'da sanki buralarda biz belirledik, sanki bizyazdik bizim yazdigimizdan dolayi o da aday olup baskanliga yarismisti.Pes dogrusu!...Adam sanki ömrünün sonuna kadar baskanlik yapacak!O gidince bu kulüp sahipsiz kalacak...

Hala daha bizim düsüncelerimizde ard niyet ariyorsunuz ya; yönetiminizde sizde kalsin,sahsim adina ben almayayim.1 kupayla 5 yil idare etmeyi basari sayanlar böyle devam edin,Kayseri'yi yenip, orgazm olursunuz.Bunu da basari sayariz.

BÜYÜK DÜSÜNÜN BÜYÜÜÜÜÜÜÜÜK...bir sey kaybetmezsiniz...CL bir vizyon,bütün dünyanin izledigi bir vizyon,bu adamlar Clasgow'u da elerlerse al sana vizyon iste...Al sana Kibris'in ne oldugunu bilmedigimiz bir takiminin, 37 yasindaki hocasinin basarisi...Al sana ekonomi...
                            BRAVO AHMET ABI HARIKASIN...
                            [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            [b]<font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"4\">Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

Yorum

• Yukarda elemanin biri mehmet ali yilmazi takimin basina istiyor kardes en fenerli misin
                              ulas ferhat yasar

Yorum

• İlk olarak ulas ferhat tarafından gönderildi
                                Yukarda elemanin biri mehmet ali yilmazi takimin basina istiyor kardes en fenerli misin

Devam
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X