İlk olarak CeSS tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Atay Aktug Küplere binmis
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
abi ben sunu söylyeyim:alla ha hep sükrettim öyle bir takimim var diye türkiyede hiç kimseye nasip olmaz böyle bir takim hep gurur duyduk.....abi biliyorsunki bundan 20 yil önce sampiyonluk sayisi trabzondan fazla olan tek takim fenerdi böyel bir takim vardi ve bu takimi anadoluinsani sahiplenmedi ulusal takim hüvviyeti verilen balon takimlari tutmayi yeglediler......ve suan trabzonsporun bu kadar aciz durumlara düsmesinin sebebi bu.....trabzonlu trabzon neyle mücadele etsin kiskanilmakla istanbulla anadoluyla.....ben bu takimi kaybetmekten korkuyorum artik bir daha bir fatih bir gökdeniz bir hüsey,n yetistirebilirmi bu camia.....kim sahip çikacak trabzonspora.....ben atay baskanin tursusunu da kurarim bence trabzonspora baskan oldugu için o da göklerde uçmuyordur çok mutlu degildir.....senol hoca:çok murahat mutlu çalisiyor trabzonda giderdi katar a alirdi parayi zahmet yok sikinti yok.....gökdeniz fatih çok mu rahat stressiz duygusalliga kapilmadan profesyenelce top oynuyorlar trabzonda....bu takimin her yerde az ve yalniz kalan taraftari olmak mi çok güzel çok rahatlatici herkesin satasmasiyla ugrasir durursun......anlatmak istedigim trabzonspor büyük fedakarliklarla trabzonspor oldu ve hala yasamaya devam ediyor.....ne için peki bu fedakarliklar gerçek bir takima sahip olmak gerçek sampiyonluklar yasamak gerçekten mutlu olmak için......ben de yönetimi çok elestirdim abi sen de cafer abi de elestirdi ama birileri bokunu çikartti ve ben bu birilerinin arasinda onlar elestirmek nedir ögrene ne kadar elestiri yapamam yapmam....yaptigimiz edakarliklari unutamam hepimiz fedakarlik yaptik o yüzden abi trabzonsporumsuz kalamam....yalan dünyada her seyimiz gerçek olmaya devam etsin insallah.....rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
-
Hepimiz bu takimi karsiliksiz sevdik, sampiyonluklarimizi görmek bana nasip oldu, ama sitemizde sampiyonluk görmeyen , veya o senelerde küçük olup (tipki senin gibi) bu hazzi yasayamayan arkadaslarimiz çok fazla. Ve ben sizleri gördükçe gögsüm kabariyor , gurur duyuyorum. Sampiyonlugunu görmedigin bir takimi tutmak , yürek ister. Bu kafar cefayi her taraftar kaldiramaz. Hepinizle gurur duyuyorum.
Ve bu taraftari oyalamanin , hiç bir yönetimin hakki olmadigini savunuyorum. Artik bu taraftara Sampiyonluk yasatacak bir yönetmi gelmeli , yada mevcut yönetim takimi sampiyon yapabilmek için tüm imkanlari seferber edip yeniden yapilanmalidir.
Hedefimiz ikincilik deyip, ikinciligi basari sayanlar , Trabzonspor'un geçmisi ile ters düserler...Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
Atay Aktug efendi dogru dürüst alternatifi çikmadigi için o koltukdadir.. artik onun her önemli maçta o sulanmis gözleri ve yüz ifadesini görmek siradan bir is haline geldi...
Ister küplere ister tüplere binsin bu vakitten sonra... tr de hakemler fb yi kolluyor v.b diye 20 bin kisiyi sokaga dökmek kolaydir.. o zaman adama derler ki madem avrupa da kendini ispat et.. orada hakem faktörü de yok... neresinden tutarsaniz tutun elinizde kaliyor tüm teorileriniz.. o halde yapacak en iyi sey Cafer Abi gibi kenardan izlemektir.. eger üyeyseniz seçim vakti sandikta gider hesabini sorarsiniz.. baska da bir sey bilmiyorum... hakem-makem v.b hikayelerine hiç inanmamistim... hala da inanmiyorum... o kadar...
bu arada maçtan sonra çok küp aradim ama bulamadim binecek!#7 King of Kings
Yorum
-
Cafer ,turu kaybettik diye BMN nin ve TRABZONSPOR un organizasyonlarindan elini etegini çekmeni yadirgiyorum. Seyirciye gelince ,ben VIP bölümünde maçi izledim, bizim BMN grubundan herkez maratona gitmek istedi ve çogu o bölüme gitti. SU an benim sesim kisik , taraftarimiz neyazikki sinema seyrediyor, takim oynarsa bagiriyor,halbuki bu takimi bu maçta oynatacak ruhu taraftarin vermesi gerekirken ben hayal kirikligina ugradim, kimse tezahürat yapmak istemiyor bu nasil is ya, takim organize ataga kalkacak seyirci baskisi gerek YOK . Anlayamadim ! yoksa seyircimiz maça para ödeyerek girdiler diyemi bagirmiyor !Ben para verdim kardesim oynayinda beni neselendirin öyle bagiracagimmi diyor! Tribünleri ATESLEYECEK VASFA SAHIP AMIGOLARIMIZ YOK .
AYRICA bu maç seyircisiz oynasaydik bile,TRABZONSPOR takiminin bu takimi sahada eze eze yenmesi gerekirdi, Fakat bu maç sanki kurtulus savasimiz gibi lanse edilince strese giren futbolcular ve kenar yönetimiistedigini yapamadi .Profosyonel düsünemediler ve elendiler.
Bu gün karabir gündü, maç bitti ,TRABZONSPORYASAYACAK yarinda maçimiz var . Sezon yeni basliyor.Hep destek tam destek zamani.
Bu sebeple CAFER senin pes etmeni istemiyorum, gençlere örnek olman ve olmamiz gerekiyor .
Ben KAYSERI maçina gidecek taraftarlardan biri olacagim.Seninde maç yorumlarini bekleyecegim.
Saygilarimla
TRABZONSPOR ÜYE NO:12458
Yorum
-
Geçmisler olsun,
JUN,artik oynasa da ne fayda!...Bence Atay Aktug'un yapacagi tek sey var.Gelecek yili kurtarmak istiyorsa; hemen Ketsbaya ve Kingladze'yi çok acele transfer etsin.Belki onlardanbir seyler ögrenir.
Maça dair kousacak bir sey yok,olmadi,olamadi...Yönetimin o kadar suçu var ki; Yattara'nin suçu bunlarinkinin yaninda hava gazi gibi duruyor.Koca bir transfer sezonu geçti ama biz ancak CL ön eleme maçindan elendikten sonra adam alabilmisiz.Ayip bize yahu!...Trabzonu ne hallere soktunuz?
Siz Cafer agabeye bakmayin o gene dayanamaz bütün organizasyonlarda en önde kosturur.Bu isin böyle olacagini söylerken bazi arkadaslarimiz bizleri degisik kategorilere soktular ama unuttuklari bir sey vardi biz sadece en kötüsünü düsündük.Baska da bir düsüncemiz yoktu.Maalesef o en kötüsüde gerçek oldu.Simdi lig basliyor,ama benim için çok bir sey de ifade etmiyor açikcasi.Içimdeki heyecani alip götürdü dün gece ki maç...Bu saatten sonra destek olmayacakmiyiz?tabi ki destek olacagiz ama küçük düsünen bazi arkadaslarimiz bizi bazi seylerle itham etmeye kalktilar.Oysa ben büyük düsünüyorum, çünkü ben buna layigim.Büyük düsemeyenler tarafindan bu sene de cezalandirildik.Annemizin liginde sampiyon olsak ne fayda!...Hos, bu kadroyla çok zor...
CL gitti hemde göz göre göre gitti.Geçen seneden ders almayan bir yönetim Trabzonsporun vizyonunu tasiyamamistir.Bu is vizyon isidir görüldü ki bu da baskanimiz ve ekibinde mevcut degildir.Kim gelsin?benim derdim o degil ki?kim gelirse gelsin ama bu yönetim bu konuda sinifta kalmistir.Takdirsizlerindir.Türkiye liglerindesampiyon olamadiktan sonra basarili degiliz biz.Yillardir aynisenaryoyu yazip oynuyorlar.Bsir kupayla milleti kandiriyorlar.Çok mu zorduiyi bir forvet almak?F.Tekkenin milli maçtansonra ameliyat olacagini ve ne kadar biz zamanda iyilesecegini bilmiyormuydunuz da, bu kadar zaman bizi M.Yilmaz'a mahkum ettiniz?Aksam Fatih'in kaçirdigi gollere bakin,hepsi kondisyon eksikligindendir.Niye çünkü adam daha iyilesmedi,onun form tutmasi tam 1 ayi bulur.
Üzüntüdensabaha kadar uyuyamadim.Gerçi bu Trabzon bunu bize hep yapiyor.Trabzon dönüm maçlarinin hiçbirinikendi lehineçeviremiyor.Bu arada taraftarimizin tezahürat konusunda sinifta kaldigi muhakkaktir.Isi gücü sahadaki adamlara baski uygulamak olmamalidir.Selim Doga'nin biçaklanmasi olayinda 1 kisininde ölmesi belkide tribünleri etkilemistir.Tribünler bu olaydan etklenmise benziyordu.90 dakika susmayan,tezahürattan baska bir sey düsünmeyen taraftarlarin tribülerde olmasi dilegi ile...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
NASI BINIYON KUPLERE ZAMANINDA YAPMASSAN TRANSFERLERI BOYLE OLUR[img]smileys/smiley7.gif[/img]"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Evet ben demistim demek hosunuza gidiyor sanirim.Lütfen alternatifinizi belirtin.Tamam bu yönetim gitsin anlastik yerine kim gelecek öneri getirin havaya konusmayin.Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
Yorum
-
timsah gözyaslari yaziklar olsun ne umduk ne bulduk demekki bu isler konusmakla olmuyor baska bir takim olsa o kadar üzülmezdim çok yazik çok ama yapilacak iki sey var ya transfer yada istifa bu ikisinden birini yönetim seçmek zorundaCEHENNEMDE ATEŞ YOKTUR HERKES KENDİ ATEŞİYLE CEHENNEME GİDER
Yorum
-
Demirel`inBasbakanlik yillarindakendisine tepkiler arttigindave halkta memnuniyetsizlik olustugu zaman kullandigi bir laf vardi: "Biz gidersek Refah gelir". Yani demek istiyordu ki halinize sukredin biz gidersek basiniza daha buyuk belalar gelir, bugunleri de ararsiniz.
Simdi ayni mantikla hareket eden bazi arkadaslar surekli gecmise gonderme yapip "bu yonetim giderse kume dusme tehlikesiyasadigimiz gunlere doneriz" diyerek bilincaltlarindaki korku ve kompleksleri dillendiriyorlar.
Ben bu arkadaslara tarihte biraz daha geriye gitmelerini ve 6 yilda 5 sampiyonluk kazanan Trabzonspor`u hatirlamalarini tavsiye ediyorum. Arkadaslar, Trabzonspor kendi yuksek standartlarini bu sekilde koymustur. Trabzonspor`da basarinin olcusu bu olmustur. O yuzden hicbir gercek Trabzonsporlu asla serefli ikinciliklerle, gonullerin sampiyonluklariylakendini kandirmaz. Hele hele Liverpool, Inter, Barcelona galibiyetlerini bilenler on elemelerde Anorthosos`lere elenmeleri hic mi hic kabullenmezler.
Bir arkadas bu yenilgi bizi 30 yil geriye goturdu demis. Keske oyle olsaydi! 30 yil once sampiyonluklara hegemonyasini koymaya hazirlanan bir Trabzonspor vardi!
Son Soz: Yonetimlerin degismesi tek basina bir sey ifade etmez. Aslolan zihniyetlerin degismesidir."Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
İlk olarak andrei07 tarafından gönderildi
Evet ben demistim demek hosunuza gidiyor sanirim.Lütfen alternatifinizi belirtin.Tamam bu yönetim gitsin anlastik yerine kim gelecek öneri getirin havaya konusmayin.
Ben demistim cümlesi, yasamda sevmedigim cümlelerdendir. olaylara sorgulayici yaklasip bunlar olabilir diyen arkadaslarada önceden tepkiler vermstiniz, halbuki hepsi iyi niyetli tespitlerdi. Simdi bu arkadaslarimiz ben demistim derse buna gocunamayiz.
Ama bir hafta önce yönetimin arkasinda duranlar, simdi yönetim gitsin diyorsa buna haklari yoktur.
Yönetim gitsin , yerine alternatf belirtin cümleside basit bir cümle. Trabzonsporun sahipsiz kalacaginimi zannediyorsunuz ? Bakin paramizda varmis, borcsuz bir kulübüz yönetime aday çok kisi bulunur. Olmazsa maasli bir adam tutariz. Farkli bir baslikta transfer komitesi istifa etsin demisssiniz ? o zaman bizde size sorariz yerine kimler gelsin diye ... Bu sekilde konusmalarin bir yarari yoktur ...
Su aN için yönetimin istifasi bizi kaosa sürükler, fakat yönetimin yeniden yapilanmasi kaçinilmazdir. Bir an önce bunun temelleri atilmalidir.
Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum