Jaja İzin Almadan Ülkesine Gitti
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
başkan demişdi 29. unda dönecek...yani buda 15 güne den geliyor...bu çocuk işi palavra...gider bakarsın çocuğuna 3-5 gün durur gelirsin..15 gün nedir ya...böylece ankaragücü maçındada oynamayacak...bu sorumsuzluk çok ağır cezalandırılmalı..hemde çookkk...öyle bir ceza verilmeliki birdaha hiçkimse böyle yapmaya cesaret edememeli...Yorum
-
benim anlamadığıö 30 küsür gün sonra olan ankaragücü macında bu adam nasıl oynamayacak. . eğerki çocugu söylendiği gibi yoğun bakımdaysan 15 günü birak ben iyileşene kadar gel. lanet olsun parasına hiç bir şey insanın evladından degerlı degılbaşkan demişdi 29. unda dönecek...yani buda 15 güne den geliyor...bu çocuk işi palavra...gider bakarsın çocuğuna 3-5 gün durur gelirsin..15 gün nedir ya...böylece ankaragücü maçındada oynamayacak...bu sorumsuzluk çok ağır cezalandırılmalı..hemde çookkk...öyle bir ceza verilmeliki birdaha hiçkimse böyle yapmaya cesaret edememeli...TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
eğer jaja 29 unda gelir, devre arası kampına katılırsa sorun yok. verilecek cezaya razıdır zaten. şenol hoca bu sene sorun istemiyor. sıkıntı yaratan oyuncularıda bir bir affediyor. ama sezon sonu gereken cevabı verecektir. bizim asıl sorunumuz teo. bu heriften hiç haber yokmu yaw...Yorum
-
-
Yaşamak Direnmektir!Yorum
-
Jaja tamam peki gelecekmiymiş kesin tarih falan verdi mi ? Bide Teo'nun derdi neymiş ?Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Valla Şenol hocanın valığından mıdır nedir Jaja'nın gitmesine hiç üzülmedim. Sanki PAF'la çıksa Şenol hoca alır maçı gibi geliyor bana.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''Yorum
-
Rica ederim.
İlk maçlar olmasa bile ileriye doğru güzel sonuçlar kazanır ciddi ciddi.
Yaşamak Direnmektir!Yorum
-
benim bildiğim kadar ankaragücü maçı oynandıktan sonra devre arasına girilecek....eğer öyle ise ankaragücü maçındada yok...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum