jajada terk etti trabzonu,iyi gidiyoruz ya rahatlık batıyor futbolculara
Jaja İzin Almadan Ülkesine Gitti
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ne alaka anlamadım.Karabük maçı için izin verildi diye bişey okumuştum ailevi nedenlerden dolayı.Kaçma işi nerden çıktı.Yorum
-
Dertsiz başa dert gene.Colman yok Serkan yok Jaja da yok.Offffffffffffffffffffffff nedir bunların derdi.Yorum
-
Farazi konulardan suni gündemlrr devşirmekte üstümüze yok maaşallah. Başlığı açan şahsi algılamasın ama kapatın şurayı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Valla Jaja'nın futbolcular bölümündeki sayfasında bir yorum bana mantıklı geldi; 15 milyon Euro'ya serbest kalır maddesini kullanarak Shaktar'a gidecek deniyor. Lucescu'nun eskiden beri istediği bir oyuncu zaten; bana sorarsanız zaten kafası çok da burada değil son zamanlarda, bu paraya göndermek mantıklı olabilir.Yorum
-
arkadasım sessizmi kalalım,tepkimizi ortaya koymayalımmı ? ne demek istiyosun anlamadım,takım gtme diyor kafileyle trabzona gelmeden ülkeyi terk ediyor,kusura bakma ama ben bu konuyu yazarım burayaYorum
-
jaja evet gitti ama sanki teofilo gibi geri gelmeyecek şekilde gündem yaratılıyor,burada şuna değinmek istiyorum,teofilo ve jajanın gidiş şekli farklı
öncelikle teofilo gitmeden neredeyse her maç 11 de iyi oynuyor ve goller atıyordu,taaki kaçana kadar
jajada aynen teo gibi 11 de ve yine goller atıyordu,ama son 2.3 hafta üzerinde bir durgunluk vardı,anlaşılan oki kafasını bir şeye takmış,bu tabiki neol kutlaması falan değil,demekki gerçekten bir sorunu vardı buda oynadığı oyuna etki ediyordu,ve jaja teo gibi öyle eşyasını falan toplamadan gitti,demekki bir aciliyeti vardı,buda yarın öbürgün geri dönecek anlamı taşıyor
ama burada suç bence yönetimin,sen teo olayında başın ağrımış,e adamında bi rahatsızlığı var,ne diye izin vermiyorsunki, kaçtı gitti iyimi oldu,yarın ceza versen ne olacak,adamın morali zaten bozuk birde form düşüklüğü yaşıyor,üstüne tuz biber olacak,ben şenol hocayı severim takdirde ederim ama neden böyle durumlar futbolcuya anlayış vermiyorNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,Yorum
-
Bi durun yahu, fırtınalar koparmayın hemen.
Şimdilik bir açıklama yapılmış, net durum yakında çıkar ortaya...
Hemen kaçış olarak algılamayın.DELİL YOK :)
Yorum
-
Kaçış filan yok izinsiz gitti gelince cezasını alır devam eder. Yalnız çocuğunun rahatsızlığını sebep gösterdiği halde neden izin çıkmamış anlamış değilimTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
İnşallah geri gelecektir...
Yaptığı doğru değil elbet...
Ama Jaja gibi bir oyuncuya sahip olmak çok farklı bir durum...HamişYorum
-
arkadaşlar bugün gazetelerde yazıyordu okumadınız galiba, çocuğu rahatsızmış o yüzden izin verilmişş... dedim ama verilmemiş
En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 14.12.2010, 18:29.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum