bence arada 1-2 tane adam gibi takimla maç yapsak fena olmazdi.hani bu rakipler güzel.ama haberlerden duydugum kadariyla alpen cup'a katilacakmisiz.bir de umarim takim için iyi bir ahzirlik dönemi olur
Hazırlık Maçlarımız
Daraltma
X
-
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı... -
Ya beyler birakin da takimin kimin ile hazirlik maclari yapacagini bu
takimi yönetenler karar versin.Her ise bulanmanin anlami yok,ayrica
kamp dönemi ve hazirlik maclarinin takimimiza bir mali yük
getirdiginide hesaba katmak lazim.Bu takimlarin Bu kadar gücsüz
oldugunu nereden bildiginizi bilemiyorum, aksine takimimizla basabas
mücadele edebilecek kapasitedeler.
TS üye No:5330Yorum
-
iyi rakipler...Önümüzdeki maça bakiCazz
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.Yorum
-
ya onemli olan eksiklerin gorulmesi , hazirlik maci sonucta rakibin gucu cok onemli degil (bence rakiplerde cok basit takimlar degil) gecen sene munihturkgucu (ismi yanlis olabilir) gibi takimlarla oynayanlar vardi!Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-Yorum
-
maçlarin saati biraz daha geç olsa daha iyi olurdu! gece izlenecek bi sey yok o bakimdan! bence de biraz daha güçlü takimlarla oynamamiz iyi olurdu!
Aynen katiliyorum kardes,yeni oyuncularin adaptasyonuda dicem ama diyemiyorum....[img]smileys/smiley36.gif[/img]Yorum
-
Arkadaslar rakiplerle dalga gecmenize anlam veremiyorum, Senol hocanin herhalde bildikleri vardir. Sonra adi üstünde "hazirlik maci". Kamp döneminde, yüksek tempoda 2-3 günde bir mac yapilacak, bu tür maclarda hoca takimina kafasindaki tasarladigi sistemi oturtmaya calisir, ve ancak bu tür takimlara karsi Lige ve Sampiyonlar ligine hazirlanabiliriz. Bir Bayern Münihe, Deportivo ya, Juventus a veya Real Madrit e karsi hazirlik macinin bir anlami olurmu hic? Ayrica Bayern Münih bile hazirlik döneminde 2-3 amatör kulübe karsi hazirlik maci yapiyor.\"TRABZON IS DIFFERENT\"Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum