Hazirlik maçlarinda esas olan kolay takimdan baslayip zora dogru gitmektir.Fakat bizim zamanimiz kisitli oldugu için bunlarla yetinip,ciddi hazirlikmaçlarimizi SL ön eleme turlarina birakiyoruz.
Hazırlık Maçlarımız
Daraltma
X
-
Katar milli takimi iyi oldu... belki bi oyuncumuzu begenirler de 250-300 milyon dolara satin alirlar [img]smileys/smiley4.gif[/img]
evet maçlari veriyomus show tv... sari kilidi yeni gördüm [img]smileys/smiley17.gif[/img][b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTANYorum
-
-
Yorum
-
Beyler hazirlik maclari oyun sistemini oturtmak yeni gelen futbolculari
tanimak ve ilk 11 de oynayacak olan oyunculari belirlemek icin yapilir
ve Bu durumada bazen hafif takimlarlan oynamak daha yararli oldugunu
düsünüyorum elbette aralarinda güclü rakiblerde olmali ve varda zaten
FC BASEL ve THUN yabana atilacak takimlar degiller..
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...Yorum
-
Düsünsenize TRABZONSPOR kimle oynuyor...
Cevap KATIRLA...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Olacak is mi?...Takim bulamadiysalar...Biz BMN olarak Real Madridin formalarini giyeriz...Ben saçimi Beckham gibi boyatir fön çektiririm...Diger bir arkadasimda Kömürle yüzünü boyar...Ronaldo olur..Yeter ki bu tür takimlarla oynamayalim...Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!Yorum
-
türkiye saati ile yaziyorumİlk olarak CeSS tarafından gönderildi
Takimimiz, Isviçre Süper Ligi takimlarindan BSC Young Boys Bern, FC
Basel, FC Aarau, FC Thun 1898 ve Katar Milli Takimi ile hazirlik
maçlari yapacak.
Bu karsilasmalar show tv'den yayinlanacak;
5 Temmuz'da 22.15 BSC Young Boys
8 Temmuz'da 22.30FC Basel
10 Temmuz'da18.30FC Aarau
12 Temmuz'daKatar Milli Takimi
5 Temmuz Trabzonspor-BSC YB 21.15
8 Temmuz Trabzonspor FC BASEL 21.45
giger maclar hakkinda kesin bi bilgiye ulastigim zaman ISVICRE KAMPI TOPICI altinda gerekli infoyu alabilirsiniz....
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...Yorum
-
İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
Evet arkadaslar rakipimiz süt kupasi sampiyonu Katar milli takimi...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Allahim sen bizim aklimiza mükait ol...
ZUAHAHAHHAHAHAHAH[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
Çok haklisin dogrusuda bu zaten.İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
Arkadaslar
böyle siradan takimlarin seçilmesi,Senol hocanin yeni sezonda takim
üzerindeki yapacagi degisiklikleri ,yeni transferlerin takima katkisini
ve performansini görmesi açisindan çok önemli,oyun sisteminde ki
degisiklikler ancak böyle takimlarla yapilan maçlarda hayata geçirir.
Bir B.Münih,Barcelona,Juventus, ile oynanan maçlarda
bunlari yapamazsiniz Ayrica bu dönemde alinacak 3-4 yenilgi takimin öz
güveninin kaybolmasina neden olur......[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Belki çok güçlü takimlarla maç yapilmasi hazirlik döneminin son asamasinda olabilir ama yinede gerek yok.
Yorum
-
ABI KATAR NEDIR YAAA???
BIZIM PAFLAR ÇIKSA 10 TANE SALLAR[img]smileys/smiley36.gif[/img]"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
umarim maçlar saat 8-9 gibi olur - ayrica daha güçlü takimlar neden seçilmez anlamam.
abi herzamna ilk maclari kolay yapiyorlar zaten ondan sonra zor takimlarla aliyorlar maci yani son hazirlik dönemlerine girlidigi zaman güclü rakiplerle yapariz diye düsünüyorum cünkü hersene genelde böyle oluyor"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet KoparYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum