Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Az önce saat 11:00 gibi öğle yemeğinde ne yiyeceğimi düşünürken birden BordoMavi.Net geldi aklıma 2-2 lik kupa maçı sonucu için neler var acaba deyip açtım siteyi ve Karadeniz Gazetesinden Aksal Yavuz imzalı Unutmadık, Unutmayacağız başlıklı o içimi parçalayan aklımızdan hiç çıkmayan hazin, bir okadar da hain bir yıl olan 96 senesinin özetini okumaya başladım. Satırlar ilerledikçe bu senede fenerle mi kapışacaz düşüncesiyle içim buzlanmaya ama kardeşlerimizin Trabzonspor aşkıyla evet bu seferde diyerek kor kor yanmaya doğal olarak gayri ihtiyari gözlerim dolmaya başladı, yazıyı bitirdim ama bende bitmiştim. Birden alttan bir müziğin geldiğini ve hiç sözü olmadığını farkettim. Şarkının adına baktığımda Ahmet Kaya - UNUTULMAYANLARA yazısını gördüm. Ne yapacağımı bilemedim halen içimde bulunduğum psikolojiyle ellerim titriyor. Kazım Koyuncu ve Trabzonspor sevdalısı kardeşlerimizin mekanı Cennet olsun. Allah birdaha öyle birgün yaşatmasın bizlere...
    1984 YILINDA 6 YAŞINDAYDIM
    2012 YILINDA
    7 OLACAĞIM

Yorum

• selam kazım kardeşim.
      seni ilk zuğaşi berepe ile tanıdım.sonra öğrendimki bizim okuldasın.beraber sigara içmiştik iktisat kantininde hatırlar mısın?
      sonrada itü de konserinize gelmiştim.heralde sene 95-96 emin değilim.orda da tanımış yanıma gelmiştin, laflamıştık.
      kardeşim ,abim o kadar insandınki gerçekten anlatamam.
      yaşıtların,yaşıtlarım sanatçı!!! arkadaşlarım da vardı ya ,ya da tanıdıklarım neyse.
      sen insandın kardeşim insan.
      hadi sen karadeniz çocuğusun.yaw ben göçmenim be .takıldım bu takımın peşine.İNADINA AMA.aşağıda yazdığı gibi , senin dediğin gibi kardeşim.

''Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı

aynen böyle kazım.
      bu takım şampiyon olmasada olur.canı sağolsun.şampiyon olduğunu hatırlamıyorumki seveyim.
      ben inadını,isyanını,renklerini seviyorum.
      şimdi değil ama kötü olduğu dönemler izlemiyeceğim maçını diyorum.ama maç saati yaklaştıkça olmuyor be kazım.
      o bordo mavi formalı kardeşlerim yemyeşil sahaya çıkıyorlar ya daha ne diyeyim.
      çok karadenizli laz trabzonlu v.s. arkadaşım var.
      hep derler 'sen trabzonspordan konuşunca gözlerin doluyor 'diye.onlar ilk söyleyene kadar farketmemiştim.gerçekten öyleymiş.
      bazen internette ,televizyonda izlerken farkediyorumki ıslanmış gözler trabzonspor aşkıyla.

Sana sözüm var.Şampiyonluk maçına 1200 km den geleceğim babamla.bana trabzonsporu öğreten güzel insanla.
      Ama mezarına ağlayarak 12 kazım koyuncu formanı bırakmadan dönmek yok kazım abi.
      nur içinde yat.iyiki varsın.HERZAMAN.

Yorum

• trt müzikte kazım koyuncu konseri var...
        TRABZONSPOR
        iyi ki varsın Eren Bülbül...
        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Bıraktığın tad için sana şükran dolusu teşekkürler güzel insan.

Trabzonspor Dergisi - 10 Mayıs 2004 sayısındaki Kazım Koyuncu röportajını okumak isteyen arkadaşlar için;

http://www.anatolianrock.com/Kaz%C4%...t_-66-2627.htm
          En son Famusta tarafından düzenlendi; 05.01.2011, 18:32.

Yorum

• Dün ne güzel konser verdi öyle..Kulaklarımızın pası gitti be kardeşim...

Mekanın cennet olsun Kazım Koyuncu.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün ne güzel konser verdi öyle..Kulaklarımızın pası gitti be kardeşim...

Mekanın cennet olsun Kazım Koyuncu.
              O konseri canlı dinleyenlerden biriydim.Hakikaten muhteşemdi.Onu hiç tanımayan bir arkadaşımıda getirmiştim o konsere hala anlatır durur.

Yorum

• Konseri çok güzeldi.Ruhu şad olsun.

Yorum

• Uykusu kaçanlar için.. trt 4 de şu an o meşhur konserini gösteriyor.. tekrar ve tekrar izlemekten büyük keyif aldığım konser.. dünyanın en güzel sözleri diye bahsettiği "fadimemi" söylüyor şimdi güzel insan ruhu şad olsun

Yorum

• kazım koyuncunu konserini bir kez daha trt4 ten dün syrettim... karadeniz müziğimizin adını duyuran bu şahsiyetin ruhu şadolsun...bende müzikle çok ilgiliyim.. kazım tam bir yerlere geldiği zaman gitti..
                    mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• 8. Sınıf öğrencilerinden Hayde!

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• En anlamlı parçalarından...

Ma A Koçi Vore / Ben Bir Adamım

Yorum

• asla yeri doldurulamayak ender insanlardan biri. Ruhun şad olsun Kazım abi

Yorum

• .........

İlk olarak dikoyna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            selam kazım kardeşim.
                            seni ilk zuğaşi berepe ile tanıdım.sonra öğrendimki bizim okuldasın.beraber sigara içmiştik iktisat kantininde hatırlar mısın?
                            sonrada itü de konserinize gelmiştim.heralde sene 95-96 emin değilim.orda da tanımış yanıma gelmiştin, laflamıştık.
                            kardeşim ,abim o kadar insandınki gerçekten anlatamam.
                            yaşıtların,yaşıtlarım sanatçı!!! arkadaşlarım da vardı ya ,ya da tanıdıklarım neyse.
                            sen insandın kardeşim insan.
                            hadi sen karadeniz çocuğusun.yaw ben göçmenim be .takıldım bu takımın peşine.İNADINA AMA.aşağıda yazdığı gibi , senin dediğin gibi kardeşim.

''Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı

aynen böyle kazım.
                            bu takım şampiyon olmasada olur.canı sağolsun.şampiyon olduğunu hatırlamıyorumki seveyim.
                            ben inadını,isyanını,renklerini seviyorum.
                            şimdi değil ama kötü olduğu dönemler izlemiyeceğim maçını diyorum.ama maç saati yaklaştıkça olmuyor be kazım.
                            o bordo mavi formalı kardeşlerim yemyeşil sahaya çıkıyorlar ya daha ne diyeyim.
                            çok karadenizli laz trabzonlu v.s. arkadaşım var.
                            hep derler 'sen trabzonspordan konuşunca gözlerin doluyor 'diye.onlar ilk söyleyene kadar farketmemiştim.gerçekten öyleymiş.
                            bazen internette ,televizyonda izlerken farkediyorumki ıslanmış gözler trabzonspor aşkıyla.

Sana sözüm var.Şampiyonluk maçına 1200 km den geleceğim babamla.bana trabzonsporu öğreten güzel insanla.
                            Ama mezarına ağlayarak 12 kazım koyuncu formanı bırakmadan dönmek yok kazım abi.
                            nur içinde yat.iyiki varsın.HERZAMAN.
                            ah be hocam zaten hüzünlü hüzünlü okurken koyvertdin yaşları
                            BMN KOCAELİ

Yorum

• ahhh be abim ahh be kazımım ahh be üstadım... ahh ki ne ahhh.. şunları yazarkene bile gözlerim doluyor devam etsem heralde lıpır lıpır akacak yaşlar gözümden aşağı.. hayatımda hiç konserine gelemedim bir kez olsun gelmek bir kez olsun seni canlı dinlemek ne çok isterdim.. ama benimde sözüm var kazımım geleceğim mezarı başına açacagım didoyu dinleyeceğiz beraberce...

ruhun tekrardan şad olsun abim mekanın cennet varsa günahların affolsun.. güzel insan gittiğin yerde huzur dolu ol bir gün geleceğiz yanına belkide orada dinleyeceğiz seni belki orada göreceğim seni.. Kazımım : ( (
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Tam şimdi dinlerken ağladım.. Kalbimizdesin ....
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X