Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi
    doyamadik sana kazim baba mekanin cennet ruhun sad olsun SENI UNUTMAYACAGIZ
    dualarimizda seninle olacak her zaman.........
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Ne diyecegimi bilemiyorum. Elden gelen birsey yok maalesef. Nur içinde yat Kazim Koyuncu.

Isin Çernobil tarafina simdilik deginmek istemiyorum dogrusu. Ama Trabzon'a her gittigimde bu hastaligin Karadeniz'de nasil arttigini görmek de beni o derece üzüyor.

TSList forumda bu konu ile ilgili baslikta kardesimden bir öneri geldi. Seneye sampiyon olursak o kupa Hopa'ya Kazim Koyuncu'nun mezarina götürülmeli. Seneye sampiyon olmak ve o kupayi mezarina götürmek de TS'un, kendisini çok seven Kazim Koyuncu'ya borcu olsun.

[img]smileys/smiley19.gif[/img]
      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• metehan mutlaka yapilmasi gereken organizasyonlardan bir tanesi dedigin kardesim. simdi olayin sicakligindan dolayi oneri getirmek ne kadar dogru ama beratin dedigi gibi hem kazim koyuncu hem de 96 yilinda vefat eden kardeslerimize bir borcumuz bu bence...

buna ilave olarak bir arkadas daha soylemis, tum sene stadda kalacak sekilde bir pankart vs hazirlanabilir..
        HERSEY YALAN OLSA BILE
        EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

• Bencede Bir pankt tümsene stada kalacak ve.. özelikle kaziminin 1 türküsünü en az devamli stada hermaç söylemeliyiz.
          Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
          Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

• üzüntümü tarif edecek kelime bulamiyorum.inanasi gelmiyor insanin.Allah rahmet eylesin [img]smileys/smiley13.gif[/img]

Yorum

• Karadeniz içinçok büyük kayip. Ürettiklerini ve fikirlerini tam duyurmaya baslamisti ki, erken ayrildi aramizdan.

Dün bende anma töreninde idim. Çok duygulu anlardi, aglamayani göremedim.

Allah Rahmet Eylesin, topragi bol olsun.

Nedim Çubukcu

Yorum

• Mekanin cennet olsun Kazim Agabey..
                Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

• Karadeniz'in has çocugu, gerçek müzisyen, mükemmel insan sevgili Kazim Koyuncu...

Mekanin cennet olsun...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                  Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• önce kanatlar geldi sonra melek
                    bir melegi almaya geldiler
                    bir daha eksildigimize agladik gözyasi dökemeden

seni bizden ne bu sehir ayiracak
                    seni ne bu kara kara gelen ölüm

abi daha yapacak çok sey vardi be.Mekanin cennet olsun
                    Her daim TRABZONSPOR!
                    Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                    "7"

Yorum

• bundan yaklasik 2 sene önceydi. bir arkadasim, metropol müzik'e (kazim koyuncu'nu kasetlerini yapan yer, istiklal'de) telefon numarasini biraktigini ve kazim koyuncu'nun onu aradagini söylemisti. ben de tabi büyük bir heyecanla metropol müzige gittim ve kazim koyuncuyu çok sevdigimi, numarami biraksam beni arayip arayamayacagini söyledim. onlar da birakabilecegimi söyledi ve ben telefon numarami verdim. ertesi gün telefonum çaldi. ekranda görünen numara metropol müzigin numarasiydi. "su anda kazim koyuncu burada, görüsmek ister misiniz" dedi oradan bir görevli. seve seve ve büyük bir heyecanla kabul ettim, yaklasik 2-3 dakika muhabbet ettik. kendisini severek dinledigimi söyledim. telefonu kapattiktan 5 dakika sonra bu sefer turkcell numarali bir telefon aradi. merak içinde açtim. kazim koyuncuydu, "bu benim kendi numaram istedigin zaman buradan beni arayabilirsin" dedi. inanin kendimden geçmistim. en son geçen seneki istanbul-trabzon maçi çikisi görmüstüm. ayaküstümuhabbet etmistik. ah be kazim abi olmadisimdi. severek dinledigim kasetlerini dinleme cesaretini bulamiyorum artik kendimde. gazeteleri açip okuyamiyorum bile haberlerini. ölüm ve senin ismin yanyana hiç yakismiyor biliyor musun. nur içinde yat... [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• keyif adamı ..

Yorum

• "Karadeniz, özgür bir sudur. Bir olguya, bir kisiye bagimli degildir. 'Hey Gidi Karadeniz' geceleri devam etmelidir"

KAZIM KOYUNCU

Her daim TRABZONSPOR!
                          Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                          "7"

Yorum

• İlk olarak #10 Muhtelif tarafından gönderildi

iste seni bu kadar çok seviyoruz! allah günahlarini affetsin.

seni unutmayacagiz!

trabzonlu olmayan birinin ne kadar çok trabzonsporu sevecegini bize sen ögrettin!!!

mekanin cennet olsun abi!

FATIH SULTAN TEKKE

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Cumartesi hastanede aldim solugu haberi alir almaz dünde törendeydik Yener'le beraber Senol Hoca Kazim' a söz verdi sampiyonluk için dün kefeninde bordomaviyi görünce daha bi hüzünlendik mekanin cennet olsun Kazim'Im seni unutmuycaz.
                              DOZER CEMİL

Yorum

• Her zaman özügürlügün pesinden kostun Kazim abi ama ne yazik ki istemeden de olsa özgürlügümüzü elimizden aldin !

Kaybinin acisi tarifsiz... Hiçbir sey yazamiyor insan....

Sunay Akin'in dedigi gibi Insanlar dogduklarinda esitlenir ama ölüm seçkin insanlari digerlerinden ayirir..

Kazim KOYUNCU da ne kadar önemli bir deger oldugunu göstermis oldu ama belki de ilk defa hata yaparak...
                                Elveda sair ceketli çocuk,
                                Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
                                Denizin çocugu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim