Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir arkadaşım yıldönümü dolayısıyla bugün mezarına gitti.Trabzondan 2 taraftar grubu varmış ve epey bir kalabalık oluşturmuşlar.Gidenlerin yüreklerine sağlık.Trabzonspor var oldukca KAZIM KOYUNCU'da var olacak. Hala Dünada bir yerdesin KAZIM.Rahat uyu
    En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 16:39.

Yorum

• İlk olarak akçaabatlim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BÜyÜk İnsandi Rahmetlİ Trabzonsporlu Olmasina Karsin InÖnÜ Stadinda Bile Koca Pankarti Acildi TÜm Karadenİzİn BaŞi Tekrar BaŞisagolsun
      Şuan forzabesiktas.com a girersen karşına direk kazım koyuncunun tam sayfa fotosu çıkıyor. kalbimizdesin, unutulmayacaksın...

Yorum

• İşte gidiyorum
        Birşey demeden
        Arkamı dönmeden
        Şikayet etmeden
        Hiçbirşey almadan
        Birşey vermeden
        Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
        Yürüyorum sanki senin yanında
        Sesin uzaklaşır herbir Adımda
        Ayak izim kalmadan gidiyorum

Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
        Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
        Bana kimse sen gibi sarılmadı
        Işığımız sönmeden gidiyorum

…Saygıyla ANIYORUZ…
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Kazım abiyi asla unutmayacağız
          onun o formayla konserlerde söylediği bizim için yazdığı sarkıları okuduğu sözleri asla unutmayacağız
          2 sene ne çabuk geçti ama ya
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hakkaten
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gercekten
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• üstelik bizim formamızla çekilmiş resmini koymuşlar , helal olsun çarşı

Yorum

• Biz yapmazdık Ama onlar yaptı vallahi helal olsun.

Yorum

• Gece Leylak Ve Tomurcuk Kokuyor Yaralı Bir Şahin Olmuş Yüreğim Uy Anam Haziranda Ölmek Zor

Saygıyla Anıyoruz.Mekanın Cennet Olsun
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Kalbimizdesin Kazım Abi Mekanın cennet olsun .....
                        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Helal olsun ÇARŞI helal olsun delikanlı BJK taraftarı...
                          KAZIM KOYUNCU ŞARKILARIN HER ZAMAN DENİZ KOKACAK TÜM MAVİLİKLERLE ELE ELE..SENİ ŞARKILARINLA YAŞATACAGIZ...

Yorum

• "En fazla bir yıl sürer yirminci asırlılarda ölüm acısı..." derken şair,senin geleceğinden habersizdi yeryüzüne elbet...

25 Haziran...İki yıl oluyor sen kelimelerimi alıp götüreli...Ella Ella yı,Fadimeyi dinlerken oynayan elimi kolumu durduralı iki yıl oluyor...En hareketli parçalarını dinlerken ağlayalı iki yıl oluyor bugün...

Yaşamak güzeldi seninle...Ya da geleceğe oynamak...Ne de olsa en güzeli yaşanmayan,yaşanamayandı belki de...Yaşayacaklarını bilerek,sevgiyi taşıyarak...Ama seninle güzeldi yaşamak...Bir gün o Karadeniz gözlerine bakabilme umudunu taşımaktı yaşamayı anlamlı kılan...En berbat anlarımda,beni düzlüğe çıkaran ellerine bir kez olsun dokunabilme umudumdu...Olmadı....

"Yok" demiştim,"Ben bu gidişini saymadım senin...!" Ama en sonunda anlamıştım,sen gitmiştin,senin gittiğin yerde ben bitmiştim...

Bir masaldı sana büyüttüğümüz sevgi be abim...Ama bir o kadar da gerçek.Zaten her masalın bi gerçeği yok muydu? Ve masallar ölümsüzdü aslında...Tıpkı sana büyüttüğümüz sevgi gibi...

Sen şimdi yıldızların çok olduğu bir gökyüzü altındasın... Bedenen orada olamayan milyonlarca insan var yanında...

Rüyama gelmiştin ya hani abicim,ilk kez sarılmıştım sana şöyle doyasıya...Demiştin ya hani,"Ben insanlar üzülsün istemedim hiç,onların ağlamasını istemedim hiç" diye...İnsan engel olamıyor yanaklarına süzülen yaşlara be Kazım abim...

Canımın "Şahrud"usun Kazım abim...

Bugün saatler 12.58i gösterdiğinde fotoğrafını göğsüme bastırdım ve fısıldadım kulağına: "Aldığım nefessin Kazım abim" diye...!

Seni seviyorum DENİZİN ÇOCUĞU...!

Yanına gelen insnlar seni anmaya değil,yaşatmaya geliyor abim bugün...Biliyorum ki,"Ölüm,ölümsüzlük için ödenmiş bi bedel senin için....."

Özlüyorum seni Kazım abiciğim....Görüşmek üzere...!
                            En son 61viya tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 18:57.
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• mekanın cennet olsun seni asla unutmayacağız
                              inadına TRABZON
                              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Mekanın cennet olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...