Halit eline sağlık şimdi izleme fırsatı buldum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
trabzonlu olmadığı için üzüldüüm ender insanlardan biridir (hatırladıklarımdan biri de T-Mac
))))))))) trbzondan uzaktayken orayı hatırlamak için dinlediim insan seni asla unutmiicaz
insallah trbzonlu olup da dier takımları tutanlara örnek olursun
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Karadeniz'in daha çok bilinen eğlenceli, en çok bilinen müzikleri şarkıları-türküleri ortaya çıkarıldı ama çok farklı, çok zengin birçok türkü mevcut. Bunu da cesareti olanlar ortaya çıkarıyor. Tabii ki televizyonlarda çok fazla görünmüyor ama geleceğe kalacak olanlar da bunlar. Bir sürü türküler var, bir sürü kültürel durumlar var, folklorik öğeler var. Bütün bunları tüm dünyaya armağan etmek lazım. Karadeniz müziğini temsil eden bir şey asla yapmıyorum. Ama modern, bütün bu dünyanın bütün sorunlarını sorumlulukla hisseden, herhangi bir felakette acı duymayı başarabilen, vicdan sahibi bir müzisyen olarak kendi türkülerime de sahip çıkıp hayata onları kazandırmaya çalışıyorum” (Kazım Koyuncu: Tutkulu Ezgiler Belgeseli, TRT 2, 2005).
Geleneksel Horon Buluşması
13.05.2007
Tarih : 13 Mayıs 2007
Yer : İstanbul, Göztepe Özgürlük Parkı Anfi Tiyatrosu
Saat : 15:00 - 21:00
Hiçbir kişi ya da kurumun sponsorluğu olmayan bu aktiviteye katılım ücretsizdir...
Halkların kardeşliği adına, aşk ve sevgi adına, özgürlük adına gelin horona duralımEn son LazAnisT tarafından düzenlendi; 25.04.2007, 16:39.
Yorum
-
38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Ufak bir program (VDownloader) yardımı ile download edebilirsin.İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İndirdim programı url kısmına linkide yazıyorum ... Ekteki resimdeki gibi bir ekran çıkıyor kalıyor indirmiyor...İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUfak bir program (VDownloader) yardımı ile download edebilirsin.En son Semih GÜL tarafından düzenlendi; 12.05.2007, 18:02.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
Yorum
-
Belki indirdiğin sürümde sorun olabilir. Ben şimdi denedim download ediyordu. Kendi kullandığım Vdownloaderi upload edip sana göndereyim.İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİndirdim programı url kısmına linkide yazıyorum ... Ekteki resimdeki gibi bir ekran çıkıyor kalıyor indirmiyor...
Vdownloader indirmek için....
Linki Url kısmına yapıştırdıktan sonra kaydet demeyi unutma.
Yorum
-
İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki indirdiğin sürümde sorun olabilir. Ben şimdi denedim download ediyordu. Kendi kullandığım Vdownloaderi upload edip sana göndereyim.
Vdownloader indirmek için....
Linki Url kısmına yapıştırdıktan sonra kaydet demeyi unutma.
Sanırım önceki versiyonda sorun vardı, upload ettiğiniz gayet güzel çalışıyuor.Teşekkür ediyorum...38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
Yorum
-
youtube dan video indirmek için bilgisayrında FLV player ın kurlu olması gerekiyor daha doğrusu çalışması için
indirmek için de youtobe grabberdiye bir program var linkler aşşağıda
FLV player http://www.gezginler.net/modules/myd...t.php?lid=2474
youtube Grabber http://rapidshare.com/files/22521913...abber.rar.html
önce flv playerı bilgisayrına kur sonra youtube linkine kurduğun youtube grabber a yaz insin ve izleEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum