kazım abimizi unutmayacagız unutturmayacagız bende yazıyorum "SEVİYORUM"
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kazım'ı da Trabzonspor'u da seviyorum...
ama Kazım'ı sevmeyen Trabzonspor'u sev(e)mez lafına %100 katılmıyorum... zaten bu tip önyargıların hiç birisine katılmıyorum oldum olası... yok şunu seven bunu sevemez, ya da bunu sevmeyen şunu da sevemez gibi yargılara varmak, neresinden bakarsanız oldukça "dar" geliyor bana...
insanlar kendini neden ille de bir seçim yapmak zorunda hisseder ki bazı şeyler arasında?... mesela Kur'an Türkçe mi okunsun, Arapça mı?... birini yapan diğerini yapamaz mı?... ya da birini yapmayan diğerini de yapamaz mı?... neyse konu fazla kaymasın...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
Koyverdin Gittin Beniii,Koy verdin Gittin Beniii..Allahından Bulasıın
Kimse Almasın Seni,Kimse Almasın Seni,
YİNE BANA KALASIIIIINNN....Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
Üzerinde ki BORDO MAVİ forma , dilinde ki muhteşem şarkılar ve yüreğinde ki TRABZONSPOR sevgisi....KAZIM USTA dan bana kalan 3 şey.................... bitti...Başka şeye gerek yok."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
kazım koyuncu ya anıt mezar
kazım koyuncu un ailesi bir trabzonlu heykeltraşın elinden yapılacak bir anıt mezar ile kazımı yeniden ölümsüzleştirmek için kolları sıvadı
duyumlarıma göre bu projeye destek verenler arasında şimdilik
trabzon beledisi
hopa belediyesi
trabzon fikir kulübü
pazar belediyesi
arhavi belediyesi
ktü
ve trabzonspor var
çok güzel bir çalışma olacağını umuyorum. ama dileğim o ki ölürken karadenizin sesini tüm türkiye ve dünyaya duyuran kazım koyuncunun anıt mezarına bütün karadenizdeki il ilçe ve belde belediyeleri karınca kararınca destek vererek sahip çıksın.En son tsanimer tarafından düzenlendi; 14.03.2007, 22:14.
Yorum
-
Konuyla alakasız tüüm mesajlar silinmiştir. Kazım Koyuncu'nun adının burada yer almasının sebebi ideolojisi değildir. Kazım Koyuncu Trabzonspor sevgisinden dolayı, Trabzonspor'a yaptığı ölümsüz marşlardan dolayı, Trabzonspor'u yaşam felsefesi olarak gördüğü için bu forumlarda yer almaktadır ve BMN forumları varolduğu müddetçe de Kazım Koyuncu'nun adı burada olacaktır..
Kazım Koyuncu'nun ideolojisini, dünya görüşlerini tartışmak isteyenler bunu BMN hariç istedikleri her ortamda yapabilirler.
Umarım herşey yeterince anlaşılmıştır..
Sizlerden ricam bu mesajım da dahil olmak üzere silinen mesajların içeriğine dönülmemesidir.. Konuyla alakasız tüm mesajlar silinmeye devam edilecektir..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum