Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Engin Türkyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sanal alemde değil ama arkdaşlar Kazımın yürüdğü yoldan yürüyoruz adlı bir etkinlik var. 25 haziranda saat 19.30 dan 20.00 arasında gs lisesinin önünde toplanılcak. ben orada olacağım.
    Şahsen yürüyüş yerine konserli bir anmayı tercih ederim ama ben de o akşam bir ara uğrarım.

O günü boş geçmek yakışık almaz. Hatta BMN olarak toplu bir şeyler yapsak ne iyi olur.
    vuvuzela dersleri:
    bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
    şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."

Yorum

• cuma gününe bir organizasyon yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum bende.orada olacağım bende

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Haziran'da ölmek zordur be Kazım abi...
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak cankerim76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şahsen yürüyüş yerine konserli bir anmayı tercih ederim ama ben de o akşam bir ara uğrarım.

O günü boş geçmek yakışık almaz. Hatta BMN olarak toplu bir şeyler yapsak ne iyi olur.
            Bir aksilik olmazsa orda olacağız.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Koyu verip gittiğin günden beri yanlız hisseder bu can kendini

Yorum

• .............
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• 25 haziran İstiklaldeyiz...
                  zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• Yürüdüğü yoldan zaten yürüyoruz. Bize yeşilköyde mezarının başında olmak yakışırdı ama bu sefer İstiklalde olacağız.

Yorum

• Bu arada geçtiğimiz hafta sonu Hopa'daydım.Kazımın Trabzonspor tutması inanın tesadüf değil.Kiminle konuştuysam kiminle tanıştıysam hepsi Trabzonsporlu hemde öyle böyle değil.Hopa ve Hopalıları bir o kadar daha sevdim.

Yorum

• Hani diyosun ya Güzeller Çoktur ama Meil Birine olur diye hakikatten öyle.
                        NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

• yazacak hiç bir şey bulamıyorum.acını her zaman yaşıyorum
                          TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Trabzonspor'a puan kazandıracak bir gol şutu için neleri vermezdim ki;notalarımı,parmak uçlarımdan akıp giden zamanı,yüreğimi ortaya koyardım...KAZIM KOYUNCU

Herşey çok açık ortada ayrılalı 5 yıl oldu ama ayrılık haberini aldığım anı dün gibi hatırlıyorum.Kazım Abi bizi bırakıp gitmiş olamazdı,olsa olsa kötü bir şakaydı.Ama maalesef kısa süreliğine de olsa ayrıldık.Ayrılığımızın arttığı her yıl beni daha da umutlandırıyor.Çünkü ayrılığımız uzadıkça,vuslatımız yakınlaşıyor.

Hep buradasın Kazım Abi,bazen BMN'de bazen Avni Aker'de,dünyanın her yerinde sevenlerin neredeyse sende bizimle birlikte oradasın.Özledik be Kazım Abi.

Yorum

• Dualarımızda Kazım abimizide unutmayalım.

ÇOK SEVİYORUZ ÇOK

Yorum

• cuma günü istiklaldeyiz...
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim