Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Seyhan Shaktar?a transfer oldu...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Shaktar'?n ba?kan?, daha do?rusu sahibi Ukrayna'n?n baronu gibi bir tip. K?r?m Tatar? olan bu eleman ticari rakiplerini havaya uçurmas?yla ünlü, dolar milyarderi...

Yani diyece?im Tolga'ya bu heriflerden ba?ka bu paray? veren zor bulunur.. Gayet tabi ki illa sat?lacak diye bir durum yok ancak gitmek istiyosa i? de?i?iyor. Tolga iyi ama yeri dolduulmayacak bir adam de?il...
    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

gitmez gitmez daha den...allah alla...
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Bu saatten sonra yeni defans gelirse al??mas? da zor olur ya.

Yorum

Tolga bizde istemeyerek oynuyorsa hic oynamasin daha iyi
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Satt?kLar?na göre bi biLdikLeri vard?r...
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

arkada?lar büyütülecek bir olay yok.bu tak?mdan kimler geldi kimler geçti.tak?mda iyi para kazand?.herkes memnun.bence yeri dolmayacak bir futbolcuda de?il

Yorum

Yerine adam bulunursa bence gitsin ancak Tolga gitmese de defans?n ortas?na bir alternatif bulunmal?
                keyif adamı ..

Yorum

nasil bu kadar çabuk faz geçebiliyorsunuz anlamiyorum...

Yorum

Ahmet Cubukcu aksam LIG TV e baglandi ve buyuk ihtimalle Tolga transfer olacak dedi. Ayrica TOlga kalitesinde hatta Tolgadan iyi bir futbolcuyla anlasmak uzereymisiz.

Bu yukarida yazdiklarimi okudum ve guldum.. hayirlisi olsun
                    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

para iyyide adam avrupayagitmiyorki boklu ukraina orda dahada batacak hay ben onunaklina
                      FIRTINA61

Yorum

orda bizim kadar deger vermezler y-tolgaya ama gitmeyecek..

Yorum

Çok gitmek istiyorsa gitsin. Hiçbir futbolcu vazgeçilmez degildir. Sanki küçük takimdan büyük takima transfer olacakmis gibi bu kadar israr niye...TRABZONSPORdünya üçüncüsü olmus bir ülkenin,son iki yildir gerçek sampiyonudur.Sonuçta herkes bir yerlere transfer oluyor, yerine yenileri geliyor. TRABZONSPOR'a takimina deger veren, onu benimseyen futbolcu lazim.
                          BİİİZE HER YER TRABZON, BİZE HER YER TABZON

Yorum

NE KADAR MERAKLIYMIS TOLGA GITMEYE YAHU. DUYAN DA REAL'E GIDIYOR SANACAK. BIR TÜRLÜ ANLAMLANDIRAMIYORUM. AMA GITMEK ISTEYEN VARSA EYVALLAH. ZATEN BU KAFAYLA KALIRSA DA BIRSEY YAPAMAZ. DISINI SIKIP 1 YIL DAHA KALSAYDI COK DAHA IYI BIR TAKIMA TRANSFER YAPABILIRDI AMA BAZILARI GELECEKLERINI IYI GÖREMIYOR ISTE. 2 YIL SONRA KULUBÜN KAPISINDA SABAHLAMASIN DA BENI ALIN EN OLMADI JUBILE YAPIN DIYE.

TABII BIR DE SU GERÇEK VAR: TOLGA SU ANDA TAKIMIN 3 KILIT ISMINDEN BIRISI. ORTA ÇIZGIDE OYNAYAN TOLGA, HÜSEYIN VE TEKKE BU TAKIMIN EN ONEMLI TASLARIDIR DIGERLERI O KADAR DA BELIRLEYICI DEGILDIR. O YUZDEN GITMESINI TEPKILIYIM
                            KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

Bencefutbolcunun akli rahat degilse ondan sezon boyunca randiman alinamaz. Tolga kalirsa bu boyle olacak. O yuzden gitmesi daha mantikli olur, zaten seneye sozlesmesi bitecek ve ondan kulup hic para kazanamayacak.

Diger taraftan tolga nin ukrayna ya gitmesine anlam vermekte ben de zorlaniyorum, sanirim konu tamamen parayla ilgili. birde ukrayna nin dünya kupasina katilmasiyla liginin daha dikkat çekmesi sözkonusu olabilir. Ama yine de yanlis bir seçim bence.
                              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

Bizim Zuraiçin yapamadigimizi adamlar Tolga için yaptilar, bastilar parayi. Demek ki geçekten istiyorlarmis Tolga yi. Olay bu kadar basit...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X