Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Seyhan Shaktar?a transfer oldu...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kulübümüzün menfaatleri dogrultusunda satildi iyide para verildi yeni takiminda basarilar. InsALLAH yerini dolduracak bir transfer yapilir.
    [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

İlk olarak calypso tarafından gönderildi

Bencefutbolcunun akli rahat degilse ondan sezon boyunca randiman alinamaz. Tolga kalirsa bu boyle olacak. O yuzden gitmesi daha mantikli olur, zaten seneye sozlesmesi bitecek ve ondan kulup hic para kazanamayacak.

Diger taraftan tolga nin ukrayna ya gitmesine anlam vermekte ben de zorlaniyorum, sanirim konu tamamen parayla ilgili. birde ukrayna nin dünya kupasina katilmasiyla liginin daha dikkat çekmesi sözkonusu olabilir. Ama yine de yanlis bir seçim bence.

Özellikle ilk kisma aynen katiliyorum...
      Koyverdun gittun bizi...
      Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
      Republic of Of
      [COLOR="DarkRed"]

Yorum

TOLGA GITTI KULÜBE 5,5 MILYON$ KALDI YANI AMA S.LIGINDE ARAMAYIZ SENI INSALLAH
        Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

keske kalsa..
          BORDO MAVİ

Yorum

"TOLGA BLÖFÜ!"

YÖNETIMI PLANI
            Trabzonspor yönetiminin Tolga konusunda ciddi bir blöf yaparak son kozunu oynadigi belirlendi. Bu oyuncunun gitme dogrultusundaki israrini kullanarak iç piyasada fiyat yükseltmeye çalistigi yönündeki tavri hisseden yönetim, görüsmeyi yürüten menajer vasitasiyla son sözü söyledi. Devrede bulunan Haluk Canatar?a 3 milyon 800 bin dolarin getirilmesi halinde Tolga?nin satilacagi iletildi.

DEGERI DÜSECEK
            Ancak Shaktar Donetsk henüz bu parayi denklestiremedi. Önümüzdeki haftaya kadar Ukrayna kulübünden gelecek cevabi bekleyecek olan yönetim eger bahsedilen parayi alamazsa Tolga?yla sözlesme uzatma için yeniden masaya oturacak. Bu kez de Tolga?nin talibi çikmadigi için degeri düsmüs olacak. Kisacasi Shaktar Donetsk?ten gelecek son haber milli oyuncunun kaderini belirleyecek.

kaynak : 22 haz 2005 - günebakis gazetesi
            BORDO MAVİ

Yorum

İlk olarak Prens-32 tarafından gönderildi
              Bizim Zuraiçin yapamadigimizi adamlar Tolga için yaptilar, bastilar parayi. Demek ki geçekten istiyorlarmis Tolga yi. Olay bu kadar basit...

O adamlar dediin takimin sahibini bi incelede sonra o takimla Trabzonspor'u kiyasla güzel kardesim. Su parayla ilgili yorum yapilinca bi acaip oluyorum yahu.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

GiderseYalçin -Baki Mercimek düsünülebilir yerli olarak
                BORDO MAVİ

Yorum

bise anlamadim ya gidiyo mu kaliyo mu belli olsa diyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Tolga'da Zuraw gibi sikti iice artik. Anlamadiin bir konu su ; sanki saktara diilde Avrupa'da çok ii bir takima gidiyor. Alti üsttü evirsen çevirsen saktar bu ya, neyine takildi bunun bu kadar anlamadimki (ah bu paranin gözü kör olsun diyeyimde baska bisii demiyeyim).

Yine her zamanki gibi diyorum varsa yoksa kardesimkendi öz çocuklarimiz. Borsadan kazandiimiz paralari tesislere, altyapiya yatirmamiz lazim birazda.Altyapi altyapi altyapi, baska bisii demiyorum.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

Ilginc bir haber. Yorumsuz!!!
                      Trabzonspor yönetimi, Tolga'nin gidisini durdurdu...

Ukrayna?nin Shaktar Donetsk Kulübü ile milli futbolcusu Tolga Seyhan?in bonservisi konusunda dün anlasan Trabzonspor, bu futbolcusunun bugün Ukrayna?ya gidisini durdurdu.
                      Uçak bileti alarak bu aksam Ukrayna?ya gitmeyi planlayan milli futbolcu, Trabzonspor yönetiminin kendisini göndermemesi üzerine bu ülkeye gidemedi.
                      Tolga?nin, Ukrayna?ya uçak seferi bulunmadigindan dolayi 2 gün daha gitmesinin mümkün olmadigi kaydedildi.
                      Bordo-mavili kulüp, daha önce Ukrayna Kulübü ile Tolga?nin yerine bir oyuncu bulunmasi sartiyla anlasmisti.
                      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

Gitmek isteyene güle güle,Tolga bulunmaz hint kumasi degil.

Yeri doldurulur.

TS üye No:5330

Yorum

insallah basarili diyecek baska birsey yok
                          "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Karel mi, Yalçin mi oynayacak göbekte? Isi önce saglama almak lazim. Su an giderse yeri doldurulamaz.

"Gökdeniz giderse gitsin yeri doldurulur, Tolga giderse gitsin, Kaptan git Avrupa'da bizi temsil et.." Kim oynayacak SL'de? Senol Hoca Zurawski bize lüks dedi. Zurawski (29!) 'nin lüks oldugu kulüp Fatih, Tolga, Gökdeniz'in yerini dolduramaz.Ikinci bile olamayiz bir dahaki seneye! Azicik iyi takim olduk mu tüm gazeteler bizim takimi parçaliyor, biz de oyunculara kiziyoruz bravo benim futboldan anlayan taraftarima.

Sultan Tekke de dahil kimse bir yere gitmeyecek, görürsünüz.
                            Naber?

Yorum

İlk olarak ayazoglu tarafından gönderildi
                              bise anlamadim ya gidiyo mu kaliyo mu belli olsa diyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              en iyisi simdilik sessiz kalmak uzaktan izlemek..
                              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

fatih kalsinyeter!!!!!
                                Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                                -ismail-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...