Shakhtar Donetsk'e transfer oldugunu resmen açiklayan Tolga, "Hem ben hem Trabzonspor kazandi. Bence Fatih'in de önü açilmali" dedi.
Uzun süredir Lucescu'nun takimi Shakhtar Donetsk'le flörtte olan Trabzonlu Tolga Seyhan, transferinin gerçeklestigini resmen açikladi. Yildiz oyuncu, önceki günden itibaren artik Ukrayna ekibinin oyuncusu oldugunu belirterek, "Bundan hem ben hem de kulübüm kazançli çikti. Trabzonspor'a bu kadar para kazandirdigim için gerçekten çok mutluyum" ifadesini kullandi.
Bana kizmasinlar Takimdan ayrildigi için bazi taraftarlarin kendisine kizdigini söyleyen Tolga, "Ama bu anlamsiz. Ben Trabzonspor sayesinde bugünlere geldim. Bu camianin bana kattiklarini asla unutamam ve unutmayacagim. Ama gerçekleri söylemekten de kaçinmam. Gitmem gerekiyordu ve su anda gidiyorum. Bence Fatih Tekke'nin de önü açilmali" yorumunda bulundu.
Misyonunu tamamladi Ingiltere'den talipleri olan Fatih için yapilan "Trabzon'da misyonunu tamamlamadi" yorumlarina katilmadigini vurgulayan yildiz futbolcu, "O,bu takima 6-7 milyon dolar kazandiracak düzeye geldi. Kaldikça baska bir takima transfer olmasi daha da zorlasacak. Hatta vizyonu bitecek. Benim de durumum ayniydi. Bir sene sonra serbest kaliyordum ve Trabzonspor kasasina 3 milyon 750 bin dolari koyamayacakti. Yani simdikinin tam tersi bir durum olusacakti; hem ben hem Trabzonspor kaybedecekti" dedi. Tolga, teknik direktör Senol Günes'in, kendisi için söyledigi "Yurt disinda basarili olamaz" seklindeki sözleri için de, "Hocamin görüslerine saygi duyuyorum. Bu sözleri, beni kadrosunda tutmak için söyledigini düsünüyorum. Kendisinin kisiligine ve futbol bilgisine hayranim. Ben orada basarili olacagima yürekten inaniyorum. Senol hocam da, ögrencisinin basarili olmasi nedeniyle çok sevinecek ve gurur duyacak" yorumunu yapti.
IKU TS (İstanbul Kültür Üniversitesi Trabzonsporlular Taraftar Kulübü)
IKU TS atkılarımız için sitemize uğrayınız
ya tamam tolga bu camiaya çok seyler katti ama hala para diyo tsye biraktigim para hala anlayamadi ts mi büyük shaktar mi? zaten ona verdigimiz parayla onun yerinew ayni kalitede oyuncu almak zor. hala misyonum tamamladi diyo anlamis degilim neyi tamamladilar.ISTE FATIHINDE TOLGADAN TEK FARKI!!! BIR IKI SENE içinde tolga NEKADAR büyük bi hata içine düstügünü görecek . ve bunu örnekleri avrupada dolu....
IKU TS (İstanbul Kültür Üniversitesi Trabzonsporlular Taraftar Kulübü)
IKU TS atkılarımız için sitemize uğrayınız
arkadaslar fatihin gitmesi gerektigini söyleyince adam fikrini söylüyör bunda ne var yani o Tolga ts formasi giyince iyi gidince kötümü oldu simdi ayip ya
Tolga'nin Fatih'in gitmesi gerektigi konusundaki görüsleri fikir de burada milletin Tolga'nin yanlis yaptigi konusundaki görüsleri bal kabagi mi ? O nasil "hak" kullanip fikirlerini açikladiysa burada millet de ayni hakkini kullanip fikirlerini açikliyor. Fikir Tolga'ya ait olunca açiklanma hakki var da bize ait olunca mi ayip oluyor. Kimse "gidip ayaklarini kiralim" demiyor ki. Kimse "kötü" de demiyor adam için.
arkadaslar konu saptirilmaya baslandi en iyisi sunu demek gerek gidenlere güle gelenlere hosgeldin bizim kalanlar bizimdir gidenlere ise gittikleri yerde basarilar dileriz.....
arkadaslar fatihin gitmesi gerektigini söyleyince adam fikrini söylüyör bunda ne var yani o Tolga ts formasi giyince iyi gidince kötümü oldu simdi ayip ya
Tolga'nin Fatih'in gitmesi gerektigi konusundaki görüsleri fikir de burada milletin Tolga'nin yanlis yaptigi konusundaki görüsleri bal kabagi mi ? O nasil "hak" kullanip fikirlerini açikladiysa burada millet de ayni hakkini kullanip fikirlerini açikliyor. Fikir Tolga'ya ait olunca açiklanma hakki var da bize ait olunca mi ayip oluyor. Kimse "gidip ayaklarini kiralim" demiyor ki. Kimse "kötü" de demiyor adam için.
"Ayip" isin neresinde hala anlamis degilim...
abi bu konuda yazilanlari bastan sona kadar okursan anlarsin Trabzonspora hizmet vermis olan bir futbolcunun arkasindan bukadar yazilip cizilmesi bence hos degil elbetteki herkes fikrini söyleyebilir yazabilir Kimse ayaklarini kiralim demiyor ama schaktersin gitsin diyor tabiki anlayana ben buna üzülüyorum futbolcu elbetteki kendinide düsünücek tolga para kazanmak icin gitti bence en dogal hakki
kendisine basarilar dilerim insallah basarilida olur
Sevgi büyük olunca nefrete dönüsmesi kolay olurmus. Ben de Tolga'yi elestirenlerle ayni görüsteyim, Shaktar her ne kadar SL de oynayan bir Avrupa takimi olsa da Trabzonspor'dan daha cazip bir yer degil.. Dedikleri gibi Fatih'e tavsiye verecek konumda degil, evet Trabzonspor felsefesini de 2 yilda kapamamis ama "Misyonumu tamamladim.." lafini dogru anlamak lazim. Bir süre önce ailesinden "Para kazanamiyorsan birak futbolu..!" diye tavsiye almis adam için artik nerede bol sifirli kontratlarvarsa orada -bir sonraki anlasmaya kadar- yerine getirilmesi gereken, kutsal bir görev var demektir...
Tolga'nin bu kadar büyük bir arzu ile Trabzonspor'dan ayrilip Avrupa'ya gitmesine forumda fazla ses çikarttan olmadi. Sahsen kendi içimden ayip etti derim hep ve diyecegim. Ama adam bununla kalmiyor kaptanimiz Fatih iel ilgili saçma sapan bir yorumda bulunuyor. Sana mi kalmis bu isler Tolga. Herkes kendi yoluna.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
fatihi etkilemek için yapmistir bunu baska bir izahi yok ama büyük sultan avrupaya da giderse emin olabilirsiniz tolganin giitigi türden takimlara gitmez!!!
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum