Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Seyhan Shaktar?a transfer oldu...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet abi
    bir para için gitmek var - birde avrupali olmak için gitmek var - arada büyük fark var.

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
      Mehmet
      tolga neden hakli? bir barca arsenal madrid chelsea milan istedide bizmi göndermedik fatihi - öyle deportivo marsilya shaktar gibi takimlara gittiginde avrupali olucaksa hiç gitmesin.

aynen [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• bende hepiniz gibi tolganin giderken söylediklerine çok bozuldum.ne demek ya fatihin de gitmesi gerek.tamam belki avrupayi düsünebilir ama ''bazilari gibi'' fatihimiz -siradan takimlara- gitmez bu böyle biline!!!

FATIH SULTAN TEKKE
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Maksat Tolgayi gittigi için elestirmek degil, Fatih için söyledikleri herkesin kafasini karistirmis zaten ve gerçekten gereksiz yada tam olarak izah edilememis bir düsünce elbetteki iyi niyetle söyledi fakat misyon olayin atakildim ben fatihin misyonu gelecekte Fatih Tekke olarak anilmak olmalianli sanli bir jübileyle yine ts nin kulüp yapisindan kopmadan bi ryerlerinde görev alarak efsanelesmeli. Giderse de çok büyük bir takima gitmeli. 18 yasindan küçükler için trabzonsporlu bir tane efsane isim var mi? Kimi tanidilar simdiye kadar? Ali Kemal Necmi,Hami,Shota ...? hangisi bu isimleri yada digerlerini biliyor? Onlar simdi gökdeniz fatih yattara biliyorlar bunlari da avrupaya gönderiyoruz diyesiradan bir takima gönderirsek bir de basarisiz olurlarsa bu takim gelecegine yakin geçmisten hangi örnek idol futbolcu birakmis olacak ki?
          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• SIMDI FATIHTE TOLGAYI DINLEYECEK DEGIL ONU SALLAYAN YOK DAA.....!!!!!zaten transfer de bayaa bi stress yasamisizxzzzz....6 ay uurasip hiçbirini alamamisizzzz....alamadiiimiz gibi bide eldekilerinn gitme ihtialii varken...bide bu isimler içinde fattih sultan tekkemiz varkennn....en ufak bi seyde gerilim yükseliyo BORDOMAVI KARDESLERIMIZ ARASINDA BENDE DAAHILL....BUNLARIN ÜSTÜNE TOOLGANIN GITMESIII+GIDERKEN FATIHI DE GÖTÜRMEK ISTEMESII ISTER ISTEMEZ TEPKI ALIYORRR.ama FATIH AKILLI ADAMDIRRR GIDERSE AVRUPA TAKIMINA GIDER...ÖÖÖYLE PARA TAKIMINA GITMEZZZ
            Alper PEKEN
            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak mahir_kuzey tarafından gönderildi

İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
              tolga alsana bonservisinn.al sana shaktar donetsk(avrupa takimi[img]smileys/smiley36.gif[/img])tamam ayrildin trabzondan para daha önemliymis alcaan paranida ama SANANE FATIH'TEN SANA MI KALDI ONA AKIL VERMEK COK TECRÜBELISIN YAA FATIH DE DAHA YENI FUTBOLCU BIRAZ AKIL VER ONA DIMI ABISII..HAYRET BISE YAAA SEN GIT KENDI ISINE BAKK OYNA ORDA.....SÜPER AVRUPA TAKIMINDA...BI DAHA DA GERI DÖNME...ABDULLAH GIBI OL 2. LIGDE OYNARSIN

Harbiden ya, adam diyoki bide Trabzonsporlular bana kizacak ama Fatih misyonunu tamamladi diyor. Misyonu neymis ki, kendiside tamamlamis. Benim misyondan anladigim sampiyonluktur. Sampiyonmu yaptin da misyonumu tamamladim diyorsun. Neyse sen git ortaligi karistirmadan. Yolun açik olsun basarilar...

Onun misyonu daha fazLa para kazanmakmis [img]smileys/smiley7.gif[/img]
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• kader kismet...fatih yurt disina giderse insallah çok ama çok basarili olur..gittigi ligde gol krali olur..ama bunlari yapamicaksa..bi emre..bi tugay gibi arasira gündeme gelicekse..hiç gitmesin..jubilesini burda yapsin...o zamana kadar mutlaka sampiyon olur trabzon...
                Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• Ya bana simdi agzimi açtiracak rezil edecem onu efendiligini bozma kardesim. Gittin iste HAYDEEEEEEEEE....!

Yorum

• arkadaslar fatihin gitmesi gerektigini söyleyince adam fikrini söylüyör bunda ne var yani o Tolga ts formasi giyince iyi gidince kötümü oldu simdi ayip ya

Yorum

• Bunda olan sey, Fatih gitmesi gerektigine iliskin görüsü degil; Trabzonspor'da oynayan bir futbolcunun misyonunun sampiyonluk oldugunu bilmemesi. Trabzonspor antep, gençler, tarzinda bir takim degildir. Trabzonspor'un hedefleri Avrupa düzeyinde bir takim olusturmaktir. Bu hedefler futbolculara Türkiye'de ve Avrupa'da sampiyonluk misyonunu yükler. Dolayisiyla Trabzonspor'un Tolga'dan gelecek 3-4 milyon dolara degil sampiyonluklara ihtiyaci vardir. Diger Anadolu takimlari sadece varliklarini korumak için yani ekonomik amaçli var olduklari için sampiyonlugu hiç görmediler ve bu anlayisla hiç göremeyeceklerdir. Bu açidan Trabzonspor'un 1,5 yil formasini giyen bir futbolcunun Trabzonspor'a iliskin diger anadolu takimlariyla ayni kefeye koyulan bir düsünce içinde olmasi hos karsilanir bir durum degildir.

Tolga eger söyle bir açiklama yapmis olsaydi sanirim herkes kendisine duyulan saygiyi daha da pekistirirdi: "Benim misyonum tamamen benim hedeflerimle ilgilidir ve benim misyonum para kazanmaktir, dolayisiyla bu misyonumun pesinden gidiyorum." Sanirim biz de kendisine tesekkür ederdik hizmetlerinden dolayi.

Son söz olarak, 1,5 yillik bir süreçte Trabzonspor'un hedeflerinden bihaber olanTolga kardesimizin , bundan sonra bulundugu yeri iyi analiz etmesini, bunu yapamiyorsa suskunlugunu sadece kendine dair konularda bozmasini diliyorum.
                      Always Trabzon!!!

Yorum

• Tolga resmen Shakhtar Donetsk?te
                        Kulübümüzün ve Milli takimin basarili defans oyuncusu Tolga Seyhan bugün Ukrayna?nin Shakhtar Donetsk kulübü ile üç yillik sözlesme imzaladi. Kulübümüz, Tolga?nin bonservisi karsiliginda 3 milyon 750 bin dolar alirken, Tolga da 3 yil için 4 milyon dolar alacak.

2003/04 sezonunun ara transfer döneminde Malatyaspor?dan transfer edilen Tolga, iki sezonda Trabzonspor?da 42 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti. Trabzonspor?daki basarili performansi ile dikkati çeken oyuncu, bu sayede Milli Takim?in da vazgeçilmezi haline geldi. 14 kez milli olan futbolcu, Türkiye?nin Belçika?ya karsi oynadigi özel maçta ve Dünya Kupasi elemelerinde Gürcistan?a iki gol atti.

Tolga Malatyaspor?a da 1997-2001 yillari arasinda forma giydigi Dardanelspor?dan transfer olmustu.

Transferi ile ilgili konusan Tolga, ''Trabzonspor'un üzerimdeki hakkini unutmuyorum. Kulübümden ayrilirken parasal konulari ön planda tutmadim. Avrupa'da oynama hayalim vardi. Trabzonspor'da geçirdigim 1.5 yil sonunda artik misyonumu tamamladigimi düsünüyorum. Transferim sayesinde kulübe maddi anlamda da para kazandirdim. Orada Türkiye'yi en iyi sekilde temsil etmek için çok çalisacagim'' dedi.

Milli futbolcumuza yeni takiminda basarilar diliyor, ülkemizi yurtdisinda basari ile temsil edecegi inancini tasiyoruz.

29.06.2005 15:49:00

en azindan bize maddi kaynak sagladi. yaptiklarin icin tesekkurler tolga.

Yorum

• herzaman Tolgayi desteklerim.

GÖLGESINDE YASIYORSAN
                          BAYRAK SENDEN UTANMASIN
                          TRABZONSPOR=ASK

Yorum

• İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi

İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                            Bu konunun kapatilmasini istiyorum.Iç transfer diye bir baslik var ordan devam edilebilir.Konular iyice dagilmaya basladi.

bende yaa nedir bu gittiyse gitti dünyanin sonumu [img]smileys/smiley7.gif[/img]

kitleyin artik [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Ulan tüh size be. Yazik size. Adam avrupada bizi temsil ediyor iste. Bugüne kadar kim adam gibi Türkiyeyi temsil atmis avrupada. Eziklerin oyuncularini izliyoruz NTV de aksamlari. Adam Emre Okan gibi belese de gitmediki Parayla gitti daha ne istiyorsunuz Ha daha ne??

Yorum

• İlk olarak Mardinli_TS tarafından gönderildi
                                arkadaslar fatihin gitmesi gerektigini söyleyince adam fikrini söylüyör bunda ne var yani o Tolga ts formasi giyince iyi gidince kötümü oldu simdi ayip ya

söylemesin fikrini... yönetim ona fikrini sordu kalmak mi istiyosun gitmek mi diye... o da fikrini söyledigitmeyi tercih etti... baska seyler için (oyuncu transferleri gibi) fikrini söylemesine gerek yok...

burada tepkimiz Tolga'ya degil,Tolga'ninsöylediklerine...

baskabir OYUNCUMUZ dasöylese ayni tepkileri ona da gösterecektik...

Tolga'ya tesekkürler... 1,5 sene boyunca elinden gelenin en iyisini yapti bizimiçin... ayni zamanda kulübeçok iyi maddi sartlar saglayarakgitti shaktar'a... orda da istedigi seylere Insallah kavusur...

NOT: bu çikismam sana degil Mardinli_TS yanlis anlama sakin... [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X