Borcumuz Borç TRABZON?um! Ölene Kadar..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • agahozlu
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 20.02.2005
    • 5002
    • Endüstri Mühendisi
    • İstanbul

ama do?rusunu söylemek gerekirse son haftalar da birlik beraberlik gözükmeye ba?lad?.uyand?ral?m ?u devi.
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• XhAn

İlk olarak selcJK tarafından gönderildi
      ya tabii anlamad?m, yazd?klar?n?n ço?u do?ru de?il incelikten bahsediyorsun, desen ki stad? dolduramad?k ama gelenler sonuna kadar ba?ard? dicem,o da yanl?? gelenlerin cogu tiyatro izler gibi izledi. ne diyeyim ya bizim bu taraftar?m?z bilinçlemedikten sonra bi?iyler olmaz. objektif ol biraz..

Sende hiç alg?lay?? yokmu? ben yukarda olanlar? bir seneye endekslemedim. Herhangi bir sene içinde herhangi bir maçta olabilir. Hem yapt?k da demiyor dikkat et yap?yoruz ya ediyoruz ya.Evet bu sene bunlar? yapmad?k (yapt?m?z maçlarda var tabi) ama yap?ncada biz bunlar? yapt?k ettik diye böbürlenmeyelim herkes borç ödüyor demek istiyoruz. Fakat ?u forumdaki binlerce ki?iden sadece sen i?i de?i?ik taraf?ndan tutup incelemi?sin helal..

Laf? burada uzat?p durma topi?i bu tart??mayla kirletmek istemiyorum. Bir?ey diyeceksen özelden yaz..

Yorum

• FAruk
        • 01.06.2004
        • 320

Xhan kusura bakma da SelJk arkada??m?z?n dedikleri do?ru.
        Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS

Yorum

• Mollasalihoğlu
          Yönetim Kurulu
          • 03.07.2004
          • 18733
          • Avukat
          • İstanbul

Trabzon kaç y?l ?ampiyon olamam?? ve deplasmanda 50.000 ki?iye oynayabiliyorsa kimse bu taraftara bi?ey diyemez !!!
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Muhalif
            • 07.06.2004
            • 3403
            • Hatay

Sivasspor'un, Birinci Süper Lig'de kal?c? olaca??na inand???n? bildiren Uygun, ''Y?llard?r, ?kinci Lig'den ç?kan her 3 tak?mdan 2'si ç?kt??? y?l küme dü?mü?tür. Ama Sivasspor, Süper Lig'de sava?an, mücadele eden bir futbol sergileyecek'' dedi.

Maçlar?n? yapt?klar? 4 Eylül Stad?'n?n modernizasyonu çal??malar? nedeniyle ligdeki ilk 2 maç? ?stanbul Olimpiyat Stad?'nda oynayabileceklerini belirten Uygun, bu statta maçlar?n? oynamalar? halinde 50 bin taraftar?n kendilerini destekleyece?ini de sözlerine ekledi

yahu bu sivasspor yöneticisi de 50 bin ki?iden bahsetmi?.. bence toplayamazlar...
            #7 King of Kings

Yorum

• selcjK
              • 12.08.2004
              • 1358
              • Ankara

İlk olarak XhAn tarafından gönderildi

İlk olarak selcJK tarafından gönderildi
              ya tabii anlamad?m, yazd?klar?n?n ço?u do?ru de?il incelikten bahsediyorsun, desen ki stad? dolduramad?k ama gelenler sonuna kadar ba?ard? dicem,o da yanl?? gelenlerin cogu tiyatro izler gibi izledi. ne diyeyim ya bizim bu taraftar?m?z bilinçlemedikten sonra bi?iyler olmaz. objektif ol biraz..

Sende hiç alg?lay?? yokmu? ben yukarda olanlar? bir seneye endekslemedim. Herhangi bir sene içinde herhangi bir maçta olabilir. Hem yapt?k da demiyor dikkat et yap?yoruz ya ediyoruz ya.Evet bu sene bunlar? yapmad?k (yapt?m?z maçlarda var tabi) ama yap?ncada biz bunlar? yapt?k ettik diye böbürlenmeyelim herkes borç ödüyor demek istiyoruz. Fakat ?u forumdaki binlerce ki?iden sadece sen i?i de?i?ik taraf?ndan tutup incelemi?sin helal..

Laf? burada uzat?p durma topi?i bu tart??mayla kirletmek istemiyorum. Bir?ey diyeceksen özelden yaz..

bak karde?im nickinden istanbulda oldu?unu anl?yorum, trabzonda ki olaylar? maçlar? canl? vermedikleri için bilemezsin, bu sene o dediklerinin hiçbiri olmad?, benim canl? ?ahit, evet konya samsun maçlar?nda stad full doldu. ama bakal?m 90 dakikan?n 10 dakikas?nda bag?rd? m? tr?bunler? soyle bakal?m? hele o samsun maç?nda gol gecikince tribünler destek olacaklar?n? nas?l kostek oldular haberin yok? istanbulda ki maçta ise ba?lang?c ve goller haricinde tv den ses gelmedi bana. belki tv den gelmiyordur bilemiyorum, yeter art?k objektif olun karde?im, komik duruma dü?üyorsunuz.

Yorum

• zanoylu
                • 29.12.2004
                • 3021
                • memur
                • Sinop

İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi

Beyler tribunler doldu dolmadi konusunu bosverin artik MAZIDE kaldi son 3 haftadaki taraftarimiza trabzonsporumuza bakin artik birlik beraberlik zamani.... seneye turkiye taraftar görecek sampiyon görecek ve süper ligde firtina esecek

?mza..

AYNEN ?MZA

Yorum

• XhAn

SANA ÖLENE KADAR BORCUMUZU ÖDEYECE??Z TS'm..

Yorum

• Guests

Borcumuz BorçTRabzonum Ölene kadar Ödeyece?iz..

Biz TRabzon'a görülmemi? bi destek veriyoruz ya!
                    Biz susmadan 90 dakka ba??r?yoruz ya!
                    Bizim bestelerimiz her zaman ezikler taraf?ndan çal?nacak kadar seviliyor ya!
                    Biz bi ba?kay?z ya!
                    Bizim renk a?k?na hayranlar ya!
                    Yensekte yenilsekte maçtay?z ya!
                    Çok büyük bir ba?l?l?k var ya aram?zda!
                    Bunlar bizi büyük yap?yormu?TRabzon taraftar? dünyan?n en ate?li taraftar?ym?? vede helalmi? bize!!!!!!
                    Dünyan?n en güçlü korosuTRabzonlular ya ve bo?az?n? patlatana kadar ba??r?yor ya!
                    BunlarTRabzon taraftar?n? EN büyük yapm??!!!!!

Beyler biz övünülecek bi?ey yapm?yoruz!!! yada fedakarl?k yapm?yoruz!!!
                    Unutmamal?ki sadece ve sadeceTRABZONUMUZA BORCUMUZU ÖDÜYORUZ!

Yukarda yaz?lanlar?n hepsini yap?yoruz.Tamamda bunlarTrabzon Sporun bize verdi?i ?eref ? onur - mutluluk ? birlik ? beraberlik - ihaneti olmayan kar??l?ks?z bi sevginin bedelimi? yada bunlar?n kar??s?nda övünülecek bi?eymi?

Bizimkisi fedakarl?k yada cefakarl?k de?il ,Trabzon'a olan büyük a?k?m?z?n gereklili?i! bizimkisi zorunluluk biyerde bize bah?edilmi? olanTrabzon lulu?un borcunu ödemek! bizimkisiBORDO MAV? bir a?k hikayesi.

"Galibiyete kupaya ba?ar?ya endeksli de?il sevgimiz
                    Galip gelmesende farketmez kapal?n?n endeksi gerilemez!"

Ben maça gelmekle Trabzon'a lütuf yapt?klar?n? sanan arkada?lara son bir ?ey demek istiyorum.

TRABZonSPOR' luolman?n getirdi?i ?erefin onurun haysiyetin bedelini seveseve ödeyeceksin!!!!!!!!!
                    [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Mayls
                      • 27.02.2005
                      • 8752
                      • Serbest Meslek
                      • Almanya

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Colakoglu
                        • 02.01.2005
                        • 4637
                        • Avrupa Diğer

trabzondaki taraftardan acilmisken konu selcuk hakli beyler,ah ulan ah ben gecen sene trabzondaki fener macina gittim ta isvicreden ama yenilmemizden daha cok bana baska seyler koydu..bosverin ya ögrenmemiz gereken cok sey var ama yinede söylüyorum 2004-2005 sezonunun son bir kac haftasindan sora icim rahat diyebilirim..bi düsünün biz bu taraftarlan bi sampiyon olursak önümüzde avrupanin devleri bile duramaz. bunu buraya yaziyorum ve zaten eziklerde vese...siz medyalarida bunun bilincinde oldugu icin önümüzü kesmeye calisiyolarya neyse
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Muhalif
                          • 07.06.2004
                          • 3403
                          • Hatay

kesin bu da alintidir.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          #7 King of Kings

Yorum

• POYRAZ
                            • 18.10.2004
                            • 6656
                            • Avrupa Diğer

Bu yil, taraftarin son borc ödeme yili olacak, borc en iyi sekilde ödenirse takimda diyetini sampiyonlukla ödeyecektir.

Bu sezon bu isin bitecegine yönetim, hoca, taraftarlar ve futbolcular inaniyor.

Bütün sezon boyunca destegimizi eksik etmeyelim, geri kalan son borcumuzu da ödeyelim.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...