Borcumuz BorçTRabzonum Ölene kadar Ödeyece?iz..
Biz TRabzon'a görülmemi? bi destek veriyoruz ya!
Biz susmadan 90 dakka ba??r?yoruz ya!
Bizim bestelerimiz her zaman ezikler taraf?ndan çal?nacak kadar seviliyor ya!
Biz bi ba?kay?z ya!
Bizim renk a?k?na hayranlar ya!
Yensekte yenilsekte maçtay?z ya!
Çok büyük bir ba?l?l?k var ya aram?zda!
Bunlar bizi büyük yap?yormu?TRabzon taraftar? dünyan?n en ate?li taraftar?ym?? vede helalmi? bize!!!!!!
Dünyan?n en güçlü korosuTRabzonlular ya ve bo?az?n? patlatana kadar ba??r?yor ya!
BunlarTRabzon taraftar?n? EN büyük yapm??!!!!!
Beyler biz övünülecek bi?ey yapm?yoruz!!! yada fedakarl?k yapm?yoruz!!!
Unutmamal?ki sadece ve sadeceTRABZONUMUZA BORCUMUZU ÖDÜYORUZ!
Yukarda yaz?lanlar?n hepsini yap?yoruz.Tamamda bunlarTrabzon Sporun bize verdi?i ?eref ? onur - mutluluk ? birlik ? beraberlik - ihaneti olmayan kar??l?ks?z bi sevginin bedelimi? yada bunlar?n kar??s?nda övünülecek bi?eymi?
Bizimkisi fedakarl?k yada cefakarl?k de?il ,Trabzon'a olan büyük a?k?m?z?n gereklili?i! bizimkisi zorunluluk biyerde bize bah?edilmi? olanTrabzon lulu?un borcunu ödemek! bizimkisiBORDO MAV? bir a?k hikayesi.
"Galibiyete kupaya ba?ar?ya endeksli de?il sevgimiz
Galip gelmesende farketmez kapal?n?n endeksi gerilemez!"
Ben maça gelmekle Trabzon'a lütuf yapt?klar?n? sanan arkada?lara son bir ?ey demek istiyorum.
TRABZonSPOR' luolman?n getirdi?i ?erefin onurun haysiyetin bedelini seveseve ödeyeceksin!!!!!!!!!Edited by: murat
Biz TRabzon'a görülmemi? bi destek veriyoruz ya!
Biz susmadan 90 dakka ba??r?yoruz ya!
Bizim bestelerimiz her zaman ezikler taraf?ndan çal?nacak kadar seviliyor ya!
Biz bi ba?kay?z ya!
Bizim renk a?k?na hayranlar ya!
Yensekte yenilsekte maçtay?z ya!
Çok büyük bir ba?l?l?k var ya aram?zda!
Bunlar bizi büyük yap?yormu?TRabzon taraftar? dünyan?n en ate?li taraftar?ym?? vede helalmi? bize!!!!!!
Dünyan?n en güçlü korosuTRabzonlular ya ve bo?az?n? patlatana kadar ba??r?yor ya!
BunlarTRabzon taraftar?n? EN büyük yapm??!!!!!
Beyler biz övünülecek bi?ey yapm?yoruz!!! yada fedakarl?k yapm?yoruz!!!
Unutmamal?ki sadece ve sadeceTRABZONUMUZA BORCUMUZU ÖDÜYORUZ!
Yukarda yaz?lanlar?n hepsini yap?yoruz.Tamamda bunlarTrabzon Sporun bize verdi?i ?eref ? onur - mutluluk ? birlik ? beraberlik - ihaneti olmayan kar??l?ks?z bi sevginin bedelimi? yada bunlar?n kar??s?nda övünülecek bi?eymi?
Bizimkisi fedakarl?k yada cefakarl?k de?il ,Trabzon'a olan büyük a?k?m?z?n gereklili?i! bizimkisi zorunluluk biyerde bize bah?edilmi? olanTrabzon lulu?un borcunu ödemek! bizimkisiBORDO MAV? bir a?k hikayesi.
"Galibiyete kupaya ba?ar?ya endeksli de?il sevgimiz
Galip gelmesende farketmez kapal?n?n endeksi gerilemez!"
Ben maça gelmekle Trabzon'a lütuf yapt?klar?n? sanan arkada?lara son bir ?ey demek istiyorum.
TRABZonSPOR' luolman?n getirdi?i ?erefin onurun haysiyetin bedelini seveseve ödeyeceksin!!!!!!!!!Edited by: murat

Yorum