Arkadaslar amaç zaten bir araya gelmek. Bu organizasyon ISTANBUL - ANKARA - BURSA'yi bir araya getirmektir. Ayri ayri hiçbir seyin anlami kalmaz.
Gerede Kamp Ziyareti ve Piknik - Istanbul
Daraltma
X
-
İlk olarak CeSS tarafından gönderildiSayin Külünkoglu ;Piknik olayinda ortaklasa hareket edebiliriz, Bursa, Ankara ve Istanbul hep birlikte izin verilirse otel yakinlarinda verilmezse Gerede'nin herhangi bir yerinde gerçeklestirebiliriz iyi bir tanisma firsatida olabilir.
Bolu Gölcük olsun diyorsaniz ; Ankara için yol uzayacaktir. Yiyeceklerinizi bizden kacirmak için orayi seciyorsaniz onu bilemem [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Piknik organizasyonunu iller kendi aralarinda organize ederlerse daha dogru bir karar vermis oluruz. Sonuçta kimin gelip gelmeyecegini kaç kisi gelecegini en iyi bilenler oranin yerlileri olur, bu tipseyler uzaktan kumandayla olmaz. Yine de siz bilirsiniz bizde size katilacagiz derseniz katilim sartlari belli buyrun basimizin üzerinde yeriniz var.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Minibüs Ile Gelenlerffice
ffice" />
Atalay Bugra
Berat Tekke (+1)
Emorfo
Emre Sahin (+1)
Fanatic pacci (+2)
Kaya
keskin_34
Keskin_61
Külünkoglu (+1)
Mavidenizim61
Mehmet
Oflee61
Onurkaradeniz
Osman
Sevgi
Trabzonlu (+2)
Vehbis
Kendi Imkanlari ile Gelenler:
Spartaküs (+3)
Cafer Özer (+3)
Özçilingir (Ahmet Abi)
Vectra29 (+2)
Minibüs ile gelenler 24, Kendi imkanlari ile gelenler 10 toplam 34 kisi
İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildiSadece gelecek arkadaslar Organizasyonun hangi bölümüne ne sekilde istirak edeceklerini detayli bir biçimde yazsinlar.
Katilim sartlarindan biri de 22 Haziran Çarsamba aksamina kadar ilgili tutari ( Tam Org. için 30 YTL Yarim Org.15 YTL)
T.Is Bankasi (0064)
Borsa Subesi (1125)
35810 nolu Metin Külünk hesabina yatirmanizdir.
Açiklamaya gerçek adinizi veya BMN nickinizi yazmayi unutmayiniz.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
fficeİlk olarak trabzonlu_ tarafından gönderildibide bise söylücemmetinabi gökhan abi kendi imkanlariyla yazmisin ama gökhan abi en son minübüsle gelecegini söyledi..karisiklik olmasin
ffice" />
Ben öyle bir yazisini görmedim.
Mecidiyeköy?den duruma göre alabiliriz arkadaslari?İlk olarak spartaküs tarafından gönderildibirde metin kardesim kalkis avrupa yakasindan bir bölgeden olsa ve ordan arkadaslari alarak gelse daha iyi olmazmi...nacizane önerim....Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Benim muhtemelen gelecek isimler
CAFER-IBRAHIM-ADEM1-ADEM2-TEVFIKSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAKYorum
-
İlk olarak CeSS tarafından gönderildiBolu Gölcük olsun diyorsaniz ; Ankara için yol uzayacaktir. Yiyeceklerinizi bizden kacirmak için orayi seciyorsaniz onu bilemem [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Kampin yapildigi yer yani Gerede Istanbul'a yaklasik 400 km Ankara'ya ise 70 felan... Biraz yamacimiza gelin bi sey olmaz [img]smileys/smiley17.gif[/img]Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)Yorum
-
Minibüs Ile Gelenlerffice
ffice" />
AMESPACE PREFIX = O />
Atalay Bugra
Berat Tekke (+1)
Emorfo
Emre Sahin (+1)
Fanatic pacci (+2)
Kaya
keskin_34
Keskin_61
Külünkoglu (+1)
Mavidenizim61
Mehmet
Oflee61
Onurkaradeniz
Osman
Sevgi
Trabzonlu (+2)
Vehbis
Kendi Imkanlari ile Gelenler:
Spartaküs (+3)
Cafer Özer (+4)
Özçilingir (Ahmet Abi)
Vectra29 (+2)
Minibüs ile gelenler 24, Kendi imkanlari ile gelenler 11 toplam 35 kisi
Gelecek arkadaslar Organizasyonun hangi bölümüne ne sekilde istirak edeceklerini detayli bir biçimde yazsinlar.
Katilim sartlarindan biri de 22 Haziran Çarsamba aksamina kadar ilgili tutari ( Tam Org. için 30 YTL Yarim Org.15 YTL)
T.Is Bankasi (0064)
Borsa Subesi (1125)
35810 nolu Metin Külünk hesabina yatirmanizdir.
Açiklamaya gerçek adinizi veya BMN nickinizi yazmayi unutmayiniz.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
haydi arkadaslar bu kadarmiyiz.....ama ben inaniyorumki yeni transferlerden sonra yer bulmak istiyenler bulamiyacak....arkadaslar kaçirmayin süper bir organizasyon olacak...haydi millet...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)Yorum
-
İlk olarak spartaküs tarafından gönderildihaydi arkadaslar bu kadarmiyiz.....ama ben inaniyorumki yeni transferlerden sonra yer bulmak istiyenler bulamiyacak....arkadaslar kaçirmayin süper bir organizasyon olacak...haydi millet...
Ya gökhan zaten 3 kisilik yerimiz kaldi. Ha desem dolduruz birak milleti karaborsaya düssün piknik isi ben o zaman görürüm onlari.
)
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Resim ve görüntü çekimi için makina getirebilecekler sakin makinalarini evde unutmasin. Bu güzel organizasyon unutulmaz kilalim...
Kaya...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi
Resim ve görüntü çekimi için makina getirebilecekler sakin makinalarini evde unutmasin. Bu güzel organizasyon unutulmaz kilalim...
Kaya...
kaya ne fotosu yapma gözünü seveyim zaten gelemiyoruz.Fotolara bakipta çildirtcan mi bizi... mümkünse foto çekilmesin...[img]smileys/smiley1.gif[/img]Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENERYorum
-
-
İlk olarak #10 Osmanozc tarafından gönderildiAhmet Abi(Badaloglu) gelmiyor mu?
Kesin olmamakla birlikte gelecegini söyledi...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
vay istanbul çostu helal size be sizi alkisliyorumGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum