Arkadaslar;
Bildiginiz gibi Trabzonspor'umuz büyük bir ihtimalle 20 - 30 haziran arasi Bolu Gerede'de kampa girecek. Bizde 26 Haziran Pazar Günü hem takimimizi ziyaret edelim hem de hazir Bolu'ya gitmisken bir de piknik yapalim diyoruz.
Eger gerekli katilim saglanirsa ki burda katilimci sayisini bilinmeden birsey yapmamiz mümkün degil, organize olup o günümüzü dolu dolu yasamakistiyoruz.
Gelecek kisi sayisina göre özel arabasi ile gelecek olan arkadaslarimizi dikkate alarak talebe göre 25 kisilik minübüs tutmayi düsünüyoruz.
Eger minibüs tutma söz konusu olursa Ümraniye Tepeüstünden kaldiracagiz.Yol ve Piknik yemegi masraflari dahil ücret 30 YTL.
Özel arabasi ile gelip yaninda malzeme getirmeyip piknik yemegimize katilmak isteyenler içinde ücret 15 YTL olacak. Ekstra malzeme olarak sadece yere sermek için örtü getirebilecek arkadaslarin bize yardimci olmalarini istiyoruz.
Ankara ve diger illerdeki arkadaslar kamp ziyareti konusunda kendi aralarinda organize olacaklar, (Bu arada BMN Ankara telefonlarinizi açin bi zahmet) piknik konusunda ise tam sayi vermek kosuluyla bize de katilabilirler.
Piknik yerini izin verirlerse otelin yakin çevresinde, vermezlerse "Bolu Gölcük" olarak düsünüyoruz.
Ön bilgi olarak simdilik bunlar söz konusu...
Bu arada ben gelemiyorum/ aman ne güzel olmus/ sinavim var / tarih bana uymadi gibi yazismalardan kaçinalim.
Sadece gelecek arkadaslar Organizasyonun hangi bölümüne ne sekilde istirak edeceklerini detayli bir biçimde yazsinlar.
Katilim sartlarindan biri de 22 Haziran Çarsamba aksamina kadar ilgili tutari ( Tam Org. için 30 YTL Yarim Org.15 YTL)
T.Is Bankasi (0064)
Borsa Subesi (1125)
35810 nolu Metin Külünk hesabina yatirmanizdir.
Açiklamaya gerçek adinizi veya BMN nickinizi yazmayi unutmayiniz.
Su anda Toplam 23 kisiyiz.
7 Kisi kendi imkanlari ile gelecek, 16 kisi Minibüsle geliyor su anda durum böyle. Minibuste en fazla 10 kisilik yerimiz kaldi.
10 Kisiden sonra gelecek olan arkadaslar bir sonraki piknigi beklemek zorundalar...
)Minibüsle Gelenler:
Atalay Bugra
Berat Tekke
Emorfo
Emre Sahin (+1)
Kaya
Keskin_61
Külünkoglu (+1)
Mehmet
Oflee61
Osman
Sevgi