Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82 -
Hasan Yener NtvSpor'da..
"Shuster'in başarısızlığına uydurduğu bi kılıftır bu açıklama.."Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Trabzonsporlu olmak, nasip olmaz her kula
Kafa tutan tek şehir, milyonluk İstanbul'a
Değişilmez bu sevda, ne paraya ne pula
Teşekkürler Şener'e, teşekkürler Şenol'a.Yorum
-
sözler müthiş abi..
alın işte birde tezahürat istiyorduk güzel bir melodi ile stadlarda söylenilecek bir tezahürat..'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Evet çok güzel. Şiirin tamamı daha da güzel. Şiiri yazan İrfan Bayazitoğlu abimizin yüreğine sağlık..
Geri Döndü Efsane
Trabzon kalktı şaha, bak koşuyor dört nala
Tek gündem biziz artık, baksan hangi kanala
Arkasında tüm şehir, Ayşe, Fadime hala
Teşekkürler Şener'e, teşekkürler Şenol`a
Tarihdeki başarı, ders mevzusu okula
Geri döndü efsane, korku saldı dört kola
Trabzon`a engel olmak, Istanbul`a dert ola
Teşekkürler Şener`e, teşekkürler Şenol`a
Deplasmanda şenlik var, Avni Aker`de gala
Bize her yer Trabzon, uçarız daldan dala
Şampiyonuz bu sene, bitime aylar kala
Kenetlendi camia, eski yeni kolkola
Hedefti şampiyonluk, böyle çıkıldı yola
Çok uzun geldi bize, yirmibeş yıllık mola
Teşekkürler Şener'e, teşekkürler Şenol`a
Trabzonsporlu olmak, nasip olmaz her kula
Kafa tutan tek şehir, milyonluk Istanbul`a
Değişilmez bu sevda, ne paraya ne pula
Fener, BJK, Cimbom, olduk onlara bela
Bu yıl bitik işleri, okunur tezden sala
Biz 7`ye talibiz,onlardan kıt imkânla
Kolbastı, horonuyla, Trabzonlular şen ola
Federasyon,Tahkimle, engel koysada yola
Yedirilmez hakkımız, ferman bu sağa sola
Teşekkürler Şener`e, teşekkürler Şenol`aYorum
-
-
-
Şiir mükemmel ve çok uzun gerekli melodi ile stadda söylenir..Zaten iki kere tekrar ettinmi en az 10 dk sürer ve buda takımı fazlasıyla havaya sokar...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Bursaspor maçı sonrası Ali tandoğanı ziyaret ettikleri için teşekkür ederim.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
bir kaç yönetim gözümün önüne geliyorda senin kıymetini bilmemiz lazım başkanım..ama şu ingiltere durumları olmuyor başkanım her maç seni yerinde görmek istiyoruz..
herkesin saygı duyduğu imrendiği bir başkanım sonsuz teşekkürler..Yorum
-
Şampiyonluk yolundaki tüm rakipleri yenmişiz, biriyle deplasmanda berabere kalmışız. Bir teşekkürü çok görüyoruz , enteresan vallahi. Yani işler kötü giderken sorumlu ilan edilenler, yoluna girdiğinde bu başarıdan pay sahibi olamayacaklar mı? Ben de eleştirdim belli konularda yönetimi, ama yaptıkları doğru şeyler bizi ligin zirvesinde tutuyor. Gerçi ne desem boş, bir sefer teşekkür ettiğim için linç ediliyordum burada.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.Yorum
-
- Halil Şanlı zihniyetini şu Trabzon'nun üstünden kurtarırsanız tam teşekkür edicem ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum