Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Daraltma
X
-
-
Eleştiri pozitif ya da negatif yönde olabilir, başlığın adını "yönetime yönelik teşekkürler" olarak değiştirmek ve insanları yönlendirmeye çalışmak bir transfer ve iki galibiyetle sağlanabiliyorsa, ben inanmıyorumki bu taraftar profili ve daha şurda birkaç hafta öncesine kadar onlara yalan söyleyen yönetimle bu takım istikrar sağlayabilsin
2014 / 2015
LOADING....Yorum
-
Bu başlığın bu kadar ilgi görmesini bekliyordum. Özellikle de Süper Kupa galibiyetinden sonra. Ama gerçekleşmeyen forvet transferi sırasında küfür eşiğine dayanan insanların hem kupa morali hemde hemde Jaja transferi ile bu kadar çabuk zamanda DÖNMESİNİ beklemiyordum.
Yönetimi yaptıkları ve yap(a)madıkları ile eleştirmek çok başka, yönetimi körü körüne savunup, eleştirilerin ayyuka çıktığı zamanlarda kaçıp, başarının ardından ortaya çıkmak çok başka şeylerdir.
Ve gelinen noktada rahatlıkla görebiliyorum bu iki durum arasında ki farkı da insanlarıda.
Hele birde Teo atmaya başladı ya, bundan sonra biz eleştirenler, söylemediklerimiz ile bile eleştirileceğiz.
Yönetime herhangi bir teşekkürüm olduğunu sanmıyorum. Son zamanlarda sadece görevlerini yaptıklarını düşünüyorum. Ekstra birşey henüz göremedim.
Ama her zaman söylediğim gibi, özür dilemeyi de bilirim.
Yeter ki Trabzonspor her zaman en üstte olsun.
Bana bu yeter.DELİL YOK :)
Yorum
-
Şu bizim karadeniz insanının,zamanında söylediği bir sözden,sırf geri vites yaptı demesinler diye,ısrarla ileri viteste gitmesine hayranım.
Ölmezsin kardeşim.Evet başarılı de.
Ben demiştimcilik nedir.Ben biliyordumculuk nedir.
Size bir şey söyleyeyimmi.Bu zamana kadar neden başarısız olduğumuzun resmidir aslında bugünkü resim.
Ufak bir ışık gördüğümüzde,o ışığın etrafında toplanacağımıza,her zamanki gibi muhalefetimize tam gaz devam ediyoruz.
Kimse klimsenin renk aşkını sorgulayamaz.Ama bazı doğrular ve yanlışlar vardırki,bunun sana göresi,bana göresi olmaz.
Bugünkü yönetim başarılıdır arkadaş.sadece kupaları aldığı için demiyorum.Vizyonuyla,duruşuyla,bizi temsiliyle başarılıdır.
Bir futbolcu almadı diye,kimse yıllarca sürecek bir husumetin tohumlarını atmasın.
Tek olması gereken olay budur şu saatten sonra.galibiyette sevinmeyip,peşpeşe gelecek olan 3 mağlubiyetten sonra,o maç çıkışında,yönetimi,futbolcuları ve hocayı alkışlamak.
O güün bilinki,biz şampiyonuz.
Yoksa burada,hala ben zamanında şunu demiştimde,lafını yedi demesinler diye,yönetime sallamakla bir cacık olmaz bizden arkadaşlar.
Not:Recep,bu yazı senin yazının altına geldiği için kinayeli bir şekilde sana yazıyorum sanma.Sana yazacak olsam direk telde söylerim sana
geneline yazıyorum yaniTRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
Yorum
-
Zafer abi,
Yazı bana veya değil, hiç önemli değil inan. Eğer yazdıkların doğru ise kime gittiği hiç önemli değil. Ama hoşuma gitmeyen bir konu var. Müsadenizle onu da açıklamak isterim. Bu ben demiştim olayı birkaç seferdir çıkıyor karşıma. Ben "ben demişitm" yazmak için yazmıyorum. Bunun meraklısı olsam bunu diyebileceğim onca konu var.
Benim eleştirimin taban unsuru bu zamana kadar hep samimiyet oldu. Ben bu yönetimde samimiyet göremedim. Hala daha da göremiyorum. Bu da benim şahsi fikrim. Nedenini anlayamadığım, bir türlü çözemediğim bir şekilde de işler bu yönetimin lehine gidiyor. Onca hatası çıkıyor, onca samimiyetsizlik ortaya dökülüyor, ama bir transfer, yada bir başarılı sonuç herşeyi süpürüyor gidiyor. Ve açıkcası kızıyorum, hatası bu kadar olmayan yönetimlere gösterilmeyen şansn ve güler yüzlülüğün bu yönetime gösterilmesine kızıyorum. Aylardır yapılamayan işlerden sonra birilerinin çıkıp hatalıyız, hata bende demesini delikanlı tavrı olarak gösterilmesine üzülüyorum. Ve çok küçük başarılara gösterilen büyük sevgi gösterilerinin, büyük başarısızlıkta aynı oranda tepki görmemesine kızıyorum.
Aslında benim şikayetim yönetimden çok önce taraftarımıza. NE istediğini bilmeyen taraftarımıza.
Benim dilim teşekkür etmek ile aşınmaz, Trabzonspor'u şampiyon yapacak insanları Balıkesirden Trabzona sırtımda taşırım, yeter ki yapsınlar. Ama her başarıyı da yönetime mal etmesinler.
GS 5 sene mevcut kadrosunu bozmadı, 4. sene UEFA yı kaldırdı, ben bizim süper kupa finalinden sonra yönetime yapılan teşekkürlerin 10/1'ini mevcut GS yönetimine yapılırken görmedim. O günün GS yönetimi sorulsa belki hatırlayamayan çıkar, ama bizim Süper kupa yönetimi asla unutulmaz değil mi ? Ama bugün oyuncu satmadık diye bile yönetime methiyeler düzer hale geldik.
Neyse abi, önemli olan Trabzonspor ve başarıları. Ben artı bir iyilikleri olduğunda teşekkürümü ederim kendilerine.En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 16.08.2010, 15:04.DELİL YOK :)
Yorum
-
Sanki ya eleştirecek yada sevecek gibi bir hava var İyi yaptıkalrını alkışlar kötü yaptıklarını yada yapamadıklarını eleştiririz
Tabiki transfer döneminde bizi kanser edişlerini abuk talihsiz açıklamalara kızdık eleştirdik Kupaya ve bazı talipleri olan değerli oyuncularımızı takımda tutmalarına elbetteki kupalrımıza ve jaja transferine teşekkrülerimizide gönderiyoruzYorum
-
Samimiyetsizlik diyorsunuz delikanlılıktan bahsediyorsunuz ama ßundan önceki yönetimler hakem hatalarına '' HAKEMLER BÜYÜK KLÜPLERDEN DEĞİL ASIL BİZDEN KORKSUN '' diyipte ağzını bile açamayan adamlar.. diğer yönetimlerle sevişip çürük çarık futbolcularını alanlar.. ki zorla kurtulduk onlardan üsttede duruyor fotoğrafları yani diyecek bişi yok.. EL İNSAF diyorum hala bu yönetim için birisi İSTİFA diye bağırıyorsa yazıklar olsun..BMN Bursa
OFLULAR
``Bir gece ansızın geliriz``
Yorum
-
Neden yazıklar olsun, sana doğru gelen bana yanlış gelemez mi ? Sen desteklersin ben desteklemem, senin hoşuna gider, benim gitmez. Zaten bu işin en güzel yanı da burası değil mi ? Farklı düşünceler.
Anlaşılmayacağını bile bile tekrar yazayım isterseniz.
Bu yönetimi savunduğum günlerde de, eleştirdiğim günlerde de asla ama asla başka yönetimler ile kıyaslamadım.
Albayrak Sivasspor maçı sonrası, 3 puanımı verin sahayı isterseniz 10 maç kapatın dediğinde de en ağır lafları söyledim, Atay Aktuğ bir forvet almayıp belki de olası şampiyonluğun önüne geçtiğinde de en büyük eleştiriyi kendisine yolladım.
Türkçemizde bir laf varya hani, Her koyun kendi bacağından asılır diye. İşte ben onu uyguluyorum, mevcut yönetim ne yapmış ise, onu övüyor yada eleştiriyorum. İki yönetim arasında tutarsız bağlar kurup dibine kadar vurmuyorum.
Kaldı ki taraftarın gözünün içine baka baka yalan söylemek artık samimiyet sınırlarına girmiyorsa, o zaman hakikaten bana yazıklar olsun !!!DELİL YOK :)
Yorum
-
başkana teşekkür edecek çok şey var....
bence en önemlilerinden biri: kolej takımı yaratması...kimsenin takım üzerinde tahakkümü yok...herkes görevini biliyor...kimse kimseden üstün değil...patron şenol...yardımcısı ünal...lider başkan...takım işliyor....Yorum
-
Abi yukarıda yazmışsın ki zaten görevini yapıyor, ekstra birşeyler yapınca teşekkür ederim diye. Madem görevini yapıyorsa neden istifa etsin ? Avatarınızda öyle yazıyor.Neden yazıklar olsun, sana doğru gelen bana yanlış gelemez mi ? Sen desteklersin ben desteklemem, senin hoşuna gider, benim gitmez. Zaten bu işin en güzel yanı da burası değil mi ? Farklı düşünceler.
Anlaşılmayacağını bile bile tekrar yazayım isterseniz.
Bu yönetimi savunduğum günlerde de, eleştirdiğim günlerde de asla ama asla başka yönetimler ile kıyaslamadım.
Albayrak Sivasspor maçı sonrası, 3 puanımı verin sahayı isterseniz 10 maç kapatın dediğinde de en ağır lafları söyledim, Atay Aktuğ bir forvet almayıp belki de olası şampiyonluğun önüne geçtiğinde de en büyük eleştiriyi kendisine yolladım.
Türkçemizde bir laf varya hani, Her koyun kendi bacağından asılır diye. İşte ben onu uyguluyorum, mevcut yönetim ne yapmış ise, onu övüyor yada eleştiriyorum. İki yönetim arasında tutarsız bağlar kurup dibine kadar vurmuyorum.
Kaldı ki taraftarın gözünün içine baka baka yalan söylemek artık samimiyet sınırlarına girmiyorsa, o zaman hakikaten bana yazıklar olsun !!!
Bizde biliyoruz en iyi yönetimin bu olmadığını ama yokluk işte
En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 16.08.2010, 19:41.Yorum
-
kadirga tv de tele yorum programinda bi adam var soyadi sanli mi ne.. adama kil oldum ya ne, anca elestiriyor, kimin adami merak ettim bilen varsa bi söylesin.. bu arada bizim yönetime laf yok, nerden nereye geldik ..Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
Eleştiri başlığı mevcut.. Eleştirecekseniz orada rahat rahat eleştirin. Kör gibi gelip nankör yorumlarınızı burada sergilemeyin... Hani hep söylenir ya bırakın adamlar işini yapsın
DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..Yorum
-
Umut'un gönderilmesinden yanaydım fakat yönetim hocanın onayı ile sözleşmesini uzattı. Ancak yerine ondan çok üstün bir forvet aldı. Teo'da birilerinin gözüne sokarcasına iyi performans sergiliyor. Bu sayede malum şahısın ismini artık duymak durumunda kalmıyoruz. Yeni stoperimiz çok iyi, forvetimizde takıma katkı sağlarsa ne mutlu bizlere... Tüm olumlu işleri için yönetimimize sonsuz teşekkürler.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..Yorum
-
sadri şener her zaman saygı gösterilecek biridir. trabzonspor için çok şey yapmıştır daha da yapar. bi transfer yapılmadı diye bu kadar saldırı yanlış. 2 yıl önce herkesin ortak isteğiyle geldi sadri bey. zorla koltuk sevdası amaçlı gelmedi. aldığı oyunculardan yanlışlıklar olabilir tabi. hatalar da olacaktır. ama genele baktığımızda faydaları çok daha büyüktür.
stad onun sayesinde biraz stada benzedi
colman alanzinho jaja gibi klas oyuncular onun sayesinde alındı
puma formalar 20 lira gibi komik bir paraya satıldı o sayerde herkes forma sahibi oldu
daha sayılabilecek çok şey varEn son bordoylamavi tarafından düzenlendi; 17.08.2010, 00:19.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum