Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Daraltma
X
-
İlk geldikleri zaman ki kadroyu bu hale getirdikleri için sonsuz teşekkürler.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
-
Teşekkür edecek bişey yok yapmaları gereken rutin şeyleri yapıyorlar. Ekstra bişey yaparsalar teşekkür ederiz.Yorum
-
Onur,Egemen,Giray,Cale,Selcuk,Colman,Alanzinho,Gabric,Engin,Teofilo,Burak,Ceyhun... Hepsi bu yönetimin takima kattigi isimler degilmi ?
Suan hangisi oynamiyo yada oynatmazsiniz 11 de ?
Pardon: JAJAAAA
En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 11:36.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...Yorum
-
Yorum
-
4-4lük yönetim olamaz. İllaki hatalar olur ama şuanki yönetim eksiklerine rahman çok güzel işler başardı. Şenol GÜNEŞ ile takım üstündeki ölü toprağı attılar. Bize yaşattıkları sevinçlerden dolayı yönetimi kutluyorum.Yorum
-
-
Yönetimlerin işi kulupleri idare etmektir..
Transfer yapmak, stadın eksiklerini gidermek, taraftar kazandırmak, para kazandırmak, daha doğrusu takıma prestij kazandırmaktır.
başarılı yapılanları destekler başarızı olan konularda eleştirmek herkes gibi bizim de görevimizdir..
2010 yılına girdiğimiz bu zamanda, naklen yayınlardan elde edilen gelirler katlanarak artıyorsa kulubuzde bu paraları doğru yerde harcamalıdır...
Alınan ve akdroya katılan oyuncular elbette başarılı olacaktır, ama alınıp da gönderilen, futbolculardan da bahsetmek gerekiyor.
''Silginiz, kaleminizden erken bitiyorsa yanlışlarınız fazla demektir''
Bence bizim yönetimin de eli kalem tutuyor ama silgisi daha erken bitiyor
)
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum