Süper Lig 27.Hafta | Eyüpspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ilelebeTS
    • 11.06.2014
    • 25347
    • Kocaeli

Bu takım top oynamadan bu puandaysa demek ki top oynasa ne olacaktı.

gs ile fark 4 puan, yenersen fark 1 puan. Maç eksiği de olsa fark 1 puan olacak sonuçta. Biz de buradayız diyeceksin. Ne yapıp edip kazanacaksın o maçı. Kadrosu iyiymiş falan geçeceksin o işi, Kocaeli-Konya yendiyse demek ki yenilebiliyor.

Yorum

• batugol
      • 30.10.2004
      • 6672
      • doktor
      • Ankara

İlk olarak zaqua tarafından gönderildi
      Ne kadar boş konuşuyorsunuz?

Takım potansiyelliymiş ama hoca oynatamıyormuş. Her yerde hocanın transfer konusunda bıktıracak kadar takıntılı olduğu, ince eleyip sık dokuduğu anlatılıyor? Sizin çok beğendiğiniz hocalar neden kuramadı bu kadroyu? İnsanların hakkını verin, mübarek gün hak yemeyin. Adam bu konuda iyi işte. Kendi kurduğu kadronun potansiyeli altında mı ezeceksiniz?

Yok efendim Oulai çıkarken gülmüş. Hayatınızda hiç ekip yönettiniz mi? Hiç genç birilerini idare ettiniz mi? Oda mı ağlasın? Sinire mi kessin? Nasıl sakin kalacak bu kadro o zaman? Nasıl doğruyu yapacak, baskıyı kaldıracak? Oulai bu işlerin olabileceğini nasıl öğrenecek? Nasıl bunlarla başa çıkabilecek kadar olgunlaşacak? Nasıl bugünün stresini atıp önüne bakacak? Suçluluk duygusundan nasıl kurtulacak?

Fikriniz var ama adaletiniz, tecrübeniz, aklınız yok.
      İkili muhabbetlere girmek istemem ama öyle yorum yapiyorsunuz ki cevap yazmadan olmuyor
      evet ekip yönettim ve halen daha yönetiyorum
      yonettigim gencler universite mezunu ortalama yaslari 25
      meslegim geregi psikolojiden de anliyorum
      Buna ragmen mesaji yazarken benim dusuncem dedim
      Kimseyi herhangi bir seyle suclamadim
      aklim da var
      tecrubem de var
      Adaletim de var
      Boş konusmuyorum
      Sadece dusencemi yaziyorum
      siz de dusuncenizi yazin lutfen kimseyi yargılamayın veya suçlamayın

Yorum

• zaqua
        zaqua yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Öncelikle şahıs özelinde değil, genel kullan ifadelere istinaden yaptığım bir yorum.

Ben de uzun süredir bir şey dememek için direniyorum ama hocaya yapılan bu kadar haksızlık karşıdında artık bir iki kelam yazma ihtiyacı hissettim.

Evet ben de uzun yıllardır ekip yönetiyorum. Üniversite mezunları da oldu ekiplerimde, alaylı insanlar da. Gençliğimde takım sporları da taptım. Hocanın tepkisi olabilecek en güzel tepkilerdendi.

Adam aldırdığı oyuncularla kimsenin hayalinde olmayan bir noktaya gelmiş. Sonra deli gibi eleştiriliyor. Son nokta artık bu eleştiri, oyuncu ağlarken neden babacan bir tavırla güldü diye eleştiri mi olur?

Neden diğer hocalar kurmadı bu genç ve verimli kadroları? Menajer ikilileri yüzünden mi? Kendilerini düşündükleri için mi? Fatih Hoca kendini ateşe attı, bir şeyler başardı, herkes deli gibi vurmaya başladı. Ne güzel dünya.
    • [KAPLAN]
      • 28.08.2006
      • 1889
      • İstanbul

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi

İyice kafayı üşüttünüz, adama moral vermek için tebessüm etti, belki bu yıl maç içinde klübeden yaptığı en olumlu hareketti.
      Bu maç özelinde yaptığı tek olumlu şey olabilir
      . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı

Yorum

• Estragon
        • 30.06.2008
        • 573
        • Avrupa Diğer

Bayadır foruma girmiyordum. Herkes Fatih Tekke kovulsun istiyor, bu kadarını beklemiyordum. Sıfırdan kadro, sakatlar ve genç oyuncular. 5'te 5. Aşağı yukarı Fifa'da da ilk sezonun da şampiyon olamıyorsun çok potansiyelli oyuncularla. Ligdeki pozisyonumuz çok iyi. Avrupa kupalarından birine gideceğiz. Daha stratejik oyuncular gelecek vs. Bugün Oulai'yi çıkarabilirdi daha erken ona katılıyorum, ama belki de çıkacaktı zaten sarı kart görmeden önce. Aklınızdaki teknik direktör kim?

Yorum

• kayl
          • 30.04.2012
          • 2510
          • İstanbul

Folcarelli ozan ikilisi ile daha sert deplasmandan çıktık goztepe maçı... son iki maçtır hoca çok garanti oyuna gidiyor az pozisyon bulduk hiç pozisyon vermedik kaldı ki daha 2 hafta önce fb karagumruk e yenildi kasimpasa ve Antalya yida yenemedi biraz fazla oyuncunun yerleri ile oynuyor mesela zubi pina olmadan o varyasyonlarin hiçbirini yapamadı ama golün asisti onundu son dakika neaiwu ya da müthiş top kesti 5 yıl aradan sonra ilk kez 5 maç üst üstüste kazandık. Oulai batagov folcarelli nwaiwu pina augusto adı sanı duyulmamış isimler müthiş bir scouting başarısı lovik olmuyucak gibi gs den en kötü puan almalıyız ki en kötü cl yi kovalayalim tebrikler takım fatih hoca lütfen artık pina yi kesme .. Bu arada savic nwaiwu ikilisi sertlik olarak çok iyi ama işte batagov un çok rahat top çıkarmasını çok arıyoruz üstüne oualai de yok .. onana pna savic nwaiwu Mustafa.. folcarelli bouchari ozan .. muci zubi onuachu en kötü gs maçında orta sahayı kalabalık tutup yan toptan bir tane atar kazaniriz

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
            Yönetim Kurulu
            • 20.08.2009
            • 26213
            • Danışman
            • Kuzey Amerika

Adamların teknik direktörü sebep-sonuç bağlamında çok güzel konuşuyor. Bizi, bizden daha iyi anlatıyor. Neyi, niçin, nasıl planladıklarını ve uygulayıp uygulayamadığını söylüyor.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• yorumsuz6117
              • 27.11.2008
              • 29520
              • Bursa

Lovik nasıl bir çöp, 5 milyon euro, sokakta ki herhangi bir İnsan Lovik kadar top oynar..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Tekke
                • 31.05.2004
                • 2443
                • Bankacı
                • İstanbul

İlk olarak theo tarafından gönderildi
                golden sonra oulai'yi çıkartması lazımdı. saha içine ne zaman nasıl müdahale edeceğini bilmeyen bir hoca var ne yazık ki.

çıkarttığı 11 başlı başına sıkıntı. takım ligin en iyi kadrosu değil ama çok iyi bir sistem takımı olabilecek hatta bireysel özellikleri sahaya yansıtabilecek son derece potansiyelli bir takım. ama hocanın becerileri sınırlı.

haftaya maç öncesinde yine rakibe methiyeler düzer ondan sonra sahada yokları oynatır.
                Güzel yorum ama burdaki her yorum gibi eksik-bütüncül değil-sitem eleştirisini ıskalamış.

Bak sevgili dostum, eksiği görüyorsun ama bu eksik ne sana yazayım, okuduktan sonra Tekke fanı olursun:

1. Tekke çok ahlaklı, çalışkan, en az senin kadar fanatik TS li bir Hoca
                2. TS klübü köy derneğinden daha kötü başkanı ve yönetimi olan bir kulüp

Şimdi her yorumunda bu 2 gerçeği masana koy!

a. Tekke oyuncu motive etmekte bence muazzam, ama değişiklikte çooook eksiği var, 1 tane kulüpte akil-sevecen-iş bilen adam yok mu bu yönünü eğitse?

b. Kulübü hakemler-yavşak rakipleri-bein-hatta devlet(vali sadece sana zulmediyor Eyüp maçında iyi oku)her fırsatta doğruyor, yok görüyor, bizans kulüpleri önüne geçirmiyor, koca şehir ileri gelenleri hocanı yalnız bırakıyor-kuyu kazıyor

Tekke, eksikler olan, gelişen ama yardımcısı-başkanı-kulüp ileri gelenleri-lobisi olmayan hatta hainlik gören bir ASLANDIR…
                En son Tekke tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Enaldo61
                  • 14.02.2010
                  • 23677
                  • Tekirdağ

Lovik alcağına sol kanat ya da kalite bir ayak ortaya alırdın ah ulan ah belki de şampiyonluk şansımız vardı bu sezon
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• akin0834
                    • 05.03.2007
                    • 2229
                    • İstanbul

Krall arkandayiz . Senleyiz Tekke . Iyiki Trabzon lusun . Iyiki Trabzonsporlusun . Iyiki bizim hocamizsin . Cok bekledik seni ..

Yorum

• Antonio
                      • 12.07.2012
                      • 12281
                      • öğretmen
                      • Isparta

Bouchari mutlaka hazırlanmalı. GS maçını bouchari alır wakada hazirlanmali .
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Mert Oğuzlu61
                        • 04.06.2009
                        • 20768
                        • İstanbul

Kedileri yenersek şampiyonuz. Oulai yok ama onları Bouchari ile tanıştıracağız. Faslı maestromuzu TS taraftarı hariç pek kimse tanımıyor dogru duzgun oynayamadi. Al sana fırsat Bouchari, hazirlan.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Enes Başkaya60
                          • 01.02.2007
                          • 20343
                          • Memur
                          • Kırşehir

Fatih hoca muhtemelen gayse maçında Ozan-Folcarelli yapacak orta sahayı ama ben olsam Bouchouari-Jabol yaparım Bouchouari kötü topçu asla değil bence kazanılması lazım.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• My
                            • 09.06.2004
                            • 24460
                            • Aydın

"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• My
                              • 09.06.2004
                              • 24460
                              • Aydın

Agunun deplasmanda attığı 9. golmüş.
                              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...