Cekirge misali yine sicradik tebrikler de oulai nin isi can sıktı bosuna bosuna sari kart oldu batagovsuz oulasiz gayseyi nasil gecicez bilmiyorum
Süper Lig 27.Hafta | Eyüpspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Galibiyet kutlu olsun.
Düşmüş takıma karşı ilk devrede berbat bir oyun. Değişiklikler yine anlamsız. Üç puan aldık, Oulai'yi Gs maçında kaybettik.
İyi bir insan, iyi bir abi, iyi bir mentor olabilir. Taktisyenliği, esnekliği sınırlı bir teknik adamımız var. Batagov'u, Oulai'si, Muci'si, Onuachu'su, Augusto'su, Onana'sı, Savic'i, Chibuike'si, Folcarelli'si... Bu kadro, kıymetli ve potansiyelli bir kadro.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Ilkyari gol beklentisi 0,03, ikinci yari 0,3 e cikinca actim maci. 90 dk izleyebilenler alkisi hak ediyor. 20 dk lik bölümde herseyi gördük. Macsonu Basin toplantisinda konusulmasi gereken tek sey "faul olmayan pozisyonda Oulai´nin nasil kart gördügüdür" Ama oyuncusu hirsindan aglarken, siritarak karsilik veren birinden yine bosbos yorumlar dinleyeceksiniz!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Bu kadroyu adam gibi birine verin hiç değilse futbol izleriz. Tamamiyle hocanın çapsızlığına kurban ediliyor takım. Bu kadar kör göze parmak olur. Resmen Avcının 2. dönemindeki teknik direktörlük kabızlığına döndük yine."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
-
Bizim ligde şu pozisyona çoğunlukla, hele hele Trabzonspor forması varsa neredeyse her zaman sarı çıkar.
66'da öne geçmişsin. Rakibin zaten gol atmaya dermanı yok. Sen sınırdaki topçularını hala oyunda tutuyorsan suç hakemin değil hocanındır. Onuachu ve Zubkov'u kenara aldı. Sarı kartı olan Muçi ve Folcarelli'yi oyunda tuttu. Kenarda Bouchaouri, Okay, Salih var. Üçünü de oyuna atıp sınırdakileri koruyabilirdi ama o zaman derbide bahanesi olmazdı.( ゚д゚)Yorum
-
Yorum
-
Bu takımın gs maçını kazanma oranı %1 bile olamaz. Hatta Avrupa'dan ortalama altı bir takımı yenme oranı dsha azdır. Futbol profesyonellerin para için oynadığı bizim zevk almak için izlediğimiz birşey. Allahını seven söylesin bu sene kaç maçta zevk aldınızYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum