Süper Lig 26.Hafta I Trabzonspor 1 - 0 Çaykur Rizespor I Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • objek
    • 01.06.2004
    • 4108
    • logistik
    • Avrupa Diğer

İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi

Tekkenin yerinde olsak hepimiz kafayı yeriz.Adam 1 yılda 10 sene yaşlandı.Elindeki oyunculara bakalım.
    Kaleci Onananın net bir alternatifi yok.
    Sol bek Mustafa ilk devre tek başına oynadı,devre arası gelen Lövik aylardır top oynamamış bir adam.
    Sağ bekte Pinanın alternatifi ortasahadaki Ozan.
    Stoperde Savic sürekli sakatlanıyor.Nwaiwu devre arası geldi.İlk devre sürekli Serdar ve Okayı stoperde kullandık,bir sürü gol yedirdiler.Batagovda ara sıra sakatlanıyor.
    Orta alanda Oulai ve Folcarelliye en net alternatif Ozan.Okay ortasahada olmuyor kağnı gibi.Bouchoauri 6 aydır yokları oynuyordu,tam yeni form tutuyor derken sakatlandı.
    Sol kanatta Olaigbe berbattı.Waka zaten sakattı yeni döndü ve fizik olarak bitik.
    Sağ kanatta Zubkovun alternatifi yok.Visca sakatlandı ve sezonu kapattı.
    10 numarada Muçinin alternatifi yok.
    İleride Onuachunun alternatifi yok.Afrika kupasına gittiğinde bir sürü puan kaybettik.
    Felipe Agustoyu her yerde kullanıyoruz.Solda,sağda,forvet arkasında,gerektiğinde ileri uçta.Onunda kapasitesi belli.

Oncelikle iyi işleyen bir oyun sisteminiz olması lazım fb,de her oyuncunun 3 altarnatifi var!

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
      Yönetim Kurulu
      • 20.08.2009
      • 26211
      • Danışman
      • Kuzey Amerika

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
      Ağlamayana meme yok, burası Süper Lig.
      Evet, şaşırtmadı. Bjk bir hafta "Hakem" diye ağladı, Yasin Kol gitti çıkardı. Bizim Doğan ortalıkta yok, Zeyyat Efendi şahsi kartvizitini dağıtmakla meşgul, Fatih Hocam da "Rakip bizden iyi oynadı, puanı hak etti" diyor. Susun siz. Galatasaray rahatsız olur!
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• AntiŞike
        • 11.06.2013
        • 2036
        • İstanbul

Sezon başından beri iyi futbol oynan maç sayısı çokçok az. O da belli maçın beli bölümlerinde. Bu durum bundan sonrası için ümitleri azaltıyor. Bu işin üzücü düşündürücü tarafı Ama öyle veya böyle 26 maç, 57 puan 2.20 puan ortalama. ve senin 5- 6 kat bütçenle takım oluşturmuş takımlarla başa baş gidiyorsun. bu işin iyi tarafı

Takımın oynu genelde tat vermiyor. hala ne oynanığı belli değil. Ve hocanın yaptığı nerdeyse hiç bir değişikliğin ne takıma , ne oyuna ne skora katkısı olumyor. Hocanın oyun okumasında mı sorun var diye düşünüyor insan hali ile..Bu durum bundan sonrası için ümitleri azaltıyor ama kötü oyunla da olsa eksik bir kadro, niteliğin yanında özellikle belli bölgelerde nicelik olarak eksiklik, hatta ilgili pozisyonda hiç oyuncu olmamasına rağmen bu yoktukta bu puanları almak , her şeye rağmen bundan sonrası için ümit vadediyor

benim yorumum; Fatih Tekke yi sevsem de mevcut oyun kalitesi tüm zorluk ve imkansılıklara rağmen beni çok ümitlendirmiyor. Yönetim ve başkan için zaten söyleyecek bir şey yok. herkesin malumu.
        Ama benim için aslolan herzaman TRABZONSPOR olduğu için ligin sonuna yaklaştığımız şu durumda oyun olarak pek olmasakta puan ve sıralama olarak ümitvareder bir yerdeyiz. Özellikle hocayı ve oyuncularıu eleştirelim .ama doğruyu yapmaları için yapıcı eleştirleri yapalım. Lig bittikten sonra gerekiyorsa Fatih in gönderilmesi için çok yoğun bir baskı , kampanya yapılsın. ama şu 7-8 haftada olabildiğince takıma destek olunsun. şu aşamada takım başına kim gelirse gelsin. belki bundan iyi futbol oynatabilir. Önümüzdeki sene için toplayabilir ama ligin bundan sonrası için faha falza puan toplayabileceğini zannetmiyorum. Dolayısı ile şu an dereyi geçiyoruz. At değiştirmekle uğraşmayıp. YOl gösterip destek olalım.
        İçerde dışarda tribünler doldurulsun.
        gerekiyorsa 10 attığımız maç soncunda, takımı tribünlere çağırıp alkışlayalım ama yönetimi istifaya çağıralım. Ama bu aşamada takım motivasyonunu düşürecek aksiyonlardan mümkün olduğunca uzak duralım derim.

HER ŞEY TRABZONSPOR için

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 26211
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

Rize teknik direktörünün açıklamalarını şimdi dinleyebildim. Bizden bir fazla şut çekmiş, ceza sahasında bizden daha fazla topla buluşmuş, bir puan almalıymış ve hakem şikâyeti.

Yalnız aleyhine bir karar bulamamış, uzatma dakikasından yakınmış. Büyük takımlara böyle davranıyormuş hakemler.

Ya seni Allah bildiği gibi yapsın... Ulan, net kırmızı kartı çıkartmamış sana! Utanman varsa sus, adam sansınlar!

Konya'dan ayrılıp iki günde iş buluyorsun. Asıl yapı bu teknik adamların arasında! Hiçbir başarıları yok ama maşallah iki günde yeni takımda eşofman giyiyorlar.

Ama kabahat bizde! Atacaksın buna beşi, susturacaksın.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• AntiŞike
            • 11.06.2013
            • 2036
            • İstanbul

Hakemlerden en çok ağlayan Sekiztaş dün Gençlere verilen kırmızıyı haklı görüyorsa bizim maçta maçın daha başında Orkun un yaptığ harekete ne diyor acaba?

Ayrıca dün Grençlere verilen kart kırmızı ise bu maçta Folcarelli ye yapılan harekete verilmeyen kart ne anlama geliyor çok merak ediyorum.??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...