Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK A Grubu 3. Maç | Trabzonspor - Fethiyespor | 03.02.26 Salı - 20:30

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fethiye’yi de Onuacu’suz yen bi zahmet

Yorum

• İlk yarının tek iyisi Bouchouari'yi kenara aldı hasta herif.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Ilk yari yarim yamalak oyun oynayan bir bouchari vardi takimin en iyisi olabilir onu da disari aldi mukkemmel oyun okumasina sahip tekke aldigim duyuma gore devre arasi fircalamis sen niye hizli top ceviriyiesun bu yuzdenmi sana kefil oldum ben diye
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hocam ilk yarının belki de en iyisini neden çıkarıyorsun yahu. Yav adam ilk geldiğinde bok gibi oynarken her maç oynatıp, iyi oynamaya başlayınca kesik atman. Ben cidden anlayamıyorum artık cidden kovulmak için bilerek yaptığını düşünmeye başladım. Baskı mı fazla geldi ne oldu. Çık söyle öyle bi durum varsa kimse sana neden gitti demez saygı duyar tersine.

Yorum

• Baktı kendi bir b.k beceremiyor Oulaiyle Onaçuyu beni kurtarın diye sahaya attı.
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• ya ben yanlış maçı izliyorum ya ben cidden bu oyundan hiç anlamıyorum. ilk yarıdaki oyuna göre çıkarılacak son kişi benjamindi. sakatlık falan olmadıysa akıl alır iş değil.

Yorum

• takımın orta açmak dışında gol atma taktiği yok. topu ayağına alan orta açıyor.

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hedef 1 4 arası diyen adamın takımı da bu olur işte. ne bekliyoruz ki.
                  Şu açıklama tam bir düşük zeka turnusolu zaten.
                  . .
                  . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                  . .

Yorum

• Fatih derhal kovulmali.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 2.ligin orta sıralarında yer alan fethiyespor'a karşı gol bulabilmek için oyuna as oyuncuları sokmak zorunda kaldık. bilmem utanır mısınız fatih tekke ve ertuğrul doğan?

Yorum

• Hoca hareket eden her şeye düşman sanırım. Bouchari’yi almış oyundan
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Renkdaslar bu fatihi bize musallat eden yine öz evlat sevicileri bu taraftara mustehak.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Oyun hızlandı hocam koş sakin sakin diye bağır. İleri koşan olursa kı.ını yırt nereye diye.
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Neden hızlı oynamıyoruz ??? Dura dura oynamak zorundalarmış gibi niye saçmalıyor bunlar

Yorum

• Kenardaki şu ruhsuz somurtkan suratı gören futbolcu nasıl motive olsun !
                                McLas was Here

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim