Augusto çöpünü atmadılar mal oğlu mallar, rezalet bir takımız, Fethiyespor'a bile pozisyona giremiyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK A Grubu 3. Maç | Trabzonspor - Fethiyespor | 03.02.26 Salı - 20:30
Daraltma
X
-
Baskan baskan olsa devre arasi ft yakasina yapisir stadyum dan kovar ya ne oynuyoruz bu ozan,okay cok mu iyiler bouchari cop nayir ney Enis destan dan ne varki varYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Nwakaeme dedeme teşekkür edip, bu maçtan sonra teknik kadroya dahil etsinler. Zorlamanın manası yok
en büyük alameti farikası adam eksiltip , ileride top tutmak olan adam bunların hiç birini yapamayıp pas verecek biri haline evrildiyse zorlamanın manası yok.
Ayrıca oyun içinde genelde kayıp olan ama skor katkısı sayesinde bu eksikliğini çoğu kişinin fark etmediği muçiyi kanatta oynatmak da nasıl bir kafanın ürünü çok merak ediyorum
Yorum
-
üçüncü ligin iddialı ve güçlü takımına karşı ilk yarıda etkili baskılı ve çok kontrollü futbolumuzla geçiş yemeyerek iyi iş çıkardık. maestro virtiözümüz Okay ın muhteşem futbolunun bunda etkisi çok olsa da dahi teknik direktörümüz Fatih Tekkenin kontrol manyağı futbol bakışının aslan payı olması yadsınamaz. bu müthiş uyku getiren... şey pardon kontrollü futbolu devam ettirip ikinci yarıyı da gol yemeden mutlaka bala mala atılan bir golle kazanabileceğimizi düşünüyorum.
izahı olmayan şeylerin mizahı olurmuş...from BOGAZIÇI
Yorum
-
Yoo ben sevinmedim biliyodum böyle olacağını bi beklentim yoktu.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke denen zerzevat şu maçtan sonra haydi işine tamam mı biraz onurun varsa istifa edersin.
Ulan seni getirdiler diye öyle böyle sevinmedik be bunun içinmiydi sana yazıklar olsun var ya...
Yorum
-
Sakin .. bir kac sene icinde Tekke ile sampiyon olacagiz . Fatih Sultan Tekke .İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke denen zerzevat şu maçtan sonra haydi işine tamam mı biraz onurun varsa istifa edersin.
Ulan seni getirdiler diye öyle böyle sevinmedik be bunun içinmiydi sana yazıklar olsun var ya...
Yorum
-
Sistem belli degil mevkiler belli degil karman çorman dağınık ve istikrarsizlik vaad eden bir futbol izliyoruz.
Kupadan da eletecek bizi Tekke reis.
Israrla yazdim yine yaziyorum bize en az sol kanat kadar forvette lazim. Önde duvar olabilen ve topu oralarda tutacak, baglanti kurabilen bir sey lazim.
Hem kanat yok hem de önde top saklayan, takimi önde tutan birisi yok. Pozisyona giremiyoruz takim kalitesi çok düşük. Önde becerikli isimler yok."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Murat Keçeci
- iyattara
- Erhan Sezer
- _OziloZ_
- Smmm.Kubilay
Yorum