Yüzlerce kez yazdık biz takımdan git fbyi gsyi darmadağın et demiyoruz önce rahat yenebilecegimiz takimlari güzel bir oyunla yen ne oynadığını sistemini hissettir hoca farkını göster elindeki oyunculardan yeterli verim aldiktan sonra eksik olan mevkilere hazır oyuncu iste fazlada yüklenmek istemiyorum çünkü ikinci devre tam kadroyla çıkıp daha iyi olacağımızı tahmin ediyorum
ZTK A Grubu 2. Maç | İstanbulspor 1 - 6 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk kötü oyunu derkenCihan yuhalandi, taraftara trip attı ve hala kadroda. Kanat desen degil orta saha desen degil, skor üreten oyuncu degil pas yapan birisi degil. Hala şu maç kadrolarina girmesi çok net torpil göstergesi.
Alt yapimizda 3 tane genç milli isim var daha 1 dakika süre alamadılar. Cihan in kiralanmasi gerekiyor, onun yerine Onuralp denenmeli. İlk kötü oyununda Cihan konusu tekrar konuşulacak, gerginlik olacak aha buraya yaziyorum. Ne gerek var?
ilk maçında desen yeterliydi, kesinlikle kötü oynayacaktır.
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca SahayaYorum
-
Istanbulsporu da bir zahmet yensinler mazereti yok bu macin alinmasi lazim sansimizin devam etmesi icin alanyanin karagumruk beraberligi isimize geldi1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
trabzonspor onuralp,pina,taha emre,batagov,turan tuncer,salih,folcarelli,olaigbe,sikan. agusto olarak çıkmalı korkma artık Fatih hayde fırtına
Bordomavi.net - OrhangaziYorum
-
cihan ve solda ozan oynarsa yandık yedekler ile bile yener bizi istanbulsporBordomavi.net - OrhangaziYorum
-
-
-
Serdar gitti kurtardik darisi ozanin cihanin basina gitmedigi surece tekke oynatacak bunlari belli oldu koca trabzonsporun kaptani ozan karadeniz fikrasi tadinda..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
-
Yorum
-
bu tip maçlar kağıt üzerinde kolay gözükse de zordur esasında
zemini, atmosferi, stresi ayrı olur
gruptan çıkma şansı için kazanmak şart
başarılar takımYorum
-
Hala bu takimda ozan ve olaigbe 11 de oynuyorsa yaziklar olsun. Ben Sıkan olsam onun gibi bu td icin sans verdiginde oynamazdim. Ft sansa puanlar almis sozde td nerede oldugunu hala anlamamis kendini Istanbulspor da oldugunu düşünüyor.oyuncu kazanma oyun okuma koskoca 0Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
-
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum