ZTK A Grubu 2. Maç | İstanbulspor 1 - 6 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
ZTK A Grubu 2. Maç | İstanbulspor 1 - 6 Trabzonspor | Maç Sonucu
En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 11.01.2026, 23:27.Etiketler: Yok -
-
İstanbulspor anlarda çok iyi bir takım, anları doğru oynarsak iyi olur. Anlarda badi boziyşın deduğumuz şeyi doğru konumlamak lazım. Başımız dik ayrılıyoruz ama böyle olmaz,olmaz!... F.TekkeSonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:Yorum
-
Berabere kalıp havlu atarız atmasak da başak maçında eleniriz. Nuri her gece o maçı düşünerek uyuyorYorum
-
Bu gruptan çıkarsak yaklaşık 20 yıllık forum üyeliğimi iptal etmek için yönetici arkadaşlara başvuracam.
Size temin ederim bu takım bu teknik heyet ile Fethiye takımına bile üstünlük kurup galip gelemez.
Gruptan çıkmak ha.
Ligde salakliklariyla şimdilik 3.sıraya düştün, ve muhtemelen Samsunspor ligi üzerimizde bitirir, 6-7. oluruz, Ziraat'da yalan oldu. Milyonları tıkır tıkır indirin kansızlar.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Yorum
-
Lige iyi başladık ve göztepe galibiyetine kadar iyi getirdik fakat bjk maçıyla başlayıp gs maçına kadar olan bölümde bir çuval inciri berbat ettik.Bireysel savunma ve takım savunmamız rezil durumda son gs maçında savunmada yerleşik durmamıza rağmen her türlü açığı verdik.Set halindeyken bile 2 stoperin arkasına geçtiler.Bekler ile stoperler arasındaki koridorlarda defalarca topla buluştular.Defalarca adam kaçırdık.Bu bizim maça konsantre olmadığımızı gösteriyor.Çünkü 2.ligden bir takım getir koy kompakt dur de bu kadar açık vermezdi.Umarım gs maçı inişteki son grafiğimiz olur ve kupa maçıyla tekrar yukarıya doğru ivmeleniriz.Yorum
-
Bu maç Fatihin son maçı olur. İstanbula yenilirse başı dik bir şekilde istfia ederKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :DYorum
-
Yorum
-
Bu ne karamsarlık arkadaş hem olumsuz mesajlar, çatır çutur yeneriz istanbul kim ,Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
-
Cihan yuhalandi, taraftara trip attı ve hala kadroda. Kanat desen degil orta saha desen degil, skor üreten oyuncu degil pas yapan birisi degil. Hala şu maç kadrolarina girmesi çok net torpil göstergesi.
Alt yapimizda 3 tane genç milli isim var daha 1 dakika süre alamadılar. Cihan in kiralanmasi gerekiyor, onun yerine Onuralp denenmeli. İlk kötü oyununda Cihan konusu tekrar konuşulacak, gerginlik olacak aha buraya yaziyorum. Ne gerek var?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Onuralp kadroda yokCihan yuhalandi, taraftara trip attı ve hala kadroda. Kanat desen degil orta saha desen degil, skor üreten oyuncu degil pas yapan birisi degil. Hala şu maç kadrolarina girmesi çok net torpil göstergesi.
Alt yapimizda 3 tane genç milli isim var daha 1 dakika süre alamadılar. Cihan in kiralanmasi gerekiyor, onun yerine Onuralp denenmeli. İlk kötü oyununda Cihan konusu tekrar konuşulacak, gerginlik olacak aha buraya yaziyorum. Ne gerek var?
Milli takıma gitti sanırım.
Yorum
-
Fethiye'nin bile bir oyun planı var, dönem dönem GS savunmasını zorladı fakat koca Trabzonspor GS'den plaka yememek için acayip atraksiyonlara girmişti. İstanbul maçından 1 puan bile alırsak başarıdır.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum