Tüm Transferler(2004-2005)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Harun-61
    • 29.05.2004
    • 20107
    • Yönetici
    • Trabzon

İlk olarak tigin tarafından gönderildi
    Geçen yil bu zamanlar bu sayfalarda ayni elestiriler eski yönetime getirilmisti.Maxim ve agustine transfer edilincede herkes sampiyonluk havasina girmisti.onlardan yeterli verim alinamadi bu gerçek ama bu gerçegin sorumlusu yönetim degil.simdi bu tür bir transfer kesin olurmu bilemeyiz ama olursa burdan yönetimi taslayanlar mahcup olacak.ayrica elestiri yaparken herkesin biraz daha ölçülü olmasi gerek
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• EmrahYalçınalp
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 29.05.2004
      • 5470
      • Akademisyen

İlk olarak tigin tarafından gönderildi
      Geçen yil bu zamanlar bu sayfalarda ayni elestiriler eski yönetime getirilmisti.Maxim ve agustine transfer edilincede herkes sampiyonluk havasina girmisti.onlardan yeterli verim alinamadi bu gerçek ama bu gerçegin sorumlusu yönetim degil.simdi bu tür bir transfer kesin olurmu bilemeyiz ama olursa burdan yönetimi taslayanlar mahcup olacak.ayrica elestiri yaparken herkesin biraz daha ölçülü olmasi gerek

Maxim ve Agustine çok iyi iki örnek. Simdi, meselaZafer Biryol'u ve Murat Hacioglu'nu almis olsak iyi transfer yaptik diyecektik. Ama ikisi de -geçen sene Maxim ve Agustineörneklerinde oldugu gibi- takima katki yapamayabilecekti. Herseyden önce bizim geçen seneki takimimizda bu 3 ezikle kafakafaya oynar. Ama transfer yapilmasin mi? Tabiki yapilsin, hem de bir an önce... ama olayin ilk boyutunu da göz önünde bulundurmak lazim...

Yorum

• Can-i-bus
        • 07.06.2004
        • 25

Paran yoksa olmuyor iste.

Medya artik tabii bizim transfer haberleri hemen verecek, senye sampiyonluga oynuyoruz, sampiyon ligine katilabiliriz.

Simdi bizi 3 büyükler gibi tutuyolar, onlar para verdinmi aliyolar, medya haberlerimizi vermesse demekki siradan anadolu takimi olmussuz demektir.

Yorum

• Magnolia
          • 07.06.2004
          • 1174

Klübümüze güvenip bekleyelim,henüz transfer dönemi kapanmadi.Trabzonspor'umuza her kosulda güveniyorum ve Sampiyonlar Liginde basarili olacagimiza inaniyorum...

Transfer tahminleri ile kendimizi yipratmaktan baska birsey yapmiyoruz.Ne kadar çok konusursak -olmayan transfer-üzerine o kadar umutsuzluga kapiliriz...
          Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
          Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

• Can-i-bus
            • 07.06.2004
            • 25

Trabzonspor gündemindeki isim Marco Aurelio transferi ile ilgili tüm gerçekleri Karadeniz'e açikladi. Sari-Lacivertli camiada tartisilmasinin ardindan "Artik Fenerbahçe defterini kapattim" diyen Brezilyali oyuncu, "Yönetimin bana 1 yabanci kaleci alacaklarini söyleyerek, kulüp bulmami istedi. Aslinda bunu bekliyordum. Daha önce Trabzonsporlu yöneticilerle görüstüm ve gönderilirsem sadece Bordo-Mavili takima gidecegimi söyledim kendilerine" dedi.
            Marco, "Suanda yabanci kaleci alinmadigi için idmana çikiyorum ve gelismeleri izliyorum. 2-3 gün içinde transferim netlesecek. F.Bahçe Yönetimine de söyledigim gibi ayrilirsam sadece Trabzonspor'a giderim. Onlar da buna sicak bakiyor. Yeniden Bordo-Mavili formayi giymek çok istiyorum. Trabzon'daki sicakligi açikca sampiyon oldugum halde burada bulamadim" dedi.

Yorum

• metehan
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 31.05.2004
              • 4301
              • Bilgisayar Müh.
              • İstanbul

Insallah bize gelir.
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Harun-61
                • 29.05.2004
                • 20107
                • Yönetici
                • Trabzon

İlk olarak Can-i-bus tarafından gönderildi
                Trabzonspor gündemindeki isim Marco Aurelio transferi ile ilgili tüm gerçekleri Karadeniz'e açikladi. Sari-Lacivertli camiada tartisilmasinin ardindan "Artik Fenerbahçe defterini kapattim" diyen Brezilyali oyuncu, "Yönetimin bana 1 yabanci kaleci alacaklarini söyleyerek, kulüp bulmami istedi. Aslinda bunu bekliyordum. Daha önce Trabzonsporlu yöneticilerle görüstüm ve gönderilirsem sadece Bordo-Mavili takima gidecegimi söyledim kendilerine" dedi.
                Marco, "Suanda yabanci kaleci alinmadigi için idmana çikiyorum ve gelismeleri izliyorum. 2-3 gün içinde transferim netlesecek. F.Bahçe Yönetimine de söyledigim gibi ayrilirsam sadece Trabzonspor'a giderim. Onlar da buna sicak bakiyor. Yeniden Bordo-Mavili formayi giymek çok istiyorum. Trabzon'daki sicakligi açikca sampiyon oldugum halde burada bulamadim" dedi.

ins. bu haber dogrudur !!!

sadece bordo mavi, unutamamis bizleri !!!![img]smileys/smiley32.gif[/img]
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• schumi
                  • 29.05.2004
                  • 507
                  • İnşaat Mühendisi
                  • İstanbul

yaw inanmayin su yalancinin dedigine!!!! ayni dönemde üç takima imza atan herifin söylediginemi inaniyorsunuz, yapmayin Allah askina!!!!
                  75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

• Can-i-bus
                    • 07.06.2004
                    • 25

bilmiyorum dogrumu insallah dogrudur, ama karadenizgazete`de yaziyor. Yani sadece trabzonun haberini ve diger karadeniz takimlarinin haberlerini veren gazete.

Yorum

• ozcan_asanoglu
                      • 31.05.2004
                      • 2726
                      • Bankacı
                      • İstanbul

geçmisi çok fazla kurcalamamak lazim,bir sartla o da bize karsi yapilmis bir asagilama, hakaret vs. bana göre aurelio öyle birsey yapmadi..fazla para veren vardi çekti gitti...siz biraz daha fazla verseydik belki geçen yil sampiyonduk...bu yil gökdenizin yaptigi gibi bize dokuz dogurtmadi aurelio...ki adam berezilyali..bizim öz be öz evladimiz bu nette ikinci en fazla sayfali topic çikartti...kisacasi, aurelio gelirse baska transfere gerek yok, feneri hem defans hem de ofansda toparlayan tek adamdi geçen yil...gelirse % 90 sampiyonuz bana göre...
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• U.Sadıkoğlu
                        Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                        • 19.06.2004
                        • 13707
                        • Avukat
                        • İstanbul

Arkadaslar Biz Bu Kadar Transfer Yapacaksak Ne Yapacaz S.Ligindee
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Özkan Erdem
                          • 28.06.2004
                          • 3908
                          • Yük. Mühendis
                          • İstanbul

Hergün bi yalan, igreniyorum artik gazetelerden.. Aurelio'ymus, unutmamismis, dönmesini çok isterim ama ona kizgin olmadigimi söyleyemem, hakliydi belki ama gitmemeliydi hele fenere.. Gelirse taraftarin gönlünü tekrar kazanabilir mi bilmiyorum ama insallah dönersin vedaha da çok pisman olursun gittiginekaraoglan
                          BORDO MAVİ

Yorum

• schumi
                            • 29.05.2004
                            • 507
                            • İnşaat Mühendisi
                            • İstanbul

İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
                            geçmisi çok fazla kurcalamamak lazim,bir sartla o da bize karsi yapilmis bir asagilama, hakaret vs. bana göre aurelio öyle birsey yapmadi..fazla para veren vardi çekti gitti...siz biraz daha fazla verseydik belki geçen yil sampiyonduk...bu yil gökdenizin yaptigi gibi bize dokuz dogurtmadi aurelio...ki adam berezilyali..bizim öz be öz evladimiz bu nette ikinci en fazla sayfali topic çikartti...kisacasi, aurelio gelirse baska transfere gerek yok, feneri hem defans hem de ofansda toparlayan tek adamdi geçen yil...gelirse % 90 sampiyonuz bana göre...

yani gökdenizle aurelloyu kiyasladinya helal sana!!!!!!

adam eski yönetime tamam anlastim bugün atarim yarin atarim babam brezilyadan gelince atacagim o da görsün diye diye bizi oyaladi ve b arada 2 takima daha imza atti ve gençlerdende avans almis adam!!! ve sende bunu bize 5 yillik imza atmis ve ona önerilen fiyatlarin yarisina imza atmis bir oyuncuyla kiyasliyon vall pes!!!!!!!
                            75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

• tigin
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 31.05.2004
                              • 4643
                              • Ankara

İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
                              Gökdenizle o yalanci çingeneyi kiyaslaman hiç dogru degil.
                              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• ozcan_asanoglu
                                • 31.05.2004
                                • 2726
                                • Bankacı
                                • İstanbul

arkadaslar,kiyas yaptigim seyleri karistirmayin....gökdeniz'in bizim gözümüzde degeri ne kadar yüksekse o kadar da kredisi vardi, onu kullandi...gökdeniz ile ilgili topicleri açik okuyun..bu kadar mi hafizamiz zayifladi...aurelio da bir yabanci olarak fazla para aldi gitti olay bu..o da çok az olan kredisini kullandi....tabiki sizin düsündügünüz anlamda onlari karsilastirmam...
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...