Ilk transferimiz Celaleddin, insaallah diger transferlerde Gerede kampina yetisir [img]smileys/smiley25.gif[/img]
Tüm Transferler(2004-2005)
Daraltma
X
-
arkadaslar bugun isim vardi Belcikaya gitmem icap etti, orda tanidigim bir antrenor var, zamaninda birinci ligde yardimcilikta yapmis yani futbol bilgisi vok yuksek biri sordum bu Thijs kimdir nebicim futbolcudur ? valla bana dedigi standart bir futbolcu nasil 1,5 milyon istiyorlar anlamadim.
Hollandadan ornek vererek dediki Feyenoordda ilk 11 e giremez dedi. INsaallah bir bildikleri var bizimkilerin, bana oyle geliyorki sommer ve deheane gibi standart futbolcu..
Ben sadece duyduklarimi iletmek istedim benim kendi gorusum degil yani elestirmeye gerek yok [img]smileys/smiley2.gif[/img]Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!Yorum
-
Umarim degin gibi degildir murat abi standart topçu ise yandik. Birini gönder digerini al. Neyse umarim hayirlisi olur.Her Asker Kısa Dönem olamaz :)Yorum
-
Yattarayi da kimse tanimiyordu.( Muratçim sözüm sana degil , o konustugun kisiye)www.trabzonspor.ailesiyiz.biz
Fenerbahçe olmasaydi Trabzonspor\'un asilliginin ve kiymetinin farkina varamayacaktik. Iyi ki varsin FenerbahçeYorum
-
transferde biraz daha acele etmemiz lazim...
Kampa tam Kadro katilmamiz lazim Sampiyonlar Ligi ön eleme maclarida erken basliyor1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
nooldu bu sota meselesi kulagina bi haber gelen var miTarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich HegelYorum
-
nedense istedigimiz futbolcularin ismi ayni günde medyada yer aliyor ??? pat diye adama 500 bin$ zam yapiyor takimi....
casus mu ne var yaaaaaa...[img]smileys/smiley7.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
İlk olarak serdarhoca tarafından gönderildiYattarayi da kimse tanimiyordu.( Muratçim sözüm sana degil , o konustugun kisiye)
iyi de, Yattara ilk 11'e giremiyor ki zaten[img]smileys/smiley25.gif[/img]yani tamam, sempatik, seyretmesi zevkli ama, abartmamak lazim...
Gençse ve yildizsa Türkiye'ye zaten gelmez, olsa olsa gider, Sota gibi. Bence zaten yapilmasi gereken sey nokta atisiyla uygun adami bulmak, hepsi o. Yerliler pahali, o zaman ucuza 'standart' yabanci alacagiz mecbur...
Yorum
-
yillardir transfer mevsiminde eziyet cekiyoruz resmen. hergun umitle internetin basinda butun spor sitelerini dolasiyoruz. televizyon kanallarindaki butun spor haberlerini izliyoruz. biliyoruz bir transfer haberi gelmeyecek ama yinede alikoyamiyoruz kendimizi.belki bir umit.... belki bugun olmustur diye oyalanip duruyoruz ve maalesef yillardir sonuc hep husran. g. birliginin ,g.antepin talip oldugu futbolculari bile alamiyoruz. bizans takimlari karsisinda belkide sadece bu konuda eziliyoruz. ve arkadaslar bu konu benim cok gururuma dokunuyor.kendi futbolcumuza bile imza attiramiyoruz.ben bunlara katlanamiyorum artik. biz o kadar buyuk bir camiayiz ki bu durumda olmak insana izdirap veriyor. artik yeter....HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum