Süper Lig 15.Hafta | Göztepe 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Normalinde fikirlerine hiç katılmadığım birinden alıntı yapmak ve herkesin yukarıdaki yazıyı okumasını istemek çok garip amaTrabzonspor ve Fatih Tekke ilişkisini özetleyen güzel bir yazı olmuş.Beyler Trabzonspor'un başına TD olarak eski topçu getirme furyası yanlış ve affedilmez tarihi bir hatadır sırf bu anlayış yüzünden senelerimiz yıllarımız heba oldu..Bunlar yani Hamiler Tolunaylar Ünallar Şotalar vs sırf bir şeyler öğrenecek deney gözlem yapacak diye ne sezonlar kaybettik..Bakın ben Tekke'ye de karşıydım ama artık bu işi bıraktım kafam rahat..Niye? Bunu Tekke takımı ikincilik koltuğuna oturttu diye yazmıyorum bi ton eksiği var teknik açıdan bunu uzatmak istemiyorum..Artık Tekke'den sonra yeni bir aday adayı eski topçu da kalmadı..Bu saatten sknra yönetimin tedrisatı üst seviyeye çıkmış palazlanmış bir teknik adama para basıp td diye takımın başına birini getirmesi de mümkün değil...Ben bıktım açıkçası ve Tekke takımın üzerindr deney gözlem yapsın öğrensin yanıla yanıla gerçeği görsün ve kurt bir hoca olsun diyorum..
O açıdan Tekke'yi kovulması gereken bir adam gözüype bakmayın yanlışını eleştirin ki ben de eleştireceğim ama baskı yaratıp kovulmasına ön ayak olacak cümleler yazmayın bize bi faydası yok..Gönlüm istiyor ki Tekke bu takımın Ferguson'u olsun Sir lakabını alsın beynim de diyor ki açıklamalarıyla ürkek bir güvercin gibi takılan her an istifa edip gitmek gibi bir hevesi varmış gibi ara ara sitem eden Tekke'nin teknik taktik anlamda öğreneceği çok şey olduğundan üstüne gitmemek gerekir..Tekke'yi topçuluğundan tanıyan biri olarak yazayım biraz kafası kırıktır deli dolu bir adamdır her şey iyi giderken bırakı0 gidebilir de o açıdan yıpratmayın bu adamı..Yeni bir Şenol Güneş kazanalım diyorum..
Dünkü maçta teknik açıdan eleştirilecek çok şey var ama yazmaya gerek yok yaptığı doğru işler de var..Bazen saha içi tercihleri ve hamleleri yanlış olsa da bunu bir sonraki hamleyle düzeltme arayışında olduğu için buraya eleştiri adı altında bir şeyler yazmayacam..Hocaya destek olun.
Durum bu ve bu gerçeğe göre hareket etmek taraftara düşüyor.- Memento mori
Yorum
-
Fatih Tekke yanlış yapıyordur illa ki itirazım yok ama sinerji anlamında ondan iyisi gelmez bu takımın başına. Şuan bulunduğumuz durumun en büyük payı Fatih hocada. Trabzonspor ile öyle bir temiz aşkı var ki inanın bazı maçları bu sinerji sayesinde kazandık. Yedek kulübesinde Orhan Ak, mustafa sarp ,önder karaveli gibi adamları göreceğime Fatih Tekkeye katlanırım daha iyi en azından bir şeyleri dert ettiğinden şüphe duymam.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum