Süper Lig 15.Hafta | Göztepe 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Süper Lig 15.Hafta | Göztepe 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 07.12.2025, 12:08.Etiketler: Yok -
Göztepe, Bjk, Gençler'i yenip lider olarak ilk yarıyı kapatıyormuşuz birde 😂I am not in danger , I am the danger.. -
-
İlk yarıyı 36-40 puan arası kapatırsak, bu kadro ile büyük başarıdır net, 40 puan normal şartlarda şampiyonluk puanıdır..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 30.11.2025, 11:46.I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
-
Ligin ilk yarisini liderle en fazla 3 5 puan farkiyla bitirebilrisek cok iyi olur . Gs fb nin avrupa maceralari devam edecek . Illaki puan kayiplari olacak avrupa donusleri .
Sampiyonluk sansimizin olacagi bu denklemde devre arasi kesinlikle 1 stoper . Ana tecrubeli . Hugo ayarinda . 1 kanat oyuncusu . Her iki kanatta da . Ama skoker olmali kesinlikle . Boga bize uygun degil mesela . 1 de orta saha . 8 no . Takimi dengeleyecek . Rahatlatacak .
Bu 3 oyuncu tecrubeli olmali . Firtina esmeye devam etmeli ..Yorum
-
Sansla falan çok maç aldık ancak kazanma alışkanlığı ve özgüven kazandık bu saatten sonra mazeretimiz kalmadı çıkıp top oynayarak puanları almalıyız
Bu arada en büyük eksiğimiz önde götürdüğümüz maçlarda skoru korurken rakibe çok gol pozisyonları vermemiz
Orta sahada topla iyi oyuncularimiz ayni başarıyı defans yaparken göstermeleri lazımYorum
-
bizden önce
gs samsun ile içerde
fb başak ile deplasmanda oynuyor
yarın da birbirleriyle oynuyorlar
efsane bir hafta
şurdan bir çıkabilirsek
yeni bir gervinho aranıyor
herifler gol yemiyor
hücum güçleri de bir o kadar düşük
tam 1-0 lık maç
tribünü maça sokmadan
salaktan bir golle
kimseyi kırmadan ama herkse korku salarak
çıkıyoruz burdan inşhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
2 hafta döküldükten sonra bu maçta ekstra oynarmıyız bilemiyorum...
Çok kolay pozisyon veriyoruz. Bi 20 dk iyi futbol kalan 70 dk kaos.trabzonspor bir sevdadir...Yorum
-
Durun Mekanın sahibi geldi : ))
Dünkü maçta kamera sıklıkla sanırım bir Göztepe taraftarını gösterdi.
Şu an Göztepe-Hatay-Güzelyalı da Göztepe forması dışında sadece Ts formasına ses çıkarılmaz
Umarım ki bu dostluk yıllarca devam eder. Şampiyonluk yolunda Göztepe gibi sağlam taraftar ve deplasman olabilen 2 şımarık büyüğe dersini iyi veren takımlara ihtiyaç var. Bir diğeri Bursa idi.
Bu arada ben Göztepe de oturuyorum. Bizim mahalle herkes ailecek muhtemelen maçta olur.
Şimdi Göztepe ligin fizik kuvveti olarak en güçlü takımı. Boğa gibi oyuncular
Yan toplara bu yüzden dikkat. 2 maçtı Bjk yi taç ile dağıttılar.
Ayakları yere iyi basıyor. Konsantre olunca cidden çok tehlikeli ve maç boyu agresifler.
Anca biz tam istemediği bir takımız. Top Göztepe de iken uyuzlanıp, Top ele geçirince hızlı baskın yaparsak gol atabiliriz
Oluai çok şart değil maçta. Bjk maçında daha çok gerekli. Bize biraz boğuşacak adam lazım
O yüzden batagov, Okay, Olaigbe , zubkov ve agusto tam bu maçın adamları
Sonuçta biz şampiyonluğa oynuyoruz kazanalım ama dostluğumuz bozulmasın. Gerçekten GözGöz de umarım şampiyonluk yaşar. Ben çok şanslıyım. 2 tuttuğum takım 2 dost takım olarak istanbul sirretlerine karşı hep omuz omuza
Yaşa Trabzon , Yaşa GözGöz
13 Vitor HugoYorum
-
-
Hocanın Baniya yerine Okay tercihini anlatması lazım. Belki biz anlamıyoruz, kapasitemiz yetmiyor. Herkes biliyor bu adamın bir bomba yapacağını, hoca inatla oynatıyor. Bir tane top alamıyor havadan, yerden. Ağırlık olarak Savic'ten bile ağır. Stoper olmadığı için oyun bilgisi yok. Herhangi birinin oynaması bile Okay'dan iyidir.
Göztepe'de Janderson ve Juan. İkisi de çok hareketli, hava hakimiyeti iyi isimler. Okay'ın eşleşme ihtimali yok.( ゚д゚)Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum