Süper Lig 14.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • MetehanS
    • 02.08.2011
    • 1885
    • Kocaeli

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: sen kahinmisin.jpg 
Görüntülenme: 80 
Boyut: 29.3 KB 
Kimlik: 11395559
    Part time kahinlik yapıyorum.
    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Tahir61
      • 11.09.2009
      • 7630
      • Antalya

İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi

"liverpol eski liverpol değil" diyen iho 1
      bu arkadaş 2
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• PortoDeGalinhas
        • 11.08.2014
        • 1638
        • Gemi İnşaatı veGemi Makinaları Mühe
        • İstanbul

Başakşehir maçında oynanan futbol gerçekten çok iç karartıcıydı ama bu maç özelinde takımın bu kadar eleştirilmesini biraz anlamsız buldum. Özellikle 45-75 arası oynanan oyun, uzun zamandır görmediğimiz seviyedeydi. Maçın bazı bölümlerinde oyundan düşüyoruz, ama bu kadar genç takımda bunlar gayet normal. Beklentiyi yüksek tutmadığınız sürece Ts maçlarını izlemek çok keyifli oluyor. Ben açıkcası uzun zaman sonra ilk defa maç saatlerini iple çekiyorum.

Bu arada Savic dönse bile bizim takımın ciddi bir sağ stoper eksikliği var. Bu takım bir şekilde gol atar rakiplerine karşı ama defansta da her takımdan gol yiyebilecek basit hatalar yapılıyor.
        -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
        https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• iyattara
          • 26.07.2006
          • 3669
          • Finansal Raporlama - Sigorta
          • İstanbul

İlk olarak iyattara tarafından gönderildi
          Cumartesi akşam 22.00'de 32 31 31 olacak. Sonrası Allah kerim.
          33 32 31 Haydi bakalım.

Bazen Sevinç Bazen Keder
          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• pReN@_61
            • 10.12.2004
            • 25746
            • İstanbul

(UEFA)

Yorum

• My
              • 09.06.2004
              • 24460
              • Aydın

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi

olumlu ? Tekke'ye epey bir sempati var gibi görüyorum ben... tabi onlar % olarak ne kadar, o ayri bir konu
              Olumlu, evet. Herhangi bir paylaşımının altına iyi bakın. Bir sürü fbli gsli bjkli. Daha dün bir videonun altında bjkli bayram değil seyran değil Trabzon şampiyon olcak inşallah diyor. Enteresan bir durum var anlayamadım ben tam.

"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Mert Oğuzlu61
                • 04.06.2009
                • 20768
                • İstanbul

İlk olarak My tarafından gönderildi
                Olumlu, evet. Herhangi bir paylaşımının altına iyi bakın. Bir sürü fbli gsli bjkli. Daha dün bir videonun altında bjkli bayram değil seyran değil Trabzon şampiyon olcak inşallah diyor. Enteresan bir durum var anlayamadım ben tam.
                İstanbullularin sempatisinin sebebi muhtemelen Tekke'nin mutevazi profili. Agresif ve saga sola laf atan bir aciklamasi olmadi, ara sıra Senol hoca gibi felsefe de yapiyor dikkat cekiyor.

Ünal Karaman doneminde de 3 İstanbullu birbirini yerken, 'Biz olamazsak Ts olsun' diyordu, maçlarımıza sempati vardi. O donemki gibi genç kadro oluştu. Bunun da etkisi vardir.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Tarjeta Amarill
                  • 30.06.2024
                  • 1483
                  • Kuzey Amerika

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi

İstanbullularin sempatisinin sebebi muhtemelen Tekke'nin mutevazi profili. Agresif ve saga sola laf atan bir aciklamasi olmadi, ara sıra Senol hoca gibi felsefe de yapiyor dikkat cekiyor.

Ünal Karaman doneminde de 3 İstanbullu birbirini yerken, 'Biz olamazsak Ts olsun' diyordu, maçlarımıza sempati vardi. O donemki gibi genç kadro oluştu. Bunun da etkisi vardir.
                  Ünal Karaman döneminde altyapıdan gelen 5 oyuncu birden ilk 11'de oynuyordu: Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Hüseyin Türkmen ve Abdülkadir Parmak. O dönemde Trabzonspor'a duyulan sempatinin temelinde bu futbolcuların genç ve Türk olmaları yatıyordu. Türk insanı genç ve Türk yıldızları ve yıldız adaylarını her zaman sevmiştir. Arda Güler ve Kenan Yıldız'ın gördüğü ilgi bu yüzden.

Şimdiki takımda böyle bir durum yok. Fatih Tekke altyapıdan gelen futbolcuları oynatmıyor. Fatih Tekke'ye diğer takım taraftarları tarafından duyulan sempatinin sebebi nispeten genç, Türk ve ahlaklı olması. Futbolcuğu döneminde hakkının yenmiş olmasının da büyük payı var. Türk insanı merhametlidir. Hakkı yenen insanlara sempati duyar ve onlarla empati yapar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...