Süper Lig 14.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Bi kaç dokunuş ister,
Evet aldığımız puana bakınca eleştirmek ayıp gibi geliyor ama art niyetimiz yok, olanı söylüyoruz, oynanan oyun ortada,
Dün 3-1 öndeyken belki 3-4 tane net pozisyon verdik, gol attılar sayılmadı, direkten topları döndü,herkeste bi panik.
Dediğim gibi bişileri değiştirmemiz lazım, devre arası 2 çok kaliteli takviye gerekli, top dağıtan, oyunun yönünü değiştirebilen, adam geçebilen, sakin kalabilen 2 oyuncuya ihtiyacımız var.
Bunlar Waka ve Hamşik,
Bu 2 oyuncuyu bulabilirsek seneye şampiyonluktan bile bahsedebiliriz, ama bu halimizle bi dağılırsak bir daha toparlanamayız,
Pina-Batagov-Oulai-Jabol da yalan olur.Yorum
-
Uğurcan için sergilediği tiyatro sebebiyle bu yorumcu beye mesafeliyim. Fakat söyledikleri, maç bitiminde önceki sayfalarda yazdığım yorumuma paralel.
sonunda birisi bu gerçeği görüp konuştu. fatih hoca bu kafayla giderse aynı ünal karaman gibi kendini durduk yere kovduracak. yok şampiyon yapacak olan varsa gelsin, yok efendim hedef 1 ile 4 arası, yok puan kaybında sırtımızda bekliyor vs bunlar nasıl açıklamalar. ulaş harbiden çok önemli bir konuya değenmiş. altına imzamı atarım. fatih hoca işler tersine döndüğünde arkasında duracak insan bulamaz.
Hoca, iki haftadır oyuna yönelik eleştirileri şahsî mesele olarak kabul ediyor. Hanımını anlattı geçen hafta... Bu hafta, sopayla bekliyormuşuz. Yanlış yapıyor.
Sen eleştirilerden takımın menfaati için uygun olanları, ders niteliğinde olanları al. Erdemli insan bunu yapar. Başarı çıtasını da yükseltir.
Yok, herkesi bir çuvala atıp "Organize Kötülük" triplerine girersen, yanlış anlama da, o koltuktan kimler geçti...
Daha ilk maçında "Taraftar takımı bozdu" dedi. Bütün alemin "penaltı" dediği penaltımıza "Bence penaltı değil" dedi. Böyle davranarak farklı olunmuyor. Arne Slot, Guardiola, L. Enrique eleştiriliyor. Ayrıca kimsenin sopayla beklediği yok. Eski Avni Aker olsa, evinde 1-0 geri düşen takımın ayakları titrerdi (Doğruydu yanlıştı demiyorum).
Hepsini geçtim. Kazanmışsın. Pozitif davransana. Camiayı kucaklasana. İnsanlara umut olsana. Lider olmak bunları gerektirir. Kendine yel değirmenleri yaratıp hayali mücadelelere giriyor. Yok, gerçekten rahatsızlığı varsa, gitsin muhatabına iletsin. Bu dille değil. Çıkıp şöyle dese; "Bu takımdan, genç oyunculardan kimse başarı beklemiyordu. Bakın, yüzlerce milyon Euroluk kadrolarla aynı yerdeyim". "Helal olsun, eline sağlık" derim.
Hocam, sen maçını kazan. Kimsenin beklentisi yoktu bu takımdan. Şampiyonluk baskısı da yok. Ama bak, zirveyle puan fakın bir (1). Ne yani, adamlar puan kaybetse, "bizim hedefimiz ilk dört, şampiyonluk baskısı istemiyoruz" deyip yarışmayacak mısınız?
Biz galibiyeti kutlayıp eksiklerimizi konuşacağımız yerde hocanın üstü kapalı sitemlerinin şifresini çözmeye çalışıyoruz.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
gs kalan son 4 maçta 6 puan alır
fb 7 alır
biz 5
38-38-36, biter ilk yarı
şükür
aminhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
hocam işte gerçekten yel değirmenleri mi yaratılıyor
Uğurcan için sergilediği tiyatro sebebiyle bu yorumcu beye mesafeliyim. Fakat söyledikleri, maç bitiminde önceki sayfalarda yazdığım yorumuma paralel.
Biz galibiyeti kutlayıp eksiklerimizi konuşacağımız yerde hocanın üstü kapalı sitemlerinin şifresini çözmeye çalışıyoruz.
stadyumdaki iki homurtu, sosyal medyadaki tivitler mi hocayı strese sokan
yoksa içerde bizim bilmediğimiz pislikler mi dönüyor
tekkenin gelişi de bir tuhaf olmuştu diye hatırlıyorum
imza töreni felan
kulübün dinozoru çok
tecrübeli, aklı başında biri lazım
tam şenol güneşin şu sezon başı bahsedilen içi tam dolmamış menajer olarak çalıştığı havaya ihtiyaç var
çıkıp konuşacak herkes ona yoğunlaşacak tekke takım arkada işini yapacak
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
Ulaş haklı ama Tekkeye bu kadar sorumluluk vermek doğru mu? Bu takımın yönetimi yok mu? Bazı şeylerde de yönetim çıksın siper olsun. TS ve hocası kaderine terk edilmiş gibi
sonunda birisi bu gerçeği görüp konuştu. fatih hoca bu kafayla giderse aynı ünal karaman gibi kendini durduk yere kovduracak. yok şampiyon yapacak olan varsa gelsin, yok efendim hedef 1 ile 4 arası, yok puan kaybında sırtımızda bekliyor vs bunlar nasıl açıklamalar. ulaş harbiden çok önemli bir konuya değenmiş. altına imzamı atarım. fatih hoca işler tersine döndüğünde arkasında duracak insan bulamaz.trabzonspor bir sevdadir...Yorum
-
Yorum
-
fatih göztepe maçından galibiyet çıkarırsa beşiktaş maçında iğne atsan yere düşmez. şampiyonluk sonrası en kalabalık maçımız olur. o maçı taraftar aldırır zaten. akıllı bir futbol oynamamız lazım. ilk yari bir şekilde kontrollü oynayıp ikinci yarı sonlara doğru risk alıp maçı çözebiliriz.Yorum
-
fatih endişesini kendi anlamalı
yonetim de kendi anlamalı
fatih basta sana soyledik düzgün adam aldırt dimi?
sacma salak topcular aldılar
bunu bir once ayılmanız lazım
abiciğim devre basında transfer yapmadın bile bile lades dedin dandik topculara
simdi devre arasında transfer zor anca bunu alabiliriz derler
uyuturlar sizi
kardesim bu takım ortasaha iki kanat ve 8 ve 10 lazım
4 tane sırf ortasahaya lazım nokta atısı.
ikinci yarı millet aptal değil onlar da bos durmaz .
her gün bayram olmaz
bakınız Trabzon devre arası nokta atısı transferler duzgun transferler yapmassa ilk 4 u değil ilk 6 yı zor gorur
fatih muci bizim topcumuz değil
jaja waka yattara gibi adam gecen ezen kanat topcular lazım bize
muci balon fatihEn son erenslash tarafından düzenlendi; 30.11.2025, 19:51.Yorum
-
Hoca geldiği ilk günden beri atarlı giderli tripli, nedenini de kendi dahil kimse bilmiyor,
Biz galibiyeti kutlayıp eksiklerimizi konuşacağımız yerde hocanın üstü kapalı sitemlerinin şifresini çözmeye çalışıyoruz.No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Vallahi hocanın şu aldırdığı futbolcuları vatanı savunur gibi savunup , arkasında durup , Sikana sırf kendi aldırmadı diye dış kapının dış mandalı muamelesi yapması çok canımı sıkıyor .
Adam Olaigbe ' nin 70 dakikada yapamadığı 20 dakikada yapacak birden fazla pozisyon üretti . Yani şu adam takımda yer bulmak için bir şansı hak etmiyorsa , Bouchari , Olaigbe , Okay vs hiç bir şeyi hak etmiyor .
Şu ego ve takıntılı tavrı gına getirmeye başladı .Yorum
-
Sikan konusunda en az Okay konusunda olduğu kadar hatalı. Ben Sikan müthiş futbolcu demiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama sahada ısrarla oynatılan adamlardan alamadığımız katkıyı sadece biz değil Sikan'ın kendisi de görüyor. Adalet sağlanamazsa yedeklerden fayda almayı unutun. Fatih Tekke egosunu kenara koymalı, otorite sağlamak için egoya ihtiyacı yok.Vallahi hocanın şu aldırdığı futbolcuları vatanı savunur gibi savunup , arkasında durup , Sikana sırf kendi aldırmadı diye dış kapının dış mandalı muamelesi yapması çok canımı sıkıyor .
Adam Olaigbe ' nin 70 dakikada yapamadığı 20 dakikada yapacak birden fazla pozisyon üretti . Yani şu adam takımda yer bulmak için bir şansı hak etmiyorsa , Bouchari , Olaigbe , Okay vs hiç bir şeyi hak etmiyor .
Şu ego ve takıntılı tavrı gına getirmeye başladı .En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 01.12.2025, 12:04.. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalıYorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum