ZTK 4.Eleme Turu l Trabzonspor 2 - 0 Vanspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • objek
    • 01.06.2004
    • 4108
    • logistik
    • Avrupa Diğer

Vanspor maçında pozisyon uretmekte zorlandık Vanspor çok sert ve ciddi defans yaptılar as kodroda olsaydı istediğimiz oyunu oynamakta zorlanacaktık temaslı oyunda yerlerde gezen oyuncu profilleri ile ağır sahalarda oynamak kolay değil boyu kısa oyuncularimiz topu ayaklarindan çabuk çıkartmaları lazım temaslı oyunda iyi değiller

Yorum

• [KAPLAN]
      • 28.08.2006
      • 1889
      • İstanbul

Şans yine yanımızdaydı. Bu seneki en iyi transferimiz şans olabilir.
      En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 04.12.2025, 17:07.
      . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı

Yorum

• Dexter M.
        • 30.05.2025
        • 1232
        • Ankara

İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi
        Hocanın Sikan'a yaklaşımı daha pozitif olabilirdi
        belki öyleydi bize anlatamadı
        yani süreci daha sağlıklı yürütebilirdi
        burası tamam ama
        sikan hocaya yüklenecek hakaret edilecek kadar topçu değil, TS için 5 milyon verilecek topçu değil, bizim ihtiyacımız aradığımız topçu da değil gibi
        tutmadı zorlamanın, can sıkmanın manası yok
        sessizce arkaya bırakılmalı artık bu sikan mevzuu
        şampiyonlar liginde oynamış, gol atmış felan. serdar saatçı da oynadı ŞL'de bu bir ölçüt mü yani
        hem hocayı hem topçuyu, ki ikisi de toy tecrübesiz, el birliğiyle yıprattık
        süreci biraz da sessiz ilerletelim homurdanmadan yürütelim
        bakalım böyle nereye varacak
        *Bu mesajı Van maçı performansından bağımsız yazıyorum
        Hocanın tercihine saygı duyulmalı tabi, homurtunun kimseye de faydası yok, aksine yara daha derinleşiyor.

Ama yorumunuz bütünlüğümüz için mi, Fatih hocayı ne olursa olunsun savunmak için mi anlayamadım.

Çünkü Sikan çıkarımlarınız adil değil.

Tutmadı, zorlamanın gereği yok demek FT güzellemesi gibi duruyor.

Olmadığını nasıl anladık, ne zaman zorladık, çocuk geldiğinden beri son 10 dk, 15 dk, 3-5 dk da giriyor ve her girdiğinde de olumlu sinyal veriyor.

Kazım gibi, Agusto gibi, Benjamin iyileşti forma veriliyor onun gibi forma ver ondan sonra olmuyorsa zaten kimse olur demez, hepimiz keseriz umudumuzu.

Zorladık ama tutmuyor Kazım için, Okay için tam uygun cümleler çünkü sürekli ilk 11 de ler.

Zorluyoruz tutup tutmayacağından şüphelendiğimiz Agusto var,

Sikan ı yok say, sonra tutmadı, zorlamanın gereği yok, arkamızda bırakalım gidelim de. Zaten öyle de olacak gibi ama bu bence vicdansızlık ve ön yargı.

Yorum

• objek
          • 01.06.2004
          • 4108
          • logistik
          • Avrupa Diğer

Sıkan ucuza alınmış olsa yedekte kalması mantıklı olabilirdi ama değil yeni transferler gibi hepsine € 5 milyon civarlarında para verilmiş Tekke sıkani oynatmama sebepleri ya formsuz çok duz yaratıcılığı yok yada kendi aldırmadığını için olabilir
          Bu oyuncunun bence en büyük eksiği oyun içersinde topla haşır neşir olurken biraz duz kalması Tekkenin etki altında kalıp sıkanı oynatması için dün akşamki Vanspor maçındaki yaptıkları yeterlimiydi?
          En son objek tarafından düzenlendi; 04.12.2025, 19:13.

Yorum

• [KAPLAN]
            • 28.08.2006
            • 1889
            • İstanbul

İlk olarak objek tarafından gönderildi
            Sıkan ucuza alınmış olsa yedekte kalması mantıklı olabilirdi ama değil yeni transferler gibi hepsine € 5 milyon civarlarında para verilmiş Tekke sıkani oynatmama sebepleri ya formsuz çok duz yaratıcılığı yok yada kendi aldırmadığını için olabilir
            Bu oyuncunun bence en büyük eksiği oyun içersinde topla haşır neşir olurken biraz duz kalması Tekkenin etki altında kalıp sıkanı oynatması için dün akşamki Vanspor maçındaki yaptıkları yeterlimiydi?
            Tekke için yeterli değildi şüphesiz. Zira Olaigbe'nin olumlu katkısından bahsedip ilk golü atan Sikan için basın toplantısında tek kelime ettiğini duymadım. Sikan'ın yeterli olup olmasından bağımsız bir durum bu. Teknik direktör oyunucusunu hem fiziksel hem zihinsel hazır tutmaya çalışmalı. Golü atan oyuncunu da ayrıca tebrik etmesini bilirsin. Gerçekten kazanmaya çalıştığın oyuncuna biraz daha özen gösterirsin. İnsan psikolojisi öyle basit değil. Özellikle genç oyunculara daha dikkatli davranmak lazım.

. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı

Yorum

• Fanatik34
              • 28.11.2009
              • 6058
              • Almanya

Tekke´nin oyunculara karsi adil olmadigi halen anlasilamadi mi? Bundan önceki Ruh hastasinin izinde gitmeye devam ederse kendi bilir. Dünkü macta bu formayi kimin giyecegi, kimin giyemeyecegi aslinda net ortaya cikti. Sikan bu denli berbat oyuncularinda bulundugu kadroda ne yapmasi gerekiyor diye soran yok Tekke´ye..ama cok övdügü Bouchari sahada dökülüyor. Hazir olsa bile bir Siopis bile cikmayacak ondan, keske ciksa. August dan da en cok Umut Bulut cikar. Ama diger tarafta cok iyi. kaliteli oyuncularda coklukta. Zaten o sayede bu kiytirik ligte 31 puan topladik. Avrupa´nin hicbir liginde toplayamayiz, hatta düsmeye oynardi bu kadro. 2021-22 mucizesinin gerceklesmesi icin, devrarasi 2 Oyuncu lazim
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• erenslash
                • 03.09.2012
                • 9956
                • Güney Amerika

van kalemize cok rahat geliyor ve adam da geciyor dusundurucu bunlar

Yorum

• MetehanS
                  • 02.08.2011
                  • 1885
                  • Kocaeli

Bizden başka herkes strateji ile kazanıyor, biz nedense hep şansa bala kazanıyoruz.
                  "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Tahir61
                    • 11.09.2009
                    • 7632
                    • Antalya

İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi

Hocanın tercihine saygı duyulmalı tabi, homurtunun kimseye de faydası yok, aksine yara daha derinleşiyor.

Ama yorumunuz bütünlüğümüz için mi, Fatih hocayı ne olursa olunsun savunmak için mi anlayamadım.

Çünkü Sikan çıkarımlarınız adil değil.

Tutmadı, zorlamanın gereği yok demek FT güzellemesi gibi duruyor.

Olmadığını nasıl anladık, ne zaman zorladık, çocuk geldiğinden beri son 10 dk, 15 dk, 3-5 dk da giriyor ve her girdiğinde de olumlu sinyal veriyor.

Kazım gibi, Agusto gibi, Benjamin iyileşti forma veriliyor onun gibi forma ver ondan sonra olmuyorsa zaten kimse olur demez, hepimiz keseriz umudumuzu.

Zorladık ama tutmuyor Kazım için, Okay için tam uygun cümleler çünkü sürekli ilk 11 de ler.

Zorluyoruz tutup tutmayacağından şüphelendiğimiz Agusto var,

Sikan ı yok say, sonra tutmadı, zorlamanın gereği yok, arkamızda bırakalım gidelim de. Zaten öyle de olacak gibi ama bu bence vicdansızlık ve ön yargı.
                    Tekkeci değilim, Tekke güzellemesi yapma amacım yok
                    Hatta Tekkenin tıpkı Ünal gibi Ağaoğlu gibi gemiyi limana yanaştırıp görevi daha profesyonel tecrübeli birisine devretmesi gereken ara isimlerden olduğunu düşünüyorum.
                    Derdim şu
                    Ortalıkta Tekke'ye bu kadar yüklenecek hocayı yıpratacak bir şey yok
                    Sanki zorla bir şeyler arayıp huzur kaçırmaya çalışıyoruz gibime geliyor
                    İyi kötü gidiyoruz yarıştayız, geçen seneye bakınca nerdeyiz diyoruz, şartlar belli, yönetimin çapsızlığı ortada e o zaman bu kadar söylenmeye yaygaraya gerek var mı diyorum
                    Sikan üzerinden yangın kopartacak ne var, Sikan hocayı yiyecek kadar ne vadetti. Bence bir fikir verecek kadar şans buldu. Olaigbe vs gibi ısrar edilebilir miydi evet ama onachu var katkı aldığın felipe var. önü de tıkalı
                    "ŞL görmüş adama çocuk muamelesi yapıyor" & "hoca kendi aldırmadı ya takıntılı"... folcarelli, batagov zubkov.. hatta onachu bunları da hoca aldırmadı ama oynatıyor

Problem hocanın yaklaşımı olayları bize aktarımı süreci yürütmesi
                    onu da acemiliğine toyluğuna veriyorum
                    takıntı gibi şeylerle açıklamak doğru gelmiyor
                    burdan eleştiri aldıkça kendisini daha kapatmış olabilir mi olabilir
                    işte burda da artık susalım iş daha da büyümesin sıçramasın diye düşünüyorum
                    bize şu yüksel yıldırım gibi bir yönetici lazım
                    çıkıp salak saçma konuşup dikkati ilgiyi üzerine çekecek takım üzerinden baskıyı alacak bir adam lazım
                    kulübün bir başkanı, basın sözcüsü var mı yok mu belli değil
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Dexter M.
                      • 30.05.2025
                      • 1232
                      • Ankara

Söylediklerinizin çoğuna katılıyorum,
                      benim itirazım Sikan a yeterince şans verildi kısmıydı, birde bazı şeyleri dile getirmek Hocayı yemek değil bence.

Takımın aldığı puan ve sıralamadaki yerine bakınca eleştiren taş olur gibi bi durumdayız ama gerçekten çok garip bi sezon geçiriyoruz, ezilmediğimiz takım yok ama liderle arada 2 puan var,konuşsak ayıp konuşmasak dert.

Benim hoca gitsin derdim yok inan ki, çünkü yerli alternatif yok, sistemi olan yabancıyı getirip ona sabır gösterecek camia yok. Bunu biliyorum ama ufak ufak kafamıza yatmayanları da söylemek lazım, yakmadan yıkmadan.

Ve ben hala Sikan a haksızlık edildiğini düşünüyorum, Okay takıntısı canımı sıkıyor, stoperlere yaklaşımı, devamında U19 daki stoperi hiç görmemesi. Van kupa maçında 2-0 öndeyken dk 89 da Göztepe maçı öncesi tek forvetin Onaçuyu oyuna alması.

Yani Hoca kalsın ama bizde yapıcı şekilde eleştirilerimizi dile getirebilelim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...