ZTK 4.Eleme Turu l Trabzonspor 2 - 0 Vanspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Doğukan Uçan
    • 11.04.2011
    • 23668
    • Güney Amerika

turu geçtik ama seri başı değiliz. grup aşamasında derbi oynama ihtimalimiz çok yüksek. buda takımın ekstra olarak çok yıpranması demek. zaten kadro geniş değil. geçen sene ligi çok geride bitirmenin bedelini ödüyoruz. mevcut kadro 2 kulvarı aynı anda götüremez. ligde puan kayıpları yapma ihtimalimiz yüksek gözüküyor. bundan dolayı devre arası birden fazla oyuncu transferi gerekiyor.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Antonio
      • 12.07.2012
      • 12281
      • öğretmen
      • Isparta

Abi adamın ülkesi savaşta ne olacağı belirsiz bu adamın futbol oynaması mucize. Rusya 130 bin asker kaybetmiş Ukrayna da 200 bin kaybetmiştir. Berbat durum sıkan ve zubkovu gönderin . Bu adamlarin psikoloji biriktir. Yarın bugün Ukrayna düşecek. Daha fena olacak ortalık.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• My
        • 09.06.2004
        • 24460
        • Aydın

Az çok her şey yazılmış zaten. Bir de Mustafanın sağ bekte olmayacağının artık belli olduğu gibi Oulainin de 10'da olmayacağı açık seçik ortada.
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• chener
          • 02.08.2006
          • 3129
          • Antalya

Yedeklerimiz fazia. Performanslarını üzülerek izledik. Hele cihan ilk yarı rakip saha çizgisi kenarından faul kullandı, ortası öbür taraftan taca çıktı. Serdar desen etrafında dönemiyor. Allaha emanet gidiyoruz.
          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Dexter M.
            • 30.05.2025
            • 1232
            • Ankara

Cihan, Serdar falan neyse de Ozan neydi öyle yaa. Ulan ayıp bee, o yaşa, o tecrübeye, o fiziğe yazık valla, çömezleri çekip çevirip, abilik yapıp vites büyüteceğine takımı komple dibe çekti.

Yerlilerimiz berbat, içler acısı.
            Artı Kazım dan olmaz, hiç zorlamadan bir an önce kurtulmak lazım.

Yorum

• Mert Oğuzlu61
              • 04.06.2009
              • 20768
              • İstanbul

Bu arada bizim stad hani full çekecekti, sadece 2 bin bilet satilmamis gozukuyordu şaşırmıştım. Stad boştu o nasıl oldu?
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Haymatlos Han
                • 23.01.2022
                • 230
                • Analist
                • İstanbul

Cihan
                Serdar
                Olaigbe
                Faslı
                Arif

Hasan Üçüncü bunlardan daha meziyetlidir

Yorum

• sasone
                  • 13.11.2010
                  • 5132
                  • Bursa

İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi
                  Hocam gerçekten çok merak ediyorum kafayın içini.
                  2-0 öndesin Onaçu yu niye alırsın mesela çok merak ediyorum,
                  hiç art niyetim yok gerçekten çok merak ettim ne düşündün acaba.
                  Hocamın şeyine beton yetmez,egosuna yani,o dakikada Onachuyu oyuna aldım diye anlatır torunlarına artık,ne açıklaması bekliyorsun ki,bizi niye normal biri bulmaz onu merak et daha iyi.
                  • Memento mori

Yorum

• shagrath61
                    • 19.08.2009
                    • 8744
                    • İstanbul

Olaigbe ile ilgili bekleyelim falan diye çok söylemiştim ama ikinci lig futbolcularına karşı dahi bir şey yapamıyorsa beklemeye gerek yok . O nasıl bir vasat performanstı öyle .

Orta pozisyonunda top rakibe çarpmasa , direkt olarak ön direğe gidiyordu . Şansı yaver gitti havalandı da sikana geldi .

Kornerden yedikleri golü de baya baya uğraştılar yemek için . Topu kendi haline bıraksan o şekilde gitmezdi

Serdar , Ozan , Cihan , Okay , Olaigbe ' den bir yol olmaz . Bir ' an önce yolları ayırıp daha makul daha mantıklı isimlerle yola devam etmeliyiz.

Hocanın öve öve bitiremediği faslı çocukta da henüz mecal yok . Olduğu zamanlarda da ben söylenen gibi Oluai ' den daha iyi olacağını düşünmüyorum.

Gelelim hocama ve yaptığı değişikliklere , Onuachu neden oyuna girdi ? Sakatlansa sezonun geri kalanında ne yapacaktık ?

Okayı neden oyuna aldı ?

Bazı futbolcular öz evladı olsa bu kadar kadroya giremezdi . Nedir bu Okay sevgisi ?

Yorum

• Enes Ünal Kaya
                      • 16.02.2008
                      • 6200
                      • Bilişim Teknolojileri
                      • İstanbul

Umarım hocaya bir daha neden stopere Serdarı, neden yorulan ortasaha yerine ozanı, neden pırpır cocuk cihan çanak'ı almadın gibi yorumlar yapılmaz.

İlk 11 'imiz çok kısıtlı, yedekden oyuncu koydugunda resmen kırmızı kart yemişe dönüyoruz sıfır fayda
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• shagrath61
                        • 19.08.2009
                        • 8744
                        • İstanbul

Belki bağlantısı yoktur ama Zubkov ' un durumunun Sikan ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Hocanın tavırlarına karşı alınmış bir tavır gibi .

Yoksa geçen sene ben her ne kadar çok eleştirsem de , forumun %90 'lık kısmı bu adamı seviyordu , beğeniyordu.

Yorum

• Murat Keçeci
                          • 30.12.2007
                          • 4683
                          • Trabzon

Böyle maçlarda önemli olan iki şey skor ve bireysel performans o yüzden oyun gücünden çok bahsetmeye gerek yok.

Bireysel performanslara girersek;

Onuralp iyi maç çıkardı.İki kritik kurtarışı oldu.İnşallah sakatlık yaşamaz daha.

Mustafa sağ kenarda sıradan bir oyuncuya dönüşüyor.Sol tarafta daha faydalı.

Arif daha üstüne koyması lazım.Tercih hataları fazla.

Cihan oyun zekası yetersiz problem çözebilecek kendini geliştirip seviye atlayabilecek görüntü vermiyor.

Bouchoauri fiziksel temasa girmeden topu ayağından çıkarmalı çabukluğu ve çevikliğini bu yönde kullanmalı henüz fiziksel açıdan zorlanıyor ikili mücadele oldu mu ayakta kalamıyor.Bir iki tane kanatlara nokta atışı a sınıf uzun pas attı o pasların kalitesini beğendim.

serdar eksikleri çok, kiralık gitmesi yararına maç temposunu iyice kaybetti.

sikan çalışkandı ama verimsiz daha sert maçlarda merkezde kaybolur.

olaigbe onunda tercih hataları fazla son hareketlerde eksik.

Yorum

• 61_Hasan_69
                            • 02.12.2010
                            • 10159
                            • Trabzon

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
                            Bu arada bizim stad hani full çekecekti, sadece 2 bin bilet satilmamis gozukuyordu şaşırmıştım. Stad boştu o nasıl oldu?
                            Kombinelilerin çoğu maça gelmemiş + olarak okullara dağıtılan biletlerde de bilet alıp gelmeyen olmuş

Yorum

• Erhan Sezer
                              • 21.05.2013
                              • 1930
                              • Ankara

Maçla ilgili çok diyecek yok.

Kazanıldı hasbelkader ve sakat verilmedi.

Ve yedek kulübesinin bomboş olduğu bir daha görüldü.

Şimdi tüm dikkati pazar gününe çeviriyoruz.
                              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Tahir61
                                • 11.09.2009
                                • 7630
                                • Antalya

Hocanın Sikan'a yaklaşımı daha pozitif olabilirdi
                                belki öyleydi bize anlatamadı
                                yani süreci daha sağlıklı yürütebilirdi
                                burası tamam ama
                                sikan hocaya yüklenecek hakaret edilecek kadar topçu değil, TS için 5 milyon verilecek topçu değil, bizim ihtiyacımız aradığımız topçu da değil gibi
                                tutmadı zorlamanın, can sıkmanın manası yok
                                sessizce arkaya bırakılmalı artık bu sikan mevzuu
                                şampiyonlar liginde oynamış, gol atmış felan. serdar saatçı da oynadı ŞL'de bu bir ölçüt mü yani
                                hem hocayı hem topçuyu, ki ikisi de toy tecrübesiz, el birliğiyle yıprattık
                                süreci biraz da sessiz ilerletelim homurdanmadan yürütelim
                                bakalım böyle nereye varacak
                                *Bu mesajı Van maçı performansından bağımsız yazıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...