Twitter'da da Alican adında bir arkadaş taraftara kabahat buluyor, vay efendim seyirci hayvan gibi baskı yediğimiz anda niye devreye girmiyormuş, olumlu etkisi yokmuş, boşa dolduruyormuşuz tribünleri. Senin hayvan gibi baskı yediğin takım sikindirik Alanya ve sen koca Trabzonsporsun, bunu yazmaya insan utanır. Sen ne verdin tribündeki taraftara he. Senin baskı yediğin takım Avrupa'nın Arsenali, Atletico Madrid'i falan mı, haybeye Alanya. Herifler orta sahayı zerre baski görmeden tek topla geçip kalecinle fantazi yapacak duruma geldi en az 15 kere. Senin taraftarın napsin, ne tezahüratı istersin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 12.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Burada eleştirdiğimiz "puan kaybı"değil.Bu puanların nasıl kaybedildiği.Hepsinde oyun olarak rakibe yemilerek ya da oyun üstünlüğü kuramayarak.Hatta kazandığımız Kayseri,Rize ve Eyüp maçlarına bakalım.Benzer bir tablo var.Takım yeni,genç oyuncular var,rotasyon dar,sakatlıklar vs.hepsi kabul ama hiçbirisi dün Alanya'nın 70 dakika oyun olarak bizi ezmesinin bahanesi değil.Ve dünkü tablo ilk de değil.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Twitterda kendini bilirkişi sanan çok boş adam var.Bunlar sadece insanları provoke etmek için çabalıyor.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'da da Alican adında bir arkadaş taraftara kabahat buluyor, vay efendim seyirci hayvan gibi baskı yediğimiz anda niye devreye girmiyormuş, olumlu etkisi yokmuş, boşa dolduruyormuşuz tribünleri. Senin hayvan gibi baskı yediğin takım sikindirik Alanya ve sen koca Trabzonsporsun, bunu yazmaya insan utanır. Sen ne verdin tribündeki taraftara he. Senin baskı yediğin takım Avrupa'nın Arsenali, Atletico Madrid'i falan mı, haybeye Alanya. Herifler orta sahayı zerre baski görmeden tek topla geçip kalecinle fantazi yapacak duruma geldi en az 15 kere. Senin taraftarın napsin, ne tezahüratı istersin.
- Beğen 1
Yorum
-
Bir tanesi de Maçkolik'ten maç sonuçlarını gösteren görseli koyup, "Fatih Tekke olmasa bu tabloyu rüyanızda görürdünüz" yazmış. Bunu desteklediği argümanı da, takımın 13-14 oyuncudan oluşması. Hadsizliğe bak! İnsanın bunları görünce bu kafalarla aynı takımı tuttuğundan utanası geliyor. O zaman sorarlar adama: Senin 13-14 oyunculuk rotasyonun var da Alanya'nın, Gaziantep'in, Samsun'un kaç kişilik rotasyonu var? Kendi sahanda bu takımlar sana ecel teri döktürdü. 50 milyon € para harcanıp transfer yapılmış, hala kuru ekmek + soğana topçu oynattığımızı sanıyorlar.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Twitterda kendini bilirkişi sanan çok boş adam var.Bunlar sadece insanları provoke etmek için çabalıyor.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
- Beğen 2
Yorum
-
Ve bu bilirkişilerin çoğu yönetimin trollemeleri. Kabahati kendinde aramayan suçu anında taraftara atıyor. Millet Of'tan, Artvin'den, Beşikdüzü, Giresun'dan tee anasının nikahından rızkını, boktan bir stad konumuna gelmek için harcıyor ve gördüğü manzara karşısında şok olurken zibidi troller günah keçisini hayvan gibi baskı yiyen hocası ve takımında bir türlü bulamıyor. Söküp attılar Avni Akeri kalbimizden. Numunenin önündeki kaldırım taşında köfte ekmek kemirip 2 dakikada stada girmek, havaya anında adapte olmak nereee, herşeyi dert akyazı nere.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Twitterda kendini bilirkişi sanan çok boş adam var.Bunlar sadece insanları provoke etmek için çabalıyor.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yav bunu GS maçı öncesinde de söyledik. Geçen sene GS'yi kevgire çeviren Ozan'ı yanında oturtup, GS'ye karşı en fazla maç yapmış ve tonla gol ve asisti olan bu ligin sefiri, senin teknik direktörlüğünden daha kariyerli olan Visca'yi sal GS'nin üzerine dedik sen gittin muci kuci zubkovla bir de utanmadan maçın son bölümünde savunma yönü 9 oyuncuya döndün. Alanya maçında da orta sahayı boşaltıp üstüne de en etkili adamın olaiyi kenara çekip kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı senle Alanya, gibisi fazla tabi. Zubkovla inat ediyorsun herif geriye gelme zahmetinde bulunmuyor, pinayi çaresiz bırakıyorsun, e yanında sağ taraftada oynamışliği olan Ozani niye sahaya atmıyorsun. Ben anlamadım bu adamları ne zike yanında tutuyorsun, maaş almayıp haybeye yedek kulübesine maç izlemeyemi geliyorlar.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek bir hamleyle bile maci tutabilirdik zubkov degisikligi.. defansa hic katkisi olmadi pinanin ustune surekli 2 kisi geldiler ordan pozisyon buldular zubkov resmen seyretti koridora cevirirlerken o bolgeyi sonrada giren eleman o bolgeden 3 net pozisyon kacirdi sunu cozemeyen adam ciddi soru isaretidir adamlarin 5 metreden atamadiklarini haginin oglu 25 metreden atti sonunda.diger bir konuda dikkat ederseniz golu bulana kadar yada mac berabere giderken topa benzer birseyler oynuyoruz demek ki bu potansiyel var ama ne zaman golu atiyoruz takimin modu enerjisi dusuyor surekli bir savunma durumu geride pas cevirme geriye oynama yan pas avci futbolunun kopyasina donuyoruz bagira bagira golu yedikten sonra mac esitlige geldimi yine birseyler yapmaya calisiyoruz yahu 2 yi bulup rahat rahat mac izlemek varken yumurta kapiya dayaninca futbol oynamayi hatirlamak neyin nesi oluyor bu acizlik.trabzonsporun nasil oynamasi gerektigini en iyi tekkenin bilmesi gerekli zorluk derecesi gorece yuksek iyi futbol oynamaya calisan takimlara karsi bu taktik tutmuyor daha kac puan kaybedilmesi lazim bunu gorebilmek icin.biz oynadigimiz butun maclarda pozisyonlar veriyoruz sezon basindan bu yana ama rakiplerin oyuncu kalitesi dusuk olunca atamiyorlardi .ozetle bu takim geride oynamayi maci tutmayi beceremiyor ya rakiplerin oyunculari beceriksiz olacaklar ya onana gununde olacak ki mac kazanalim boyle nereye kadar gidecek bu is , yalan olur avrupa falan bu anlayisla..Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Hoca geldiğinden beri 1 tane oyuncu değişikliği ile olumlu müdahale ettiği maç var mı ben hatırlamıyorum. Her değişikliği takımı daha da geriye götürüyor.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
- Beğen 1
Yorum
-
19 yaşında oyuncunun inişleri çıkışları olur bu çok normal.Bir de dün karşısında kendisine çok benzer özelliklerde Maestro vardı.Onuachu'ya attığı enfes pası Onuachu ağır kalarak gol yapamadı.Oulai üzerinden maçı okuması yanlış.İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke: “Bence bugün Christ Inao Oulai’nin performansı aşağıdaydı.”
hala daha hoca olamadığının kanıtı !!
Tekke oyuncu performansıma değinmek yerine kendisinin oyunu okuma ve değişiklikler konusunda ki eksikliklerini gidermeli.Maç devam ederken 50.dakikada "bu sıcağa kar dayanmaz" yazdım ve dayanmadı.Ben kıt futbol bilgimle bunu gördüm birçok kişi de bunu gördü ama Tekke 1-0 bitsin diye bekledi ve oyunu değiştirecek bir hamle yapmadı.Golü yedikten sonra ise yanlış değişiklikler yaptı ve oyun yine değişmedi.Tekke iyi teknik direktör olabilmek için önce biraz kendisini değiştirecek ama bu saatten sonra çok zor.En son Larking tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Larking, Varlıbaş, Arda hepsi Hoca eleştirilerinde haklı, Tekke hala tecrübesiz, hala hataları var. Ben şöyle okurdum:
1. Avcı-Bjelica-Şenol’un bile çözemediği bir kaosa sokulan kulübe geldi, varlık sebebi kulüpte sabır istedi(her eski topçusunu alıp IŞIK GÖREN İYİ KULÜPLER adamına yatırım yapar)
2. İstediği HİÇBİR ADAM alınmadı, 10+ gol katkılı Cham kovulup Bizansa yaranmak için Muçi alındı
3. Taraftarın haklı olduğu her sitemde, mabadı yemeyen yönetim Tekkeyi öne attı, o da safım Anadolu çocuğu bunları adam sanıyor savundu-dik durdu
Şimdi, Tekke tek başına Okan yalaması itin ardında Dursun-Erden-Tff-Göksel-Bein devletteki abileri ve derin gs var(https://www.galatasaray.org/pl/yonetim-kurulu/3 )
Trabzonspor garip-yalnız-sahipsiz-yönetimsiz. Buna göre hocaya bakmak adil olur…Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
trabzon'da yaşayanlara haksızlık ediliyor. şu stada maç izlemeye gitmek akıl işi değil. stattan çıkıp dakikalarca ayakla yürüyorsun. otopark yapmışlar kim nerden çıkıyor belli değil. maçtan sonra inanılmaz bir kaos, kargaşa var. her şey birbirine girmiş vaziyette. bide utanmadan aynı yere hastane yapıyorlar. trabzon aynı türkiye gibi yönetiliyor. şehrin 2000 yılındaki sorunları neyse 2025 yılında da aynı sorunları var. stadın dolmama nedeni tamamen ulaşım ve trafik sorunudur. hele ki yağmurlu, karlı, soğuk havalarda buraya maç izlemeye giden insanda beyin yoktur. bedava olsa bile ondan kimse gelmiyor. avni akeri yıkıp millet bahçesi yapan zihniyetten böyle bir proje beklenirdi.
- Beğen 1
Yorum
-
Bizdeki kotulere birsey olmuyor muci sakatlansa hic üzülmeyec3m. Yonetim bu oyuncuyu devre arasi yollasin. Bardhi sucu neydi bindan 100 kere daha iyiydi ozan bile bundan iyi. 1 puan iyi diyen td bence meslegi birakip gitsinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Yönetim bir yıl önce aldığı Cham'ı Tekke istemeseydi göndermezdi.Onu takımda düşünmeyen Tekke.İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLarking, Varlıbaş, Arda hepsi Hoca eleştirilerinde haklı, Tekke hala tecrübesiz, hala hataları var. Ben şöyle okurdum:
İstediği HİÇBİR ADAM alınmadı, 10+ gol katkılı Cham kovulup Bizansa yaranmak için Muçi alındı.[/B]
Tekke'nin Muçi ve Bouchuari transferi ile ilgili sözlerinden de bu iki transferi onun istediği anlaşılıyor.Muçi için "çok beğendiğim,istediğim bir oyuncu",Bouchuari içinse "sakatlığını bilerek aldık sorumluluk bende" dedi.Belki bazı istediği oyuncular alınamadı ama onun isteği alınan iki oyuncu takıma şu ana kadar hiçbir katkı sağlayamadı.
DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum