Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 12.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kadronun kalitesizligi hocanın beceriksizliklerinin onune geciyor

ne demek istiyorum?

hocanın üstüne su anda gitmenin anlamı yok

hatasını farkına varması gereken olay nedir?

sacma salak oyuncularla Trabzonsporu mesgul etmemesi ve nokta atısı kaliteli adamlarla calısması gerektigi

devre arasında yapması lazım bunu bir sekilde

ben neden Fatihe sitem ediyorum?

abi adam senenin basından beri transfer surecini yonetemiyor mevzu bu

sadece seyretti

dedigim gibi yap kadronu kur oyle hocalıgını gorelim

hatanı farkında ol yeter

Yorum

• Okuduğum kadarıyla, kayıp anında durum değerlendirmesi yapıp ders çıkarmak yerine yine beraberliğe methiyeler düzülüyor.

Bakın, bu kafayla, sezon sonunda Avrupa'ya gidemeyiz. Yangın yerine çevirin demiyorum ancak insan biraz sıkılır. Adamlar tek kale oynadı, skoru koruyamadık. Pozisyonumuz yok. İlk devre iki üç defa sol tarafımızdan geliyorlar diye mesaj yazdım. Tedbiri de ben mi alayım? Bunu görmeyip "Gelişiyoruz" diyemezsiniz. Tozu halının altına süpürüyorsunuz.

İki stoperin olmaması elbette etkilemiştir de, alternatif plan nedir? Kaptırdık, geçişle geldiler. Baskı yapmaya çalıştık, aşıp iki topla geldiler. Arka arkaya üç dört korner attılar. Yani hiç mi kabahat, eksik yok ortada? Doğal bir şey mi yaşadık?

Normalleştirmeyin. Gelişen takım diyorsunuz, kazanma alışkanlığı edinmeli. Rize'deki gibi kötü oynadığında da kazanabilmeliydik. Trabzonspor, beraberliğe destan yazdığı sürece gelişemez. Ve acıdır ki, böyle devam ederse, Avrupa'ya da gidemez (Allah korusun).
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• ben dun bir noktada Arif'in defans uclusunun solunda oynuyor gibi gordum, Pina - Baniya - Okay - Arif - Mustafa gibi bir dizilis vardi sanki golden hemen once. ben mi yanlis gordum yoksa? hic ama hic anlam veremedim.

IMG_6180.png
        "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Okuduğum kadarıyla, kayıp anında durum değerlendirmesi yapıp ders çıkarmak yerine yine beraberliğe methiyeler düzülüyor.

Bakın, bu kafayla, sezon sonunda Avrupa'ya gidemeyiz. Yangın yerine çevirin demiyorum ancak insan biraz sıkılır. Adamlar tek kale oynadı, skoru koruyamadık. Pozisyonumuz yok. İlk devre iki üç defa sol tarafımızdan geliyorlar diye mesaj yazdım. Tedbiri de ben mi alayım? Bunu görmeyip "Gelişiyoruz" diyemezsiniz. Tozu halının altına süpürüyorsunuz.

İki stoperin olmaması elbette etkilemiştir de, alternatif plan nedir? Kaptırdık, geçişle geldiler. Baskı yapmaya çalıştık, aşıp iki topla geldiler. Arka arkaya üç dört korner attılar. Yani hiç mi kabahat, eksik yok ortada? Doğal bir şey mi yaşadık?

Normalleştirmeyin. Gelişen takım diyorsunuz, kazanma alışkanlığı edinmeli. Rize'deki gibi kötü oynadığında da kazanabilmeliydik. Trabzonspor, beraberliğe destan yazdığı sürece gelişemez. Ve acıdır ki, böyle devam ederse, Avrupa'ya da gidemez (Allah korusun).
          Dünü baz alırsak felaket kötüydük ne okay ne baniya savic kadar bile top çıkaramıyor batagov u geçtim o zaten elit seviye ama stoper ikilisi top çıkaramadıkca folcarelli veya oulai top almaya geldi ve bu seferde orta sahada augusto da mücadele etmeyince Alanya hep sayısal üstündu .. Fatih tekke nin olaigbe ve augusto yu oyundan alıp muci ve Arif i oyuna almasıyla Alanya korktuğumuz u hissetti ve dahada üstümüze geldi .. anlayamadığım bir kaç nokta var .. Okay neden stoper hızlı değil top çıkaramıyor ve çok yerini kaybediyor.. muci .. dragus ve cham ikiside muci den daha yetenekli ama onlar takımda yok sikan augusto dan daha faydalı hem de bağlantı oyunu var ama 5 maçta 10 dakika oynuyor ilk devreyi bitirdikten sonra transfer gerek bize solbek stoper 10 numara sol kanat ve umarım net adamlar olur

Yorum

• Şöyle bir şey de var şampiyon olduğumuz senede 3 puan gerideyiz sadece.

Yorum

• Aynen aynen gelişiyoruz.

İlk hafta oynanan Kocaeli maçı ile bu maç arasında ne fark var?

Hadi stoper ikilisine bahane buluyorsun Rize maçında bunlar da sahadaydı. 70 dakika oyun oynamadık.

İçerde ki Samsun-Antep maçları da bunlara dahil edilebilir.

Her maç ezbere Arif değişikliğinin ne anlamı var? Skor ne olursa olsun Arif ikinci yarı oyunda.

Gol atıp üstüne yatmaya çalışıyorsun ama onu bile beceremiyorsun.
              İ

Yorum

• teknik direktör böyle açıklama yapmaz.

buradan çıkan sonuç senin ilk 2 ye zaten girme ihtimalin yok. bunu zaten kimse beklemiyor.

tecrübeli bir hoca maç maç bakıyoruz hedefimiz başakşehir deplasmanından galibiyetle dönmek der.

böyle açıklama yaparak sen oyuncularını bile inandıramazsın. taraftarı bile stattan uzaklaştırırsın.

başkan çıkıyor sene sonu onana'yı alma ihtimalimiz yok diyor, hoca çıkıyor hedef 1 ile 4 diyor.

bu kadar da acemilik olmaz. nerde ne konuşacağını bilmiyorlar.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ligin sivrilen iki taze teknik direktörü Burak Yılmaz ve Pereira sana kendi sahanda ders verdi. Ama ben yine Fatih Tekke'yle övünmek zorundaymışım! Neden? Geldiğinden beri en çok puan toplayan üçüncü takımmış. Gören de, oyun olarak bir gelişme gördük de şahsına olan yaklaşımından dolayı hocayı eleştiriyoruz sanır. Tekrar ediyorum; Galatasaray'dan bir puan almak, Fenerbahçe maçında orta sahayı geçmeden 1-0 kaybetmek ne zamandır başarı olarak kabul ediliyor. Biz en kötü zamanlarımızda daha iyi top oynadık o deplasmanlarda.

Takım haftalardır yerinde sayıyor. Eyüp maçında bile Onana kurtardı seni puan kaybından. İç sahada puan kaybedilen maçlara bakın. Hepsi birbirinin kopyası. Berbat bir oyun, korkakça 1-0'ı tutma çabaları... Dua et, Kocaeli, Rize, Kasımpaşa maçlarında şansa bala o top girmedi içeri. Niyetini sorguladığım falan da yok. Dünkü puan kaybına bizden çok üzüldüğüne de inanıyorum. Ama kabul edelim; Fatih Tekke, Trabzonspor'u çalıştırmak için yetersiz bir teknik direktör.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

samsunspor ?

sahipli bir başkan ve kendine göre bir projesi var, ve 1 yıllık değil,

şekilde görüldüğü üzere yüksel yıldırım samsunsporu 2018 de almış

Trainer, Manager und Co.: Diese Statistik listet alle Mitarbeiter, gegliedert nach ihrer Funktion, von dem Verein Samsunspor auf, die aktuell für den Verein arbeiten.

yıl kaç ? 2025

ayrıca sahipli kulüplerin orta ve uzun vadeli proje yapmaları dernekler yasası ile yönetilen kulüplere göre daha kolay, seçilip seçilmeme derdi yok

samsun 22-23 te süper lige çıkıyor

Samsunspor fikstürü, iddaa maçları sonuçları, Samsunspor maç istatistikleri, Samsunspor futbolcu kadrosu, Samsunspor haberleri, Samsunspor transfer haberleri.

23-24 te ise ligde sadece 43 puan topluyorlar, 38 haftada

Samsunspor fikstürü, iddaa maçları sonuçları, Samsunspor maç istatistikleri, Samsunspor futbolcu kadrosu, Samsunspor haberleri, Samsunspor transfer haberleri.

bizi 3-1 yendikleri maçın ilk 11 i ne baktım, 6 oyuncu aynen devam ediyor şu anda

bizim ilk 11 den kim kalmış ? onaçu ve yedekte takılan baniya, bu arada onaçu da gidip gelen bir oyuncu

bu işler öyle şaaak diye olmuyor, taş taş üstüne koyarak ilerleniyor

samsun projesi ve kadrosu süper ligde 3. yıla girdi, bizim projemiz ve kadromuz henüz 5 aylık
                    Yav ne projesi, ne 2023'ü? Herifler 2 dönem transfer yasağı aldı 2 dönem. Senin kulübün bu zibidilerin elinde 2 dönem transfer yasağı alsa küme düşme potasında kabir azabı çektirirdi taraftara. Heriflerin kaptanı senin kapına bile koymayacağin 35 yaşındaki Zeki Yavru. Yav sen ligi 4.bitirip 2 ay sonra girdiğin sezona 8 transferin ilk 11 oynamaya başladı şampiyon oldun. Bu lig için proje takım kuruyoruz masallarını en çok Ali Koç'tan duyduk, 7 sene kekledi taraftarını. O zibidinin kopyası başımızda, aynı marvatallari zirvaliyor. Kurumsal kimlik, borç azalıyor, geleceğin takımını kuruyoruz. Eee, senelerce Avrupa'ya gitme, transferin birine yıllık 8 milyon ver diğerine 800 bin dolar, kanatlarin yok, orta saha yok, stoperlerin yedeği yok, yedek kulübende 35'lik herifler çuvalla para alıp dakika süre almıyor, ordan 36 geldi, şuradan bilmem kaç milyon geldi. Ben bu masalları yaklaşık 40 yıldır çok işittim.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Dün akşamdan çıkarılacak dersler var.

Birincisi ayakların yere basması.Öyle İstanbul medyasından iki üç övgü aldın diye havalanırsan dünkü gibi dersini verirler.

İkincisi herkesten çok çalışman ve takımı iyi hazırlaman lazım.Rakip kim olursa olsun.Kazandığımız ama zorlanmadığımız maç yok gibi.İçeride Anadolu takımlarına üç maçta puan bıraktık.Bu ancak sezonun tümünde olur biz 12.haftada yakaladık.Gs ve fb gibi kalitemiz yok,biz ekmeğimizi ancak aslanın ağzından alabiliriz.
                      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Hayal kırıklığı olan bir maç oldu.Kadro derinliğimizin zayıf oluşunun etkilerini göstermeye başladığı bir dönemdeyiz.Bazı oyuncular formsuz olmasına rağmen oynamak zorunda çünkü alternatifi yok.Bi de sakatlıklar eklenince kalite ve tempo iyice düştü.

gs maçı fiziksel açıdan bayağı yıpratmış takımı bu maç mücadele etmekte zorlandık.Adam eksiltmeyi beceremedik.Maçı 1-0 bitirme düşüncesi oyuncularda ağır basınca oyun kontrolünü rakibe kaptırdık.Onlar oynadıkça açıldı bizde oynayamadıkça özgüven kaybettik ve bağıra bağıra gol geldi.

2 puan kayıp moral bozsa da hala güzel bir noktadayız.Üst grubun içinde kalmaya devam etmeliyiz.samsun bjk,göztepe ciddi bir tehdit.Milli arada fiziksel ve mental açıdan toparlanıp yeni bir seri başlatmalıyız.Bu puan kaybına takılmaya gerek yok.

Yorum

• Alanya'nın yedek sol beki oyuna sonradan girip gözünün önünden şeyini sallaya sallaya defalarca Onana ile karşı karşıya kaldı Fatih Tekke. Zerre önlem alamadı gördünüz dimi. Takımın sol tarafıyla habire uğraştı Arifi oyuna sok, Mustafa'yı öne çek, Visca'yi sol öne at falan, sağ tarafta ters top atma meziyeti dışında tek numarası olmayan ki onu da eline yüzüne bulaştıran Zubkovmudur her ne fuşkiyse sahada. Gözünün önündeki takımın sağı folloş olmuş, enismidir ne zikse önüne kimse çıkmadan 8-10 defa katletti orayı, Fatih Tekke de saçının kahkülleriyle oynuyordu galiba. Projeye bak huh.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu maç hocaya yazar< adamlar akın akın geliyor bir sıfır öndesin hiçmi üretcek birşey yokta Muçiyi oyuna aldın amaç neydi şu adama verdiğin şansın yarısını sikana vermedin.

Yorum

• Gelişeceksek de muçi ile gelişmeyelim. Şampiyon takımı alıp gelişecek takıma çevirdiler ve hala insanları aynı masallarla kandırıyorlar. Gelişiyoruz ama top süremeyen kiralık muçi sahada. 31 yaşındaki okay ile gelişiyoruz mesela. Salih ile gelişme olmaz, okay gelişmeye daha uygun. Arada bi 15-20 dakika da salihle gelişsen ölür müydün. Gelişiyoruz ozan hep 18’de. yedek kulğbesinde yeri sağlam. Orada genç oyuncu otursa gelişim birden durur allah korusun.
                              bir de şu stoperler sakattı olayı. Saviç ilk kez mi sakatlandı. Saviç geçen yılı sakat geçirdi zaten. Batagov da zaman zaman sakatlanan bşr adam. Sen buna göre tedbirini alacaksın. Sen genç oyuncuyu tekrar u 19’a gönderip demoralize ettikten sonra stoperlerim sakattı diye ağlamayacaksın. Hadi onu geçtim Bak alanya bulmuş yerli sol ayaklı stoper. Sen de bulacaksın
                              En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Tek bir hamleyle bile maci tutabilirdik zubkov degisikligi.. defansa hic katkisi olmadi pinanin ustune surekli 2 kisi geldiler ordan pozisyon buldular zubkov resmen seyretti koridora cevirirlerken o bolgeyi sonrada giren eleman o bolgeden 3 net pozisyon kacirdi sunu cozemeyen adam ciddi soru isaretidir adamlarin 5 metreden atamadiklarini haginin oglu 25 metreden atti sonunda.diger bir konuda dikkat ederseniz golu bulana kadar yada mac berabere giderken topa benzer birseyler oynuyoruz demek ki bu potansiyel var ama ne zaman golu atiyoruz takimin modu enerjisi dusuyor surekli bir savunma durumu geride pas cevirme geriye oynama yan pas avci futbolunun kopyasina donuyoruz bagira bagira golu yedikten sonra mac esitlige geldimi yine birseyler yapmaya calisiyoruz yahu 2 yi bulup rahat rahat mac izlemek varken yumurta kapiya dayaninca futbol oynamayi hatirlamak neyin nesi oluyor bu acizlik.trabzonsporun nasil oynamasi gerektigini en iyi tekkenin bilmesi gerekli zorluk derecesi gorece yuksek iyi futbol oynamaya calisan takimlara karsi bu taktik tutmuyor daha kac puan kaybedilmesi lazim bunu gorebilmek icin.biz oynadigimiz butun maclarda pozisyonlar veriyoruz sezon basindan bu yana ama rakiplerin oyuncu kalitesi dusuk olunca atamiyorlardi .ozetle bu takim geride oynamayi maci tutmayi beceremiyor ya rakiplerin oyunculari beceriksiz olacaklar ya onana gununde olacak ki mac kazanalim boyle nereye kadar gidecek bu is , yalan olur avrupa falan bu anlayisla..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X