Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne yapıp edip Oulai’nin cezasına bir yol bulunması gerekiyor. Yönetim böyle zamanlarda bir işe yaramayacaksa niye var ?

Folcarelli çok iyi de geçen sezon da böyle durup dururken sakatlanıyordu, bu çocuk böyle sürekli bir var bir yok mu olacak? Öyleyse oraya da bir adam gerekecek ya da Salih’e güveneceğiz, Salih Folcarelli’nin yaptığı işi yapabilir mi ?

Yorum

• Değişiklikler hocanın değil yedek kulübesinin ne kadar rezil olduğunu gösteriyor
      hocanın eksiği çok ama takımı getirdiği bugünkü yer de başarı
      Yarın için konuşmak zor
      Acilinden lider oyuncuyu alip eksik mevkileri anadoludan doldurmak lazım
      ​​​​​bek, kanat, stoper, hızlı bir forvet,
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Orta saha çok koştu yoruldu diye eleştirenler bile var hahaha rezillik ya komedi oldu burası iyice

Yorum

• işte benim anlatmak istediğim buydu.

olmuyor diyerek 3 maçtaki 9 puana aldanıp transfer yapılmazsa kötü günler bizi bekliyor.

akıllı işi bilen bir hoca işini şansa bırakmayıp yönetime bir şekilde baskı yapıp transfer ister.

hocanın samimiyetine inanıyorum şüphe yok.

ertuğrul doğan başarı istiyorsa transferleri yapmak zorunda.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne yapıp edip Oulai’nin cezasına bir yol bulunması gerekiyor. Yönetim böyle zamanlarda bir işe yaramayacaksa niye var ?

Folcarelli çok iyi de geçen sezon da böyle durup dururken sakatlanıyordu, bu çocuk böyle sürekli bir var bir yok mu olacak? Öyleyse oraya da bir adam gerekecek ya da Salih’e güveneceğiz, Salih Folcarelli’nin yaptığı işi yapabilir mi ?
            Salih Folcarelli'nin yaptığını kesinlikle yapamaz. Çünkü hiç süre alamıyor. Niyet olsa 5dk 10dk süre verilip bir şekilde pozisyona alıştırılmaya çalışılırdı.

Önceliğimiz kesinlikle eldekilerden en iyisini elde etmek değil, eldekileri kolay yoldan daha iyileriyle değiştirmeye çalışmak ki bu Trabzonspor'un felsesine tamamen aykırı bir durum.

Yine de Fatih Tekke'yi bolca eleştiriyor olsam da yönetim gitmeden kendisiyle ilgili karar verilmemesi gerektiğini her zaman dile getireceğim. Bir şekilde puan da alıyoruz. Orta sahayı değiştirebilirsek daha iyi bir oyun izleteceğine de eminim ama daha iyi demek elbette takım tüm potansiyeliyle oynuyor anlamına gelmeyecek.

Şu an hocamız ile ilgili en büyük sorun bence ana planıyla ilgili değil, alternatif planlarıyla ilgili. Çünkü bir alternatif planı yok.
            En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 5 gün önce.
            . .
            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
            . .

Yorum

• 49. dk da Agusto kalası topu sola Kazıma doğru azcık dürtse maç 2-0 olmuştu bile.

Aynısını sonlara doğru orta sahadan bi kalas daha yaptı ismini unuttum oda pas vermedi. Kesinlikle uyarılmaları lazım.

Salih şimdiki Tim in işini yapamaz ama Okayın, Mendi nin, Ozanın yaptığını çok çok rahat yapar. FT burda ya korkak davranıyor, ya da bi ön yargı var. Şu yoklukta Salih mutlaka denenmeli.

Mendi yi takip ettim özellikle, çok sahtekar, çok samimiyetsiz bi canlı. Koşuları, ikili mücadeleleri sabotaj gibi.

Yorum

• 🚨 Tim Jabol Folcarelli: Dün çok hafif bir şey hissetmiştim ve risk almak istemedim. Ses veya yırtılma gibi bir riskli bir şey yoktu. Yerimi başka bir takım arkadaşıma bırakmak istedim.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Felipe Augusto bildiğin Umut Bulut...5 mio. € neye göre vermişler...brezilyadan 1 mio. € ya alabilecegin bir oyuncu...
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Felipe Augusto bildiğin Umut Bulut...5 mio. € neye göre vermişler...brezilyadan 1 mio. € ya alabilecegin bir oyuncu...
                    Umut bulut olmasi icin 40 firin ekmek yemesi lazim
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Baya iyi bir basın toplantısı olmuş.

Israrla söylediklerini aşmak için o iki ortasaha adamının takıma gelmesi gerekiyor. Başka şansı yok bu dediklerinin. Son yapacakları ortasaha transferi hem bizim hem Tekkenin kaderini belirleyecek.
                      En son My tarafından düzenlendi; 5 gün önce.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Ortasahanın önemini gördüğümüz bir maç oldu. İlk yarı ve ikinci yarı herşeyi anlattı.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• 3 tane derbi dışında anadolu takımlarına maç kaybetmemiş fatih tekke'ye transfer yapılmalı. bu şansı hak ediyor.

şahsen hocadaki başarılı olma arzusu ve isteği gördüm.

yönetim transferleri yapar hoca başarısız olur ona bir şey diyemem o zaman başaramadı deriz.

3 maç 9 puan alıp 0 gol yemiş takıma transfer yapmamak şehre ve camiaya ihanettir.

takım resmen kanat ve orta saha transferi diye bağırıyor.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kacirdim heralde goremedim kiymetlumuz, efsanemuz, o olmazsa Trabzonsporun asla olamayacagi, olmayi gectim atomunun bile olusamayacagi Serol Gures hocamuz kac tane black card aldi???
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kacirdim heralde goremedim kiymetlumuz, efsanemuz, o olmazsa Trabzonsporun asla olamayacagi, olmayi gectim atomunun bile olusamayacagi Serol Gures hocamuz kac tane black card aldi???
                              Gönüllerin efsosu o, bilek kard almasa da olur !
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kacirdim heralde goremedim kiymetlumuz, efsanemuz, o olmazsa Trabzonsporun asla olamayacagi, olmayi gectim atomunun bile olusamayacagi Serol Gures hocamuz kac tane black card aldi???
                                1 tanesi hariç tüm şampiyonluklarında imzası var. Kulübe daha fazla katkı sağlayan birini tanımıyorum. Eleştirmeden önce düşün bro.
                                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X