Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Hocanin elinde orta saha mi var da oynatmiyor argümanina katılmıyorum
    Oynayanlardan bir fayda alamayacağını daha ne kadar onlari oynatip anlayacak
    Oynamayanlari neden oynatmamaya devam ediyor
    bundan daha kötü olmaz ki
    Ortasahada Folcarelli dışında iki yönlü oynayacak,yüksek tempolu,rakibe nefes aldırmayacak tek bir oyuncu yok takımda.Sakatlandıktan sonra yerine giren Mendy pasif savunma yapan,temposu düşük bir oyuncu.

Okay ağır bir oyuncu.Ozanın ve Chamın kapasitesi sınırlı.

Elimizde Sosa kalitesinde bir 8 numara yok.

Elimizde ortasaha ile hücum hattını birbirine bağlayacak,cezasahası çevresinde skor üretebilecek bir 10 numaramız yok.

Kanat rotasyonumuz kötü.Olaigbe ve Zubkovun yedekleri emekli olacak yaştaki bitik Visca ve Nwakeame.

Tekke 3 ortasaha transferi ile 1 stoper istedi.Ortasahaya Oulaiyi aldık adam 4 maç cezalıymış.En iyi adamımız Folcarellide sakatlandı.Başka da oyuncu transfer edemedik.

Stoperde Savic ve Batagova alternafif olabilecek kalitede bir oyuncu yok.Sakatlık olsa ciddi sıkıntı.

Yorum

• Forcarelli çıktı ortasaha bitti, e yerine giren Mendy o de 3 e 5 e bakmadan göndersinler.

Hocaya sallayanlar neyin kafasını yaşıyorlar kaç yıl oldu 3 maç üst üste galibiyet mı gördünüz?

Oyuncu değişikliklerini eleştiriyorsun kadroyu aç bak kim var kimi atacaksın oyuna?
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Fatih hocayı bende çok seviyorum ama kendisi de genç düşmanı çıktı maalesef.

Salih,Boran ve Arda bu takımda her türlü oynamasa bile oyuna girer abi kimse bana martaval okumasın.

Tamam orta sahamız ölü oyuncu lazım en az 2 tane bir baba 8 bir tane de 10...Folcerelli sakatlanınca bitti orta saha abi de neden Salih'i düşünmüyorsun, Salih orta saha oyuncusu bu arada stoper değil ha.

3 gol 9 puan bu oyunla çok ilginç.

S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Takım çöp kaynıyor, şansa 3 maç kazandık..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Orta sahada yaratici oyuncu eksikligi belli oluyor. Bu kadroyla yapilacak en iyi isi yapiyor tekke. Lami cimi yok.

kadro bu arkadaslar beklenti ona gore olusmali

bu gecis donemini puanla gitmek ozguven icin onemli.

ve 3 mactir defansif olarak kusursuza yakin takim.

pina cok begendim
            olaigbe fakir jr si. Can yakacaktir.

agusto guclu gelisime acik.

tek elestirim sikan daha cok sure almali.
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her şeyden önce defansı oturttuk gibi. Tabi defans gücümüzü de bundan sonraki iki maç test edeceğiz.
              Başka Mustafa bu maçta çok iyi idi. Olaigbe ve Zubkov da öyle.
              Yani Transferle sıkıntısız bile olsa bize gerçekten 2 hatta 3 orta saha lazım hala.
              Hatta bence 5
              Bir forvet
              3 orta saha hadi biri alındı 2 olsun
              bir de defans yedeği

Olaigbe ve zubkovun onuachuya doğru dürüst ortası yok adam kafa vurmak için alındı orta gelmiyor!

Yorum

• Bir ikisi hariç Anadolu takımları her sezon geriye gidiyor, iki İstanbulluyla fark açılıyor. Bizim de şu anda onlarla yarışmamız mümkün değil ama her sene Avrupa kupalarında olmalıyız. Böylece daha kolay topçu alırız ve satarız. İlk yarı maçı koparabilirdik ama olmadı. Bu takımın çok net orta sahada bir beyne ihtiyacı var. Sıradan taraftarın gördüğünü herhalde hoca ve yönetim de görüyordur.

Yorum

• Linc gelebilir ama bence Ozan'in girmesi ile takim topa az daha sahip oldu. En azinda baskilarini kirdik, Augusto ile devam ettigimiz vakit en fazla 10 dakikaya kalemizde net pozisyonlar olacakti. Ritimleri bozuldu. Antalyaspor takimi vasat bir takim, bireysel birseyler yapmadigi surece futbolculari, takim oyunu ile bu ligin 4-5 takim haric ustunluk kuramaz.

Yine diyorum, Mendy kesinlikle 8 numara oynamaz. Avci ya bosuna kizmisiz diye dusunuyorum. Stoper veya cakili 6 numara oynar, daha fazlasini gorduk ikinci yarinin baslamasi ile beraber.

10 numara transferinin onemini burdan anlayalim. 10 numara geldigi vakit Augusto'nun yerini alir. Onauchu geriye gelmekten kurtarir. 3 bolge paslarimiz daha net, daha seri sekilde olusur.

Oyle boyle 3 macta 9 puan, fikstur avantajini iyi kullandik. Kocaeli fiksturu gibi bir fikstur ile baslasak belkide su vakitte Tekke hoca koyde yatsi namazini kilmaya hazirlaniyor olabilirdi. Son soz yonetime, kurban olim tamam iyi kumar oynadik ettik. Aslinda lazim olan 2 tanede, sen 1 taneyi al koy buraya. Aksam pazarini beklersek bize curuk malzeme kalacak.

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İkili mesajlaşmaya girmeyeceğim
                    orta sahanin olmayışının nedeni Fatih Tekke degildir
                    Yonetimdir
                    Yönetimin yatacak yeri yok

Benim sitemim ozan mendy oynayacagina salih oynasin
                    u 19 da kendini ispatlamış bir oyuncuyu neden izlemiyoruz

Elalemin 19 yaşındakine 5 6 milyon para veriyoruz
                    Fatih Hocadan alt yapimizdan bir oyuncuyu oynatmasini onu hazırlamasını beklemek yanlis midir

Yorum

• Visca'yı bu takımdan gönderin, takıma sadece zarar veriyor..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İkili mesajlaşmaya girmeyeceğim
                        orta sahanin olmayışının nedeni Fatih Tekke degildir
                        Yonetimdir
                        Yönetimin yatacak yeri yok

Benim sitemim ozan mendy oynayacagina salih oynasin
                        u 19 da kendini ispatlamış bir oyuncuyu neden izlemiyoruz

Elalemin 19 yaşındakine 5 6 milyon para veriyoruz
                        Fatih Hocadan alt yapimizdan bir oyuncuyu oynatmasini onu hazırlamasını beklemek yanlis midir
                        Bence biraz korkuyor bu konuda. Zaten takım kötü, gençleri çöp etmeyeyim diye düşünüyor da olabilir. Zamanı gelince oynatır diye umut ediyorum.
                        Ben de okay yerine salihi, savic yerine ardayı, sonradan giren ozan yerine boranı tercih ederim.
                        En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 5 gün önce.

Yorum

• ozan, mendy, visca, serdar hatta okay ve waka gibi hımbıl, unu elemiş eleği asmış tiplerle yönetim fesih gerçekleştirmiyorsa hoca kadro dışı bırakmalı. bunlara bel bağlayıp taraftarı avutmaya çalışana benim saygım yok kimse kusura bakmasın. avcı'nın şenol'un başımıza sardığı kanserler bu herifler. iyi kötü genç bir iskelet oluşturuldu. kendine güvenen, maçası yiyen teknik direktör şu müptezel ozanı oynatacağına alt yapıdan herhangi bir genci koştururdu orta sahada. visca denen yaşayan ölüden medet uman teknik direktörün kararlarını yoklukla meşrulaştıracaksak öncekileri niye gönderdik. fatih hoca kalıbının adamı değilmiş teknik direktörlük konusunda. radikal işler yapıp takıma moral camiaya nefes aldırır diye düşünüyordum. büyük hayak kırıklığı. kendinden öncekilerin tekrarı, üstelik kötü bir tekrarı, başka da bir şey değil. babacanlık şovları yapmayı bırakıp sahadaki garabete yoğunlaşsa diyeceğim de... o kadar kapasite de yok gibi maalesef.
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• 5 orta saha lazım bu takıma 6-8-10 .2 tanede kanat

Yorum

• Cham'ı Gaziantep'e kiralamak için mi oyuna almıyoruz? 6 milyon € yatırım yapılmış Sikan'ın, Ozan kadar değeri yok mu? Bu oyun anlayışının santraforu Onuachu mudur? Visca'yı ısrarla kurtarıcı olarak sahaya atmak bilinçli bir tercih mi?
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• Bugün maçın en iyisi bana göre Wagner Pina idi,bu maçta çok beğendim
                                .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X