Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşa 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• futbol yok sonuç var
    ilerleyen haftalarda başımıza iş açabilir
    3 puan için tebrik ederim takımı

En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

(UEFA)

Yorum

• kimisi bir o kale bir bu kale maçlardan
      bol gollü skorlardan zevk alır
      ben kemik gibi takım istiyorum
      çarpışsın, tekmeye kafa atsın ileri geri koşsun itiraz etsin kavga etsin tekme yesin atsın beraber sevinsin
      varsın sıkıcı futbol olsun zerre umrumda değil
      onun için 10ar 15er dakikalık bölümler hariç kocaeli ve paşa maçları çok güzeldi benim için
      daha da iyiye gideceğine inanıyorum
      asıl problem oyun , saha dışı
      hakem ve lider oyuncu meselesi bir an önce çözülmeli
      rakipler hakemlerle iteklenerek antrenman havasında maçlar oynarken biz iki haftada bir sezonluk tekme yedik
      en kilit yere yazı yatarak geçirmiş oyuncu messi olsa alınmamalı hadi şu hamleyi güzel yapalım
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Şu an takımda tek bir futbolcumuz göz kamaştırıyor, izlemesi keyif veriyor: Batagov.
        ​​​​​​
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Takımın en iyi oyuncuları defans hattında olunca savunması da haliyle iyi gözüküyor. Uğurcan bata savic tecrübesi beklerin nispeten iyi oluşu arka 5 li bir şekilde kotariyor işi.

Rakipler daha iyi olunca golleri de yiyeceğiz illaki. O yüzden on alanda çözümler üretmek lazım. Yıllardır 8 8 bağırıyor takım. Hala 19luk adam peşindeler. Abi bunlar deneme tutar tutmaz. Alsana oraya net tertemiz takıma level atlatacak birini. Şu forvete filan verilen paralara illaki bir 8 bulunuyordu. Kasıtlı mi yapıyorsunuz birader?!

Bazen Sevinç Bazen Keder
          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Rakibe poziyon vermeyen bir takım var iki haftadır,,tmmm gol yollarıbda sıkıntı çekiyoruz ama bunda hakemlerin odukca büyük katkısı var iki haftadır hakemleride yeniyoruz dünkü maçta rakip sekiz kişide kalabilirdi iyi bir yönetim olsaydı sahada.Olagbeyi ben beğendim rakipte olsaydı hepimiz isterdik,adam dikine rakibi geçiyor sırf faulle durduruyolar adamı iki haftadır adamı biçiyolar çok işimize yaraycak belli..İyi bir 10 numara ile uçarız

Yorum

• defansımız ve kalecimiz iyi,ve oynadığımız takımların çok üstdüzey gol silahları yoktu,gol yemedik..yapılan transferler skandal,Felipe ne ya öyle,1461 de kadroya zor girer,takım pozisyon üretemiyor,hakem diyenler ya bi gidin yav,başka bişey izleyin
              .....

Yorum

• 3 puanın anahtarı olan işte o çağırış:

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Kadro genç,gördüğüm kadarıyla da hızlı bir takım olduk.Biraz izleyelim sonra karar verelim.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rakibe poziyon vermeyen bir takım var iki haftadır,,tmmm gol yollarıbda sıkıntı çekiyoruz ama bunda hakemlerin odukca büyük katkısı var iki haftadır hakemleride yeniyoruz dünkü maçta rakip sekiz kişide kalabilirdi iyi bir yönetim olsaydı sahada.Olagbeyi ben beğendim rakipte olsaydı hepimiz isterdik,adam dikine rakibi geçiyor sırf faulle durduruyolar adamı iki haftadır adamı biçiyolar çok işimize yaraycak belli..İyi bir 10 numara ile uçarız
                    Kocaeliye hiç fırsat vermedik gerçekten.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Takımın boyu bu kadar uzamışken ve en büyük silahımız duran toplar iken ilginçtir sahada orta atabilecek tek bir adamımız bile yoktu. İlk yarı Visca 4-5 duran topta yanılmıyorsam sadece 1 kez tehlike bölgesine topu atabildi, bu konuda en maharetli adamımız cham ise yedekteydi. Eğer dünkü gibi oynamaya devam edilecekse sahada hiç birşey yapmasa bile sırf etkili ortaları nedeniyle Cham'ı sürekli oyunda tutmak gerekir. Geçen yıl gs deplasmanını hatırlarsanız ozan tufana attırdığı gol ve yine aynı maçta kestiği 2-3 tehlikeli orta bu seneki kısır maçlarda en büyük gücümüz olabilir.

Yorum

• konu başlığında skor yazmıyor bu arada bilginiz olsun sayın forum yönetimi

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak astatin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımın boyu bu kadar uzamışken ve en büyük silahımız duran toplar iken ilginçtir sahada orta atabilecek tek bir adamımız bile yoktu. İlk yarı Visca 4-5 duran topta yanılmıyorsam sadece 1 kez tehlike bölgesine topu atabildi, bu konuda en maharetli adamımız cham ise yedekteydi. Eğer dünkü gibi oynamaya devam edilecekse sahada hiç birşey yapmasa bile sırf etkili ortaları nedeniyle Cham'ı sürekli oyunda tutmak gerekir. Geçen yıl gs deplasmanını hatırlarsanız ozan tufana attırdığı gol ve yine aynı maçta kestiği 2-3 tehlikeli orta bu seneki kısır maçlarda en büyük gücümüz olabilir.
                          Beklerin oyun başlatma oyun kurma ve önündeki kanat oyuncusuyla uyumlu ikili olmadığı sürece fazla orta gelmez visca zubkov pas alamaz onuachu merkezde uyuz! olur Pedro her maçta önündeki oyuncuyla 20,den fazla ver kaç yapiyordu ortalar geliyordu ama onuachu yokken😀

Yorum

• Futbol konuşalım eyvallah ama bir maçta bu kadar hakem hatası varken neyi düzelteceksin? Bu takımın kaderi ezelinden beri bu ama geçen seneden beri biçilmediğimiz bir maç yok. Bunu özellikle yapıyorlar ve hiçbir aksiyonumuz yok
                            ​​​​​. Kaza bela gs ye 7-8 çıkmayan sarı kart olsaydı - ki bunun olasılığı paralel evrende bile yok - bütün ülke bunu konuşuyor olurdu. Biz öyle pasif öyle etkisiziz ki her hafta aynı şeyler başımıza gelmeye devam ediyor.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kocaeliye hiç fırsat vermedik gerçekten.
                              ironi yaptini anlamislar mi hic sanmiyorum
                              Kocaelisporun 2 tane 100 de 100 pozisyonu vardi

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

transfer dönemi bitsin

tekkeball başlayacak

hocanın kafasında bu hiç değişmeyecek bir sistemdir , yani kısa paslarla örgü yapmak ve atağa çıkmak, bunu alanyada başardı

hoca ayrıca oyuncuların halen rahat olmadığını ve kendilerine güvenlerinin olmadığını söylüyor, gelişmiş futbol oynamak için

bu güvenide bence zaman içinde verecektir, hata yapma korkusu ile genelde anti futbol oynar futbolcular, bu maçtada bu durumları çok gördük
                                Kafasında ki oyun sablonuna uygun adamlar gelmeden yani ortasaha takviyeleri olmadan aleyhine fazla konuşmak istemiyorum. Ama yine de mevcut ile özellikle fiziksel dirilik olarak daha fazlasını yapabilirdi..Erzurum kampını böyle değerlendiriyorum.
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X