İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşa 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOleigbe kötü oyuncu demiyorum ama alırsın 1-2 sene as oyuncunun arkasında 20-30 dakika oynatırsın veya kiraya verir izlersin,öyle wakayeme,yattara gibi bizim kanadı alsın sırtlasın götürsün oyuncusu değil şu anda.hele 5 milyon edecek oyuncu hiç değil.pır pır kanat oyuncusununda iş bitireyemeyeni hiç çekilmiyor zaten.
Modern futbolda kanat oynayan ileri üç futbolcularının içe kat ettiği pozisyonlarda rakip kaleye sut tehditi olmazsa olmaz birsey
zubkov hariç hiç bir oyuncunun şut tehditi yok
Yorum
-
Kesin olarak emin oldum, forvet ile orta saha arasına Jaja benzeri skorer ve kolay adam eksilten, Onuachu nun duvar olma özelliğini kullanabilecek özel bir oyuncu takviyesi lazim.
Sikan veya Augusto bunu yapamaz, 2 haftadir çekirge gibi zıplıyoruz. Oulai ve Folcarelli merkezden oyun kursun ama önlerine A kalite 10 bulalim. Forvetle bağlantı kuracak, bu tip kabız maçlarda sahne alacak özel oyuncu bulmalıyız.
Bu tarz birini alirsak Kazım ve Zubkov da rahat eder. Yoksa kanatları kitlediler mi Onuachu ya kaliyoruz garibim 2 haftadir merkeze gelip oyun kurmaya calisiyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtasahaya alacakları adam kaderimizi belirleyecek.
Yorum
-
kadroda elmas (Aplus) diyebileceğimiz 2 oyuncu var
uğurcan
batagov
batagov sakatlık yaşamazsa gelecek sezon en az 30 milyon avroya satılır
uğurcan efsane ve kaptan olarak 40 yaşına kadar bizde oynar
proje yapan kulüpler bu durumlarda şimdiden batagov un alternatifini aramaya başlarTEKKEBALL
Yorum
-
Hakem denyosuna rağmen
Eksik kalmadık ezilmedik Koray kor kontrollü oynadık
Kazandık
Çok önemliydi
Ortalarda bir yerde eksik var çok bariz odaklanilmasi gereken tek yer orası
Bir de şu satılık hakemlerhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 de 2 güzel oldu ama takımda pek ışık göremiyorum.
Yorum
-
Sezona 2'de 2 ile başlamak pek alışık olduğumuz bir durum değil. Son 10 yılda bunu 2 kez başardık. Birinde şampiyon olduk diğerinde de şampiyonluk sonrasındaki sezondu. Oyun lezzeti anlamında hâla tatmin olmuş değiliz ama yine de ümitli olmak istiyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu yeni Oulai hariç mi 2 orta saha bir stoper yoksa Oulai artı arzu ettiği bir orta saha ve stoper mi ? Oulai nin uçakta olduğundan haberi yokmuydu hocanın ?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum