Fatih Tekke: Mümkünse 3 orta saha istiyorum. Biri defansif biri ofansif. Ama şunu net söylüyorum 1’lik oyuncu 10 istiyor. Biz bu paraları veremeyiz, paramızı çöpe atamayız. Şu an piyasa çok karışık ve belirsiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kocaelispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayfalarca tekkeball guzellemesi yapan jarziden bugun ki mac icin yorum bekliyorum..
tekke bugun sark kurnazligina soyunmus maci sabote etmistir, sirf yonetime mesaj vermek icin inatla son yarim saat oyuna orta saha almayarak sahasina gomulup puani kocaeliye altin tepside sunmus ancak petkovic andavali bombos pozisyonda topu disari atarak bu teklifi geri cevirmistir.boyle ucuz numaralara sacmalamaya gerek yok yakismiyor..bu oyun tarzinin anlayisinin inatlasmanin trabzonspora verebilecegi hicbirsey yok.yeterli yetersiz tartismasina girmeden kenarda mendy cham salih ozan gibi adamlar varken birini bile oyuna almayip orayi tek basina falcorelliye teslim edemezsin hoca..ha eger bunu bilerek yapmadiysan o daha da acı o zaman ciddi anlamda kirk firin ekmek yemen lazim hoca olabilmen icin..
sayfalar önce zaten yorumumu yaptım
bence mendy ve cham satıldı , haliyle satılmış oyuncularla savaşa (pres oyununa) gidemezsin, tekkede böyle yaptı
tekke nin bu maç özelinde tek eleştirilecek tarafı vakayeme yi daha erken çıkarabilirdi,
tekke sınıfı geçtiTEKKEBALL
Yorum
-
Sağ bek sağ açıkla solbek sol açıkla iletişimi kötü olduğunda işte böyle oluyur son yarım saatte sahada gelene gidene dan dun yaptık
pina zubkov mustafa kazeem kötü değiller ancak aralarında henüz iletişim istenilen düzeyde değil onuachu oynuyorsa sağda visca daha mantıklı tercih olur zubkov içe kat edip sut atmak istiyorEn son objek tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani çok şey istemedik şu maça saviç-okay yerine arda-salih hamlesi ile başlasa ne olurdu tupkı ünal hoca zamanı abdulkadir-yusuf hamlesi gibi, çok çok yenilirdik ama geleceğe dair umutlarımız olurdu..herşey 100 olsada cesaret sıfır fatih hocada..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hocam kadro yapısında sorun var kabul. Ama bu ligdeki rakiplerinin Fenerbahçe, Galatasaray hariç hepsinin kadrosu bir noktada yetersiz. Yani Kocaeli'nden evinde baskı yememek için Avrupa düzeyinde ideal kadrolara ulaşmana gerek yok bence. Rakiplerinin yüzde 90'ı, senin bir oyuncuya verdiğin bonservis bedeliyle tüm kadrosunu kuruyor. Yani 8'i, 10'u bulunca sorun çözülecek mi tamamen, sanmıyorum.
Zamaninda aylardir Petkovic in pesinden kostular. 6 milyondan cokta onun bonservisine bayilacaktilar..Kocaeli bedelsiz aldi adami..Bu gibi örnekler o kadar cok ki..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
ligin ilk haftaları takımlar oturmamış oluyor, oynanan oyuna bakmadan galibiyet almak önemli. bu düşünceye bir nebze de olsa katılıyorum. madalyonun diğer tarafına bakacak olursak dün gece izlediğimiz trabzonspor kasımpaşa'yı deplasmanda yenebilir mi? hatta berabere kalabilir mi. sezon başı tamam ama bizim takım hiç ama hiç hazır değil. ikinci yarı resmen sahadan silindik. transferleri geç yapmanın bedelini ödeyeceğiz. belli bir oyun şablonu da yok. hele ki maçın ikinci yarısı tamamen karambol futbolu oynadık. acayip bir futbol şansı vardı. gol yemeden maçı bitirmiş olmamız günün en sevindirici gelişmesiydi.
Yorum
-
Fatih Hoca'nın ilk maçtan çıktığı kadro ile yönetime tepki vermesi ben 8 istiyorum 8 demesi gayet güzel bir hamleydi ama hocam oyuncu değişiklikleri neydi öyle ya...Onu da şu açıdan düşünmek istiyorum muhtemelen Mendy ve Cham gidecek yoksa oyuna neden bunlar varken Arif alsın.
İlk 60 dakika gayet güzel bir oyun oynadık, golü erken bulmuş olsak belki daha farklı olabilirdi, Folcerelli sağolsun beni hiç yanıltmadı, aynen devam oğlum lige damga vuracaksın zaten sakatlık vs olmazsa.
Okaya gelecek olursak 100 dakika boyunca yaptığı tek olumlu hamle yok Salih'i oynat hocam Salih'i...
Batagov muhtemelen bizden giderek transfer rekoru kıracak en az 35 milyon euro bekliyorum. Şöyle bir adam bulan scout ekibi neden aynı cinsten bir 8 bulamaz aklım almıyor.
Uğurcan kaldığı yerden devam ediyor.
Pina eh işte pek bir şey göremedik ama iyiye gidecek gibi duruyor takıma alıştıkça.
Zubkov çok kötüydü maalesef hiç beğenmedim bir an önce toparlar inşallah.
Olaigbe gayet olumlu işler yaptı neden çıkarttı hoca anlam veremedim, Onuachu'ya çok gol attırır bu arada ortaları muazzam.
Mustafa işini yaptı güzel de bir asist yaptı.
Eğer orta sahaya en az 2 transfer yapılırsa burda farklı şeyler konuşabiliriz diye düşünüyorum, 60 dan sonra oynanan oyunu bir izahı yok çünkü.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İki hocanın maç sonu açıklamalarını okudum. Biri, bizim burada yazdıklarımızın paralelinde konuşmuş; diğeri, hayal dünyasında.
Gerçekleri söyleyen ne yazık ki rakip takımın teknik direktörü.
"Otuz yaşın üstünde çok oyuncum var" demiş mesela bizimki. Savic, Okay, Nwakaeme, Onuachu... Yani, dört oyuncu normal gibi ama o ki büyük dert senin için, oynatma abi. Süleyman sensin, mühür sende. Oynatsaydın Salih'i... Elindeki U19'dan gelen oyuncuları kadroya almayan sensin.
Sakatlarımız varmış. Baniya, Cihan, Barisic (O da otuz yaş üstü) dönünce takımın çehresi mi değişecek? Belki de Uğurcan'dan memnun değildir,iki müthiş top çıkarıp, oyunu harika başlattığı için... Onuralp'i bekliyordur. Neyi beğenip neyi beğenmediğini anlamıyoruz. Değişik bir adam.
Kenarda dört (4) orta saha oyuncusu varken, birini (1) oyuna atmadı. Hepsi otuz yaşın altında bu arada, kriterse. Üç tane daha istiyormuş. Mendy, Cham ve Ozan'ı satsaydın oyuna almayacaksan. Satabilmen için değersizleştirmemen gerekir.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
Öncelikle ilk 3 puanımız hayırlı olsun.3 puanların devamı gelir inşallah.
Maça gelirsek açıkçası hoca orta sahada üç defansif adam ile mi oynayacak diye tedirgindim.Biraz daha hücuma dönük düşüncesini görünce rahatladım.Tabi nwakaeme oranın oyuncusu değil pek de etkili olmadı aslında ama hocanın mantalitesi sevindiriciydi.
Hücumda üretme konusunda daha çok yol almamız gerekiyor.Onuachuya kanatlardan daha etkili noktalardan toplar taşımalıyız.Bir çok kez orta geldi ama net vuruş yapabileceği toplar değildi.Etkili ortadan kastım olaigbenin yaptığı bir orta vardı mesela o güzeldi.
Rakip beklendiği gibi çok konsantre idi.Açmakta zorlandık.
Okay ve Nwakaeme nin oynadığı pozisyonlarda daha net oyuncular lazım.Folcarelli gayet başarılıydı.
zubkov henüz formsuz göründü.Zamanla maç kazandıran oyuncu performansına dönecektir.
Olaigbeyi beğendim.Takım oyununa zarar verecek hatası yoktu.Zaman zamanda rakibe zorluk çıkardı.Futbolu biliyor ışık var kendisinde tecrübe kazandıkça maç da kazandıracaktır.
Beklerin böyle rakiplere karşı iç koridorlarını daha fazla kullanması lazım.Özellikle atletik oyuncu pina bunu daha fazla denemeli.
0-0 iken oyunumuz fenâ değildi ama 1-0 dan sonra ki oyunumuz tedirgin edici idi.Ne topa basabildik.Ne de öne çıkan rakibin arkasına organize şekilde gidebildik.Fatih hocanın hamleleri doğru değildi.İyice takımı bozdu bu hamleler.Özellikle sarı kartlı ve 30-35 dklık nwakaemeyi neden bu kadar zorladı anlamadım.Oyuncunun sakatlanmasına sebeb oldu.
Son olarak stad ışıklandırması da güzel olmuş.Bordo mavi renklerin daha yoğun şekilde görülmesi Trabzonspor ruhunu daha fazla yansıtmış.
Yorum
-
yönetim kadar kötü olan birşey varsa o da teknik direktör.
Maça başladığı kadroya okay hariç haydi birşey söylemeyeyim ama bir adam oyuna bu kadar mı kötü müdahele eder. Bu kadar mı oyun okuyamaz.Bu kadar mı elindeki kadrodan verim alamaz.Bu kadar mı oyuncu geliştiremez.Bu kadar mı takımı motive edemez.Adamın ellle tutulur tek bir tarafı yok.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum